Frankfurt 2011
Ada je zase tady
0
hruza :no:
Ragnotti
0
Clanok o VW Down! je inde!
Ghostyx
0
Jedna z nich, tady pravidelne sazi sve "intelektualni" vyplody pod nickem: "Ada je zase tady". >😁
igor77
0
souhlas. renault musel chytnout nějakou globální nákazu od nissanu neboco... ;-\
ericn
0
Haha trefný... >😁 :yes:
Ronault.
0
Zase koukáš na své maturitní fotky?
Jen by mě zajímalo, kde jsou v nové masce (mimo Twingo) umístěné mlhovky. I jak se odívám na fotky studií nebo pravděpodobně nového Clia z Auto e😜ressu, tak tam jsou hlavní světlomety, ale nikde žádné mlhovky.
No jestli myslíš ty z Twinga, tak ty okopčili u Yetiho :yes: U Zoe/Clio jim už došli nápady, tak je tam prostě nedali >😁
Měl by jsi se k Renaultu chovat slušně. Přece jen je to Peugeotí vzor. PSA by bez okopčenejch MPV neexistovalo.
Hmmm a na to si přišel jak? Btw zatím co každý nový Peugeot vypadá lépe a lépe, u Rendlíka se to opravdu říct nedá. Nezlob se na mě ale to Twingo je hodně nepovedený, jak předek, tak zadek... Původní design byl celkem fajn :yes😒br />
Co se týka těch středních MPV, tak zrovna u Scenicu to neni žádná hitparáda ani v jedný generaci. Poslední jsem si byl projet v 1.4TCe, v rámci srovnání třídy a na P5008 1.6THP fakt nemá, ani jízdním projevem ani designem... :no😒br />
Ohledně velkých MPV zas nemá šanci stařičká 807 (16ks v ČR), tam ji Espace (52) válcuje a toho zas válcuje Galaxy/S-max (202), Sharan/Alhambra (364). Kdyby mu i někdo změnil ten znak na kapotě, tak o něm i začnu uvažovat 😉
Co se týka těch středních MPV, tak zrovna u Scenicu to neni žádná hitparáda ani v jedný generaci. Poslední jsem si byl projet v 1.4TCe, v rámci srovnání třídy a na P5008 1.6THP fakt nemá, ani jízdním projevem ani designem... :no😒br />
Ohledně velkých MPV zas nemá šanci stařičká 807 (16ks v ČR), tam ji Espace (52) válcuje a toho zas válcuje Galaxy/S-max (202), Sharan/Alhambra (364). Kdyby mu i někdo změnil ten znak na kapotě, tak o něm i začnu uvažovat 😉
U Peugeota ked vynecham peknu 508ku tak jediný designový prvok co objavili je velká tlama. Twingo pred faceliftom bolo strasne konzervatívne a bezpohlavne, co sa malemu Renaultu urcite nehodi, ale teraz po facelifte vyzera hlavne RS neskutocne dobre. Suhlasim s Autofunom uz vyzera ako maly zavodak. Jedine co sa mi az tak nelubi je ten zadok, pridat dve lampy dozadu je sakra malo.
K tomu Scenicu - ako by dopadol test keby sa porovnavaly diesely, to by bol Peugeot proti 1.6 dci uplne mimo. A design - v ciernej vyzera Grandscenic vyborne.
K tomu Espace - Espace je v predaji len s minimalnym faceliftom 9 rokov je to ozaj novinka.
K tomu Scenicu - ako by dopadol test keby sa porovnavaly diesely, to by bol Peugeot proti 1.6 dci uplne mimo. A design - v ciernej vyzera Grandscenic vyborne.
K tomu Espace - Espace je v predaji len s minimalnym faceliftom 9 rokov je to ozaj novinka.
Mlhovky se vždycky někam vejdou.. dají se použít LED apod... nehledě na to, že s moderními světly už se pomalu mlhovky stávají nadbytečnými.
Mimochodem, až teď jsem zaznamenal nová světla na zádi Twinga.. tohle si mohli klidně odpustit.
Mimochodem, až teď jsem zaznamenal nová světla na zádi Twinga.. tohle si mohli klidně odpustit.
To mohli. Staré Twingo vyráběli patnáct let a takovýto radikální zásah do designu nepotřebovalo. Zdá se, že Renault začíná jít ve šlépějích Peugeotu. Co se týče tvarů poněkud tápe... 😲(