Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEAT Ibiza Concept IBZ: Příští léto příjde jako Ibiza ST

14 komentářů

Za mně moc povedené,proporce se mi líbí :yes:
Auto je docela povedené a myslim že to bude nepříjemná(mnohem povedenější) konkurence pro Škodu Fabia z vlastních řad.Akorád nechápu ten název ST.To lidi u Seatu nepadne nic lepšího než sebrat dnes již kultovní označení sportovních Fordů?!
marek.g
ST jako STěhovák ne? >😁 😉
lancer24
už nové Exeo je v kombiverzii ST ako sport tourer ,myslim,že človek by potreboval dosť predstavivosti,aby si dokázal v hlave pomiešať Ibizu ST a Focus ST
vrkuboy
a Punto je EVO >😁 co naděláš
lakyno
No tak musim uznat, ze je k svetu...
prejt
Proč takové zbytečně moderní auto? Po Audi A4 Exeo ST jsem čekal, že Ibiza ST bude převlečená Felicia Combi. >😁
gld
a jednorázovo tak zrušiť predaje fábie? nemyslím >😁
RS
Jestli takhle doleze do výroby, tak to bude velmi dobré. Sice to není tak uplně Combi jak je zvykem, ale vypadá to dobře a i ten prostor navíc nějaký bude.
Clio Grandtour zašlape do země a jiná přímá konkurence není. :yes:
prejt
Konkurence je, kromě Clia Grandtour ještě Fabia Combi a 207 SW. Ale designově Ibize ST nemůže konkurovat nikdo. Škoda že Fiat nemá Grande Punto Multiwagon, to by byla úplná bomba! Přitom základ Liney se k tomu přímo nabízí...
bubucci
Pěkné Seatky poslední dobou. Nějak sem nepostřehl motorizace, ale asi to bude VW klasika. Akorát to označení mi nějak nesedí...ST, STi ???
Beekey
Az na to jak je obycajna ibiza nevyvazena, tak to posobi dospelym dojmom a jednoznacne designovo vyzera na najlepsiu volbu v tomto segmente, aj ked samozrejme v tejto podobe sa do vyroby urcite nedostane... 8-s ale kazdopadne :yes:
overnight
SEAT se vydal velmi dobrým směrem, tahle koncernová značka má stále co nabídnout, myslím si, že se v budoucnu můžeme těšit na další designově i kvalitativně povedené kousky, tak jen tak dál !!!!!!!!!
Subaru.in
nu hlavne aby byla ziskova... zatim jsou v cervenych cislech jako jedini