Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Modzillo
DS5 som videl na tohtoročnom ročníku "24 hodín LeMans", a odvtedy tvrdím, že to je najkrajší Citroen za posledných 20 rokov. Na fotkách to naozaj vyzerá všelijak, počkajte si na stretnutie "naživo" a potom hodnoťte.
PeterLuk
Nadhera, bojim sa vsak ze cenovo nebude vediet konkurovat lancii delta, ta stoji 14 000... ;-\ 😉
lled
Ten středový panel je trochu přeplácaný? Proč tam jsou ty hodiny? jako "punc luxusu"? ale... naprostá zbytečnost.
salamoon
ale na mna posobi preplacanejsie predna cast automobilu ako palubna doska(teda len jej stredovy blok)...
white label
Po představen DS5 a jeho továrního "multituzdesignu" mě napadá i něco o určité neúctě k odkazu původního DéeSka... :no: 8-s
Kylie ti to vysvětlí, jak je to luxusní, skvělý a premiovější než Audi. >😁
Myslím, že tohle auto se bude mnoha lidem líbit, na něm si totiž něco hezkého musí najít snad každý, a kdo by se dnes zdržoval nějakým celkem... 😐 😉
Righ
V clanku se stridave hovori o automatu a robotizovanym manualu - znamena to, ze Citroen nabidne i klasickej menicovej automat? Jestli ne a DS5 pujde koupit v zakladnich dyzlovych i benzinovych motorizacich a stejne tak i v hybridu vyhradne s tim robotizovnym klumpem a zaroven nenabidne zadnej kvalitni automat, je to hendikep jak prase. Design se mi zda silene preplacanej a cely auto jakoby nabobtnaly, nektery prvky zvlast v interieru se mi vsak docela libi. Uvidime nazivo, ale zatim se mi zda, ze kvalita rady DS ma jednozacne sestupnou tendenci.
Dylan McKay
Mám rád odvážný design, ale tohle všechno mi přijde nějak moc, a hlavně to auto zestárne ještě dříve než pořádně vyjede. Můj názor.
Peugeot se vydal cestou velkých tlam, Renault cestou plastové obyčejnosti, Citroen ***skou avantgardou... ;-\
Peugeot se vydal cestou velkých tlam, Renault cestou plastové obyčejnosti, Citroen ***skou avantgardou... ;-\
Maulwurf
...opravdu nezbývá moc prostoru pro tuningový firmy. Možná snad že by se některá vydala opačnou cestou a navrhla nějakej zjednodušující kit 😄
Ham.
vzhledem k tomu, že přes 50% kupců DS3 jsou ženy, dá se předpokládat, že holkám se DS5 může líbit, je to takové načinčané se spoustou serepetiček, na sedačky lze vybrat hodně barviček takže barva kabelky a lodiček určitě bude ladit no a druhá půlka lidstva půjde asi jinam.
Říkáte že "přes 50% kupců DS3 jsou ženy"?? ODKUD to máte? Že by "made in doma po večerech"? 😉
Na rozdíl od tvé agentury "jedna paní povídala" zdroj mohu uvest, je to od redaktorky TV Prima, zmínila to v testu DS4, tuším 80 tis. prodaných v r. 2010, byly tam i procenta kolik je dvoubarevných laků (tuším více než 70😖 a možná tam byla i další čísla. Na jejich webu to najdeš včetně jména té redaktorky, já si jej nepamatuji protože znalostmi aut je asi tak na tvé úrovni tzn. nic zásadního se od ní v žádném pořadu nedovíš.
Aha, já že jsem to NIKDE NEčetla (a na TV Prima opravdu NEkoukám 😄
PS: To s tou "jedna paní povídala" je docela "hloupá" jakourážka - i když se vám to NEmusí líbit a NEchce se vám tomu věřit, to co říkám je PRAVDA (a samozřejmě se občas spletu, ale totální většina je prostě FAKT ... byť to občas NEodpovídá "většinovým" představám.. 😉
.. které jsou ale NE jen u aut snad až VĚTŠINOU "mylné" 😄
PS: To s tou "jedna paní povídala" je docela "hloupá" jakourážka - i když se vám to NEmusí líbit a NEchce se vám tomu věřit, to co říkám je PRAVDA (a samozřejmě se občas spletu, ale totální většina je prostě FAKT ... byť to občas NEodpovídá "většinovým" představám.. 😉
.. které jsou ale NE jen u aut snad až VĚTŠINOU "mylné" 😄
Jj, nic si z toho nedělej, to si myslí všichni, že mají pravdu... Jo a s urážkami nikdy nezačínám, vždy komentuji auta ale když se někdo nechce bavit o autech a převádí věci na osobní napadání (že by made in doma po večerech) tak ctím zásadu "na hrubý pytel hrubá záplata".
Machýrek
Haha pojizdna matejska, ovsem pokud je to mineno tak, ze se Citroen snazi vyhovet vkusu asijskych zakazniku, bude to asi trefa do cerneho.
honysek
Z DS 3 jsem byl nadšený, DS 4 je taktéž velice povedené, ale DS 5 mi připadá jako absolutně přeplácané. Jako když bylo nutné použít všechny "zkrášlovadla", které automobilka má k dispozici. Aspoň doufám, že v sérii nebudou ty příšerné chromové disky a dále bych se přimlouval za zakrytí těch dvou komínů vzadu... :no:
Po tuzingovém DS3 a DS4 tu máme tuzingový DS5. DS 4 Byl poměrně přijatelný v interieru. U DS 5 se to úplně říct nedá.
Největší benzín 1,6. Parametrově sice působivé ale...
Vzadu zkrutná příčka.
Takže pro měn další model co mi přijde horší než standardní model.
:no:
Jsem zvědav, jak bude vypadat nová "obyčejná" C5.
Ale pravda, do hry na prémii by měla patřit i prémiová řešení.