Frankfurt 2011
Pekelná Micinka
0
Tak na galerii se vždy těším... Nejvíce mě zaujal předobraz Citroënu DS6 a ta plešatá paní bez podrpsenky s plenkou. Ale což, Mercedes měl vždy takový perverzní odér navenek spořádaného finančníka. >😁
Starfighter
0
Asi hosteska od Civicu >😒]
Pekelná Micinka
0
Neblbni chudák "zekon"... >😁
GTI
0
>😁
Čekám na svého favorita 911 991, ale z této galerie se mi nejvíc líbí Cadillac Ciel, Land Rover a Jaguar CX16.
Jinak je to autosalon "podivně se otevíracích dveří"- jsem zvědavej jestli se něco podobného v nejbližší době dostane do výroby...
Jinak je to autosalon "podivně se otevíracích dveří"- jsem zvědavej jestli se něco podobného v nejbližší době dostane do výroby...
Tak se bohuzel ukazalo, ze zprava z letosniho jara o tom, ze se na IAA ukaze dvojce VW Scirocco Skoda Joyster byla jen novinarska kachna ;-\
Opět garáž v přímém (auto.cz) přenosu :yes😒br />
Pohledy velmi, velmi poučné. Například ti tři neuvěřitelní "králové" - Koleos, 508 a DS5... chce se až soucitem plakat.
Naštěstí tam Škoda předvedla, že auto nemusí nutně vypadat jak nedopečenej strůdl. Rapid je událostí Frankfurtu. Tohle v Boleslavi nemůžou stačit vyrábět. Mistr Kabaň na hrad :yes: Škoda definuje Rapidem eurogaráže do roku 2017.
Samozřejmě je to pořád stejné - ti co mohou, si dělají radosti tím, že si kupují ta nejlepší auta, aktuálně tedy - BMW, Mercedes-Benz, AUDI. Ani nedá moc práci se v tom zorientovat, co? Sem tam závan stylu (jaguar a Land Rover) a do toho všeho samozřejmě Up!, auto, které jsi vždycky chtěl....
Pohledy velmi, velmi poučné. Například ti tři neuvěřitelní "králové" - Koleos, 508 a DS5... chce se až soucitem plakat.
Naštěstí tam Škoda předvedla, že auto nemusí nutně vypadat jak nedopečenej strůdl. Rapid je událostí Frankfurtu. Tohle v Boleslavi nemůžou stačit vyrábět. Mistr Kabaň na hrad :yes: Škoda definuje Rapidem eurogaráže do roku 2017.
Samozřejmě je to pořád stejné - ti co mohou, si dělají radosti tím, že si kupují ta nejlepší auta, aktuálně tedy - BMW, Mercedes-Benz, AUDI. Ani nedá moc práci se v tom zorientovat, co? Sem tam závan stylu (jaguar a Land Rover) a do toho všeho samozřejmě Up!, auto, které jsi vždycky chtěl....
Samozrejme GTI opat nadpis velkymi pismenami, to by neprezil keby to nikto necital.
Divil by si sa, kolko tu v Nemecku beha P 508.
Divil by si sa, kolko tu v Nemecku beha P 508.
A vo tom to je, ty "Péčka" jen běhají, ale taková D3, ta přímo jede... 😉 >😒]
[odkaz]
>😁
NAJDI 6 rozdielov 😁
[odkaz]
[odkaz]
>😁
NAJDI 6 rozdielov 😁
[odkaz]
[odkaz]
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
160 fotiek opäť bez popisu. Niektoré ho nepotrebujú, ale iné sú bez popisu skoro na nič. Polovičatá robota. :-! :no:
Co to zas třepeš? Co na tom chceš popisovat? Pod škodovku napsat "Škoda" a pod Mazdu "Mazda" ? 8-s