Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz A – Stuttgartská jednička

9 komentářů

-TEAC-
vlnky a světla připomínající Hyundai!Ne teď vážně :yes:
salatos
tiez so vsetkou vaznostou, som sice "BMW positive" ale toto vyzera dobre :yes: Ale ak by som si mal vybrat medzi 1er a A-klasse, asi by to bol 1er aj ked sa mi menej paci, no kvoli podvozku. RWD je RWD.
-TEAC-
souhlas, toto vypadá nadějně!Teším se na další fota 😄
St.
Je to tu, Němci musí kopírovat korejskou konkurenci! Schází pouze zvednou zadní světla do zadního sloupku a je to i30ka jak vyšitá😄.
CHerokee
Ale prdlačku. I 30 vypadá jak žehlička, tohle auto má šmrnc, jsem zvědavý na oficiální představení...
Bristol
žádná i30 >😁 sice ta je taky dost pěkná ale tohle je uplně jiný level...jak designově tak technicky
Ham.
Jasně, a z boku vypadá jak Veloster, jen mu do jeho krásy kousek chybí. Jinak oči, dobrý?
ericn
Tak nevim, ale jediný co je na tom stejný nebo alespoň podobný, je barva. Pánové skočte si k očnímu pro nové brýle, to auto je uplně jiný... Ještě tu někdo napište, že Hyundai dotáhl Mercedes a já půjdu do kolen >😁
zino
Bude zaujímavé sledovať ako to dopadne medzi kráľmi triedy. 1er už sme videli, MB-A je na ceste a ešte ich doplní A3. Potom už len živé stretko a debata o novom kráľovi triedy môže začať. Každopádne, ja najbližších cca 5 rokov asi neplánujem nič kupovať, ale predvádzacia jazda v hociktorom z menovaných bude veľkým lákadlom!

Predbežne MB-A všetkých 10 :yes: