Frankfurt 2011
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
0
Tak na galerii se vždy těším... Nejvíce mě zaujal předobraz Citroënu DS6 a ta plešatá paní bez podrpsenky s plenkou. Ale což, Mercedes měl vždy takový perverzní odér navenek spořádaného finančníka. >😁
Starfighter
0
Asi hosteska od Civicu >😒]
Pekelná Micinka
0
Neblbni chudák "zekon"... >😁
GTI
0
>😁
Dylan McKay
Čekám na svého favorita 911 991, ale z této galerie se mi nejvíc líbí Cadillac Ciel, Land Rover a Jaguar CX16.
Jinak je to autosalon "podivně se otevíracích dveří"- jsem zvědavej jestli se něco podobného v nejbližší době dostane do výroby...
Jinak je to autosalon "podivně se otevíracích dveří"- jsem zvědavej jestli se něco podobného v nejbližší době dostane do výroby...
cadillac je to naprosto nej, maximalni parada
jag zklamal
vyzdvihl bych jeste kiu gt, slusny pocin
jag zklamal
vyzdvihl bych jeste kiu gt, slusny pocin
JGucci
Tak se bohuzel ukazalo, ze zprava z letosniho jara o tom, ze se na IAA ukaze dvojce VW Scirocco Skoda Joyster byla jen novinarska kachna ;-\
GTI
Opět garáž v přímém (auto.cz) přenosu :yes😒br />
Pohledy velmi, velmi poučné. Například ti tři neuvěřitelní "králové" - Koleos, 508 a DS5... chce se až soucitem plakat.
Naštěstí tam Škoda předvedla, že auto nemusí nutně vypadat jak nedopečenej strůdl. Rapid je událostí Frankfurtu. Tohle v Boleslavi nemůžou stačit vyrábět. Mistr Kabaň na hrad :yes: Škoda definuje Rapidem eurogaráže do roku 2017.
Samozřejmě je to pořád stejné - ti co mohou, si dělají radosti tím, že si kupují ta nejlepší auta, aktuálně tedy - BMW, Mercedes-Benz, AUDI. Ani nedá moc práci se v tom zorientovat, co? Sem tam závan stylu (jaguar a Land Rover) a do toho všeho samozřejmě Up!, auto, které jsi vždycky chtěl....
Pohledy velmi, velmi poučné. Například ti tři neuvěřitelní "králové" - Koleos, 508 a DS5... chce se až soucitem plakat.
Naštěstí tam Škoda předvedla, že auto nemusí nutně vypadat jak nedopečenej strůdl. Rapid je událostí Frankfurtu. Tohle v Boleslavi nemůžou stačit vyrábět. Mistr Kabaň na hrad :yes: Škoda definuje Rapidem eurogaráže do roku 2017.
Samozřejmě je to pořád stejné - ti co mohou, si dělají radosti tím, že si kupují ta nejlepší auta, aktuálně tedy - BMW, Mercedes-Benz, AUDI. Ani nedá moc práci se v tom zorientovat, co? Sem tam závan stylu (jaguar a Land Rover) a do toho všeho samozřejmě Up!, auto, které jsi vždycky chtěl....
Samozrejme GTI opat nadpis velkymi pismenami, to by neprezil keby to nikto necital.
Divil by si sa, kolko tu v Nemecku beha P 508.
Divil by si sa, kolko tu v Nemecku beha P 508.
A vo tom to je, ty "Péčka" jen běhají, ale taková D3, ta přímo jede... 😉 >😒]
chester
[odkaz]
>😁
NAJDI 6 rozdielov 😁
[odkaz]
[odkaz]
>😁
NAJDI 6 rozdielov 😁
[odkaz]
[odkaz]
Jsem musis ale dat ty dve rozdilny auta, na stejnym aute se hledaj i dva rozdily spatne >😁
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
160 fotiek opäť bez popisu. Niektoré ho nepotrebujú, ale iné sú bez popisu skoro na nič. Polovičatá robota. :-! :no:
Co to zas třepeš? Co na tom chceš popisovat? Pod škodovku napsat "Škoda" a pod Mazdu "Mazda" ? 8-s
Je fakt že něco jsem vůbec nepoznal a ani jsem se nesnažil někde hledat oč jde. Popisky by to každopádně chtělo, to určitě moc práce navíc nedá.