Novinky
Tymkoo
0
tohle je opravdu neskutečné auto. prostě z jiného světa. škoda že člověk nemá ty prachy. za dva roky by to prodal 2x dráž..
0
suhlas. reventon je jedno z najkrajsich aut akoe som kedy videl.ak nie najkrajsie.vyzera ako model z nejakej starej pocitacovej hry,kde boli este auta hranate koli nedokonalej grafike. proste ziadne plynule linie ale ostre zlomy - to ho robi vynimocnym. a samozrejme aj jazdne vykony su dostacujuce 😉
Za par let si to koupim :-! . Vzhledem k me ,,citove vazbe" na F22 Raptor je toto idealni prostredek k doprave na dulezite akce.
Auto libový, ale Raptor je protekční šit. YF-23 i vypadá líp. :-!
Protekční šit... >😁 >😁
Kdyby šlo čistě o letadlo, pak YF-22 by bylo až druhou volbou.
Záleží na zadání. YF-23 byl rychlejší a měl lepší vlastnosti stealth, neměl vektorování tahu a tím pádem nižší obratnost, které ale byla přikládána velmi vysoká role v hodnocení. Dalším důvodem k vitězství YF22 byla údajná lepší modifikovatelnost, protože v době vyhodnocování prototypů bylo s vítězem uvažováno jako s náhradou (po úpravách) za F-14. Tento požadavek byl pár měsíců po vyhlášení výtěze zrušen.
Dalším z údajných důvodů bylo umístění zbraní v jedné zbraňové šachtě (pumovnici), která při poruše znemožňovala použití nesených zbraní, kdežto u YF22 byli pumovnice rozděleny.
Za mě osobně se mi také YF23 líbí více, ale nazvat F22 protekčním šitem, to bych si netroufl.
Dalším z údajných důvodů bylo umístění zbraní v jedné zbraňové šachtě (pumovnici), která při poruše znemožňovala použití nesených zbraní, kdežto u YF22 byli pumovnice rozděleny.
Za mě osobně se mi také YF23 líbí více, ale nazvat F22 protekčním šitem, to bych si netroufl.
Tak neni se cemu divit kdyz 23ka je dalsi evolucni stupen 22tky 😄
Dovolím si oponovat. Není.
YF-23 byl "pouze" jedním z kandidátů (druhým YF22= F22) v programu ADF (někdy zmiňováno ATF). Nutno dodat, že tím, který prohrál. Takže ne další evoluční stupeň, ale konkurent.
YF-23 byl "pouze" jedním z kandidátů (druhým YF22= F22) v programu ADF (někdy zmiňováno ATF). Nutno dodat, že tím, který prohrál. Takže ne další evoluční stupeň, ale konkurent.