Hlavně už ta nejlevnější verze je zároveň nejlepší - coupe s manuálem. :yes: Pro mě určitě jedno z nejlepších amerických aut současnosti! Zajímalo by mě, jestli ta podstatně vyšší cena (ve srovnání s USA) je dána jen dovozem a snahou vydělat, nebo se na evropský verzi dělaly nějaký úpravy (třeba silnější brzdy)...
POřád lepší cena než za dovozené přes firmy z USA. Navíc to bude s evropskou zárukou. Cena, výbava mi připadají opravdu odpovídající. Jeden z nejlepších tahů americké značky za posledí léta. Ač mám radši Mustangy Chevroletu tleskám! Btw. jel jsem jak s manuálem, tak automatem a nejlepší verze je opravdu s automatem, alespoň podle mě. Chevrolet :yes:
No a to široko daleko nemá V8 ale chcíplé šidítko místo motoru a vůbec celý auto je akorát pro zastydlý kravatáky co si chtějí hrát na to že maj "sporták":
Nejvíc mě tu dostal borec s tím, že jako malí vyrůstali s plakátem Porsche nad hlavou a že ameriky nemaj rádi.
Jasně, takže von měl chudák celou pubertu nad hlavou plakát 911ky, slintal o něm v noci a pak si koupil široko-daleko.
Tomu říkám splnění snu, fakt >:D
Ono ten současnej volant se prej skutečně špatně drží (vyloženě tam stálo "jezdil jsme posleldních 20 let kdečím,ale v žádném jiném autě mě z volantu nebolely ruce tolik,jako v camaru" ), takže to asi bylo potřeba
sportiak ne bezne jazdenie, ziadna tvrda skrupina ako ferrari a ziadny kociar ako aston,
jendoducho perfektny kompromis a takisto aj dizajn, ziadna placka ako ferrari a ziadna zase luxuxna pretiahnuta bublina ktorej sa clovek boji dotknut aby ho neposkriabal,
skutocne krasne jednoduche a silne auto ktore ma charizmu a smrnc, za toto davam chevroletu :yes: mne sa skutocne paci, takto nejako si predstavujem ideal sportoveho auta, ziadna placka od ferrari pre ktore je aj spomalovai retarder na ceste prekazkou,
camaro je skutocne to prave orechove sportove auto :yes:
Pri beznom jazdeni by ta mrcha zrala aj travu z pangejtu! Je to pekny sportiak za rozumnu cenu, ale bud treba skresat na polovicu spotrebu, alebo ceny benzinu...
Ty si taky typicky slovensky retardovany sedlak (tym nemyslim geograficku polohu) ktory si mysli ze cim väcsi motor tym vyssia spotreba. Neviem ako je to u camara ale fuknuty mustang na 800ps zere pri ->beznej 7l , 2.0->10l, 4.0 ->20l , 6.0->30l? WTF? retards...
Určitě se to nesmí přehánět, i když v reálu v kombinované spotřebě se s tím člověk asi pod 15 nedostane...tak aby z toho měl radost. To je celkem jeasné...
že to trvalo, doufám brzy rozšíří o V6 a pak možná vrchol ZL1 s 580 k ([odkaz] ) . Ale hlavně bude zajímavá cena V6, už ted ma denker rozdíl mezi V6 a V8 240 tis bez DPH. Tedy pokud by cena Camara V6 byla tak 749 s DPH, tak to by bylo pecka
Tak za tohle patří Chevroletu :yes::yes::yes:
Sice bych asi dal přednost Mustangu, ale Camaro se mi taky zamlouvá a ta cena je velmi rozumná. Je to podobná situace jako o jednu (výkonovou) třídu výš s Corvettou - auto se schopnostmi na úrovni evropské konkurence (přinejmenším) za výrazně lepší cenu.
no až na to že vyjde téměř na dvojnásobek než v USA to pěkná zpráva, EU si holt chrání vlastní trh, jinak by americký automobilový průmysl a nejen ten, dost nahlodal ten evrposký.. osud. Ovšem je také zajímavé že japonská a evropská auta jsou naopak tam levnější než v evropě a nijak to jejich automobilky nerujnuje...
Ono je to o prodejich, v US se proda x krat vic aut nez u nas. Kvalita je horsi, to mi ver, mozna Lexus a spol maji kvalitu stejnou, ale je to zase o prodejich...
no, tak to ti neverim a je to známý nejen český předsudek. Ameriku mam , jestli mluvis o tolik protezovanych plastech, tak ano, maji vetsinou tvrde, i kdyz i to se meni, ale to me je skutecne jedno a kvalitu auta posuzuju podle jinych veci nez bakelitu na palubce. co se tyka zbytku auta, jsem spokojen a zadnou nevyhodnu oproti evropskym autum nevidim, za cenu, kterou jsem to koupil bych mel průměrnou oktávku a věru si myslím, že mám větší a lepší kus auta.
jinak si chevy taky zaslouží pochvalu za to že do takového auta šoupne i manuál... ;-) to se v dnešní době moc nevidí když vše od V6 nahoru má téměř výhradně jen automat...sice je jasné, že automat bude tvořit většinou prodejů...ale vzhledem k tomu že manuál se pojí se silnější motorizací a je zároveň levnější tak by si své kupce najít mohl...rozhodně je to příjemný a rozumný způsob jak utratit mega...pro srovnání za podobné peníze je superb 3,6 V6 FSI...ovšem srovnat to nejde...jde jen o to zvolit si preference na co to auto chci a co od něj čekám...
No superb 3,6 V6 jde zas dokonale srovnat s Chryslerem 300S 3,6 V6/ 8st ZF popřípadě Chargerem.
No a když si toho supa dáš v plný palbě včetně příplatků, dá se vcelku srovna ti s 300C V8 >:D Cenově to vyjde stejně, akorát Sup bude mít pár vychytávek navíc.
Dlouho uvazuju o koupi auta na vikend.... Tohle se jevi jako idealni volba, kazdej se za nim otoci, slusnej vykon, v manualu, super cena, znacka ideal!
Akorat ten volant v interieru je fakt odpudivej ten bych hned vymenil