Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2011

Zpět na článek

Frankfurt 2011: Autosalonová fotogalerie (1.díl)

28 komentářů

Pekelná Micinka
Tak na galerii se vždy těším... Nejvíce mě zaujal předobraz Citroënu DS6 a ta plešatá paní bez podrpsenky s plenkou. Ale což, Mercedes měl vždy takový perverzní odér navenek spořádaného finančníka. >😁
Starfighter
Asi hosteska od Civicu >😒]
Pekelná Micinka
Neblbni chudák "zekon"... >😁
GTI
>😁
Dylan McKay
Čekám na svého favorita 911 991, ale z této galerie se mi nejvíc líbí Cadillac Ciel, Land Rover a Jaguar CX16.
Jinak je to autosalon "podivně se otevíracích dveří"- jsem zvědavej jestli se něco podobného v nejbližší době dostane do výroby...
krultheking
cadillac je to naprosto nej, maximalni parada
jag zklamal
vyzdvihl bych jeste kiu gt, slusny pocin
JGucci
Tak se bohuzel ukazalo, ze zprava z letosniho jara o tom, ze se na IAA ukaze dvojce VW Scirocco Skoda Joyster byla jen novinarska kachna ;-\
GTI
Opět garáž v přímém (auto.cz) přenosu :yes😒br />
Pohledy velmi, velmi poučné. Například ti tři neuvěřitelní "králové" - Koleos, 508 a DS5... chce se až soucitem plakat.

Naštěstí tam Škoda předvedla, že auto nemusí nutně vypadat jak nedopečenej strůdl. Rapid je událostí Frankfurtu. Tohle v Boleslavi nemůžou stačit vyrábět. Mistr Kabaň na hrad :yes: Škoda definuje Rapidem eurogaráže do roku 2017.

Samozřejmě je to pořád stejné - ti co mohou, si dělají radosti tím, že si kupují ta nejlepší auta, aktuálně tedy - BMW, Mercedes-Benz, AUDI. Ani nedá moc práci se v tom zorientovat, co? Sem tam závan stylu (jaguar a Land Rover) a do toho všeho samozřejmě Up!, auto, které jsi vždycky chtěl....
pallas
Samozrejme GTI opat nadpis velkymi pismenami, to by neprezil keby to nikto necital.
Divil by si sa, kolko tu v Nemecku beha P 508.
white label
A vo tom to je, ty "Péčka" jen běhají, ale taková D3, ta přímo jede... 😉 >😒]
ryman
kdo maže ten jede >😒] >😁
Anonym
Nemažete, klepe to >😁
KANKUNEN
Běhá dobře, ale neseje. >😁
jossalito
"Šlape to". 😉
chrudoš
"Chodí to" 😉
Pekelná Micinka
...ale to byste se museli vohnout, co? 😉
Pekelná Micinka
Myslím, že házet to francouzské trio do jednoho pytle, není úplně fér.
RS
Tak u mě "vítězí" KIA.

[odkaz]
[odkaz]
krultheking
up, ktery ma na kolech sudy pocet paprsku vypada jako...hnup
chester
[odkaz]

>😁

NAJDI 6 rozdielov 😁

[odkaz]

[odkaz]
Choochoo
Jsem musis ale dat ty dve rozdilny auta, na stejnym aute se hledaj i dva rozdily spatne >😁
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Že by pro lidi co jezdí po městě? 😉
Klaudius
160 fotiek opäť bez popisu. Niektoré ho nepotrebujú, ale iné sú bez popisu skoro na nič. Polovičatá robota. :-! :no:
RS
Co to zas třepeš? Co na tom chceš popisovat? Pod škodovku napsat "Škoda" a pod Mazdu "Mazda" ? 8-s
Klaudius
A čo to trepeš ty? Nezaslúžia si tieto fotky aspoň pár slov? Nech človek najprv nerozmýšľa, čo vlastne vidí?
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] atď...
RS
Nezaškodí potrénovat mozkové závity...
Dylan McKay
Je fakt že něco jsem vůbec nepoznal a ani jsem se nesnažil někde hledat oč jde. Popisky by to každopádně chtělo, to určitě moc práce navíc nedá.