Ekonomika
😉 Jasný konkurent .Kdo volí kvalitu jde do japonce. :yes: Korec začíná na 499 tis. Toto je jasná volba.
Renault si mohl člověk koupit jen kvůli ceně, příp. kvůli tomu že neni při smyslech. První z důvodů Toyota právě zlikvidovala. >😒]
No nezlob se na mě, ale tahle "senzační cena" je za ořezanou verzi s motorem, který sotva stačí na sedan střední třídy. A v kombíku také není. Takže tohle fakt ne. Ale nic proti Avensisu, za 600 tisíc to taky není špatná koupě.
Jsme v ČR, tady většina lidí kupuje auta v sociální výbavě a motorizaci, která sotva auto utáhne. Btw. on ani ten rencek nenabízí v základu zrovna luxusní výbavu a motory s dech beroucím výkonem. 😉
nechci ti di toho kecat ale když pominu jméno renault tak je laguna vellmi povedeným vozem... 😉 měl jsem z ní nedávno velmi dobrý pocit...i když na německou konkurenci asi nemá...(ale taky stojí o dost míň takže v pořádku...)
fluence nebo megane je už klasickej low cost s úrovní zpracování pro země 3.světa a ameriku se vším všudy....
fluence nebo megane je už klasickej low cost s úrovní zpracování pro země 3.světa a ameriku se vším všudy....
Nevím, nevím, akční cena sedanu je sice lákavá, je dokonce srovnatelná např. se základními cenami kombi FoFo, ale co ta výbava? Opravdu dostanu v autě střední třídy, i když v základu, v zadních dveřích švihadla? 8-s
Ikdyby, tak se najde spousta zakazniku, pro ktere nebudou lety overena a spolehliva svihadla na zavadu 😉
Porovnej to co dostanes za cenu Octavie Ambiente 1,6 za 405tis, svihadla-stejna, airbag koleni, lita kola..
Myslim ze jasna volba je Avensis >😁
Porovnej to co dostanes za cenu Octavie Ambiente 1,6 za 405tis, svihadla-stejna, airbag koleni, lita kola..
Myslim ze jasna volba je Avensis >😁
Psal jsem o střední třídě, kde očekávám alespoň malinkou reprezentativnost a svihadýlka mi tam zkrátka moc nesedí. Co se týče výbavy octavie, to je kapitola sama pro sebe, ale kdo chce kam...
A co když někdo chce střední třídu třeba proto, že má slušné jízdní vlastnosti, rozumnou šířku podvozku a prostor v interiéru? Zadní okýnka třeba otvírat ani nepotřebuje a vystačí si s klimou...
A kdo chce komfort, tak holt pár kaček přisype a koupí si až druhou nejnižší výbavu. Mimochodem já tleskám jakémukoliv zlevnění, protože to přináší tlak na srovnatelnou konkurenci a já jako zákazník na tom profituju. Nicméně i přes tyhle maxislevy moje nová kára nejspíš bude jen nižší střední.
A kdo chce komfort, tak holt pár kaček přisype a koupí si až druhou nejnižší výbavu. Mimochodem já tleskám jakémukoliv zlevnění, protože to přináší tlak na srovnatelnou konkurenci a já jako zákazník na tom profituju. Nicméně i přes tyhle maxislevy moje nová kára nejspíš bude jen nižší střední.
tak donedávna švihadla vzadu nebyl problém ani pro superby a passaty za uplně jiné ceny...
a dnes ti to pořád bez mrknutí oka nacpou i do octávie nebo golfa za srovnatelné i vyšší ceny... >😁 >😁 stejné je to i u většiny evropské konkurence...
a dnes ti to pořád bez mrknutí oka nacpou i do octávie nebo golfa za srovnatelné i vyšší ceny... >😁 >😁 stejné je to i u většiny evropské konkurence...
V autě na zadních sedáčkach vozím dítě a klučina se rad hraje s čudliky. Takže švihadla mi naopak nepřijdou nevhodné.
když máš okno na čudlík tak ve předu u řidiče existuje takové kouzelné tlačítko které se menuje zámek oken...právě kvůli dětem jsou švihadla naprd...nic jiného mě nedokáže naštvat víc když mi v autě vzadu malej brácha stahuje a vytahuje vokno a ja si ho nemůžu vytáhnout zpátky ani zamknout...
taková mazda 6 nebo accord jsou vizuálně velmi povedná auta a zřejmě bych skončil tam
a dostaneš dost bohatou základní výbavu s motorem 2.0i-VTEC 115kW se 6ti stupnovým manuálem za 575 tisíc
(pro srovnání podobně výkonný superb 1.8TSI 118kW stojí o celých 60 tisíc víc...!!!) a když chceš superba za cenu accord tak si musíš vystačit s mrzkým 1.4 92kW
Soucasna nabidka je skvela - ten zaklad sice nekoupi zrejme zadny soudny clovek, ale vys uz neni duvod vahat. Toyota :yes: