Frankfurt 2011
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Dylan McKay
0
Mazej spát!
zdravy rozum
Dylan McKay
0
Zapomínáš se odhlašovat a tím pod stejným nickem reaguješ sám na sebe. Je to už po několikáté. Jsi prázdnej.
jossalito
0
Všecky už má v hejtlistu, tak nemá na koho reagovat. 😉
Dylan McKay
0
Jo, já tam prej taky jsem... 😉
zdravy rozum
Ani teď jsem se 911 991 nedočkal, ale docela se mi z této galerie líbí Renault, cosi placatého od Alfy a samozřejmě Rolls Royce... :yes:
Odkdy má Camaro zadní světla spojená?
Dobrý postřeh, asi bych se nevšim. :yes:
No Twingo zase pohnojili těma přilepenejma bonbónama ke kufru a Volvo se chystá na luxusní Multiplu. >😁 😲 Ty zadní světla u YOU docela připomínají Fisker Surf [odkaz] [odkaz] Ale design to je svébytný, o kopírování bych pochyboval.
Rozumného člověka naplňuje radostí zjištění, jak frekventovaný je design Škody na tomto autosalonu - Rapid je hvězdou, to je jasné, dále je tam předobraz miniŠkody v podobě Upu, událost roku, no a když se člověk zadívá na chlubivou studii sci-fi Roomstera od Renaultu, či Yetiho od Land Roveru, vkrádá se myšlénka, že si ten Frankfurt letos tak nějak elegantně Škoda pronajajala víceméně pro svůj úspěch.
Vrátím-li se na chvilku ještě k Rapidovi, pak to je tak razantní a inspirativní událost, že doslova zastiňuje veškerou (tedy především neněmeckou) výstavní aktivitu ostatních. Totiž Rapid má evidentní reálné ambice poslat v konkurenčním klání Alfréda do eurospalovny, a rumunské uhrančivé duo (pozor, snad už v září má vyjet Rapid i jako hatchback) jakbysmet. Nebetyčná liftbacková (!) krása na mezitřídním rozměru (hrana kompakt-subkompakt) je přesně to, co potřebuje Česko, Evropa, koneckonců i tvoje garáž. Z uvedeného pohledu si napišme to hlavní - Škoda představila ve Frankfurtu doslovné euroeso. Skutečnost, že ti v květnu budou stačit tři stotisícovky na jednoho Rapida vyvolává jak u šoférů, tak u konkurence velmi důvodnou závrať.
No, dnes velmi velmi zaslouženě: BRAVO ŠKODA :yes😒br />
P.S. A samozřejmě - BRAVO SNÍMKY :yes:
Vrátím-li se na chvilku ještě k Rapidovi, pak to je tak razantní a inspirativní událost, že doslova zastiňuje veškerou (tedy především neněmeckou) výstavní aktivitu ostatních. Totiž Rapid má evidentní reálné ambice poslat v konkurenčním klání Alfréda do eurospalovny, a rumunské uhrančivé duo (pozor, snad už v září má vyjet Rapid i jako hatchback) jakbysmet. Nebetyčná liftbacková (!) krása na mezitřídním rozměru (hrana kompakt-subkompakt) je přesně to, co potřebuje Česko, Evropa, koneckonců i tvoje garáž. Z uvedeného pohledu si napišme to hlavní - Škoda představila ve Frankfurtu doslovné euroeso. Skutečnost, že ti v květnu budou stačit tři stotisícovky na jednoho Rapida vyvolává jak u šoférů, tak u konkurence velmi důvodnou závrať.
No, dnes velmi velmi zaslouženě: BRAVO ŠKODA :yes😒br />
P.S. A samozřejmě - BRAVO SNÍMKY :yes:
nevite nekdo, co je to za bile embecko (florida?) to chce nekdo vyrabet nebo je to odkaz davno zasle slavy? je to pekny kus auta...
vw gt up :yes: rovno vyrabat... škodovka jednoznačne :yes: čiste linie sa mi pačia,žiadne komplikacie žiadne dnes tak oblubena preplacanost... zaujimave opel predstavil svoje doblo,ktore bude dvojičkou Fiatu Combo teda vlastne naopak >😒] a panda kladivo na up ,je to brazilske,vyzera to ako uno z brazilie zaoblene hrany všade kam sa pozrieš,taky cukrik nič čo by sa mi pačilo :no: ... a twingo aby som nezabudol,facelift prospel,pači sa mi usporiadanie svetiel vzadu :yes: