Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Francouzská Rally 2011 – Doma vítězí Ogier, technika zradila Loeba

Nevídané – letos Sebastien Loeb nevyhrál v Německu a nyní po sedmi letech nedokončil soutěž na asfaltu, na bedně jej zastoupil mladší Ogier.
Zpět na článek
Avatar - Starfighter
4. 10. 2011 00:00
Re: Docela bych přál...
Výraz na facku? Co to je? Ty o něm píšeš jako panáci z FIA, kterým vadilo, že se neholí :no: :no: :no:
Mně se taky týmová režie a určování jedniček nelíbí, ale je to součást hry. Jenže někdy to je dvousečná zbraň. Malý Seb stejně po titulu půjde, bez ohledu na vyjádření pro noviny. To by nebyl on :-)
Avatar - Starfighter
3. 10. 2011 23:49
Re: Dramatizuje...
Se zkušenostmi z 88 závodů MS tlak zvládne :-)
3. 10. 2011 22:24
Re: Dramatizuje...
Tou spolehlivostí jen potvrzuješ co jsem napsal :-) 4 havárie v kariéře s WRC je úctihodné, jen nesmíš zapomínat, že všechny sezony jezdil jako dvojka a kryl záda Loebovi. Jako na jedničku týmu Mini na něj bude vyvíjen daleko větší tlak. Tak uvidíme jak se s tím popasuje.
3. 10. 2011 21:08
Re: Docela bych přál...
No dobře,tak když není arogantní,tak má minimálně výraz na facku...

PS:Prostě jen nemám rád ve sportu,když se nehraje fair play a určovat týmovou jedničku,když jsou od sebe borci tři body je sportovní dekadence...
Avatar - Starfighter
3. 10. 2011 19:51
Re: Dramatizuje...
Sordo se na šotolině rozhodně neztratí, viz [odkaz] . Jeho obrovskou devizou je spolehlivost (jen 4 havárie za 7 sezón v MS, což je neuvěřitelné!) a rychlost na asfaltu. Moc se těším, až bude Mini vyladěné a Dani se bude moci ukázat (a konečně ho nikdo nebude brzdit) naplno.
Meeke je taky rychlík, jenže často bourá.
Avatar - Hammunasakra
3. 10. 2011 19:43
Re: Docela bych přál...
Seb Loeb "arogantní"?!?! To jste se tedy FAKT NEtrefil :-)
PS: Ten občas skoro přes míru "přidrzlý" je když už tak Ogier ;-)
PPS: Mini vypadá docela "nadějně" :yes: :-)
Avatar - Starfighter
3. 10. 2011 19:39
Re: Docela bych přál...
Loeb arogantní není :-) To spíš jeho kolega má prořízlá ústa. Kdo bude týmovou jedničkou nebo dvojkou určuje šéf týmu, v tomto případě O. Quesnell. Situace v Citroen Sport je už zdá se uklidněná a oba jezdci vědí, kdo koho bude podporovat v cestě za titulem. Ale doby Guy Fréquelina jsou (bohužel) pryč.
3. 10. 2011 19:26
Docela bych přál...
titul Ogierovi...Loeb sice moc konkurentů nemá,ale vadí mi jeho arogance a to jak si je jistý svou neotřesitelnou pozicí týmové jedničky...například teď být citroenem bych se vykašlal na týmovou režii a nechal bych je závodit...Jen tak přitáhnou oči diváků mnohem většího množství diváků....
3. 10. 2011 19:06
Re: Dramatizuje...
To, že je Sordo na šotolině pomalejší dokázal už v minulosti, kdy s rychlejší C4 se díval na šotolině na záda nejen Loebovi, ale i Focusům. Koneckonců se podívej jaký umístění zajel na šotolině letos..narozdíl teď od Francie. Meeke přišel z IRC, kde je většina soutěží alfaltová, takže velká neznámá, ale moc bych od něj neočekával.

Klidně se vsadím, že při současném rozložení sil může Sordo na šotolině doufat v bednu jen při zaváhání (odpadnutí) tří z pětice Loeb, Ogier, Hirvonen, Latvala, Solberg...

S poslední větou souhlas, další rok přijde VW a bude rally zase zajímavější. Ještě by se mohlo vrátit Subaru a bylo by plno :-)
Avatar - Starfighter
3. 10. 2011 17:21
Re: Dramatizuje...
Sordo- Meeke není na šotolině o nic horší, než současné posádky Citroenu a Fordu. Uvidíme, co udělá už skoro jistý příchod mladého Estonce Tänaka k Fordu (pokud bude Ford, resp. M-Sport pokračovat dál...). Jestli bude jezdit tak jako v SWRC, tak se máme na co těšit. Za Mini jsem strašně rád, Prodrive dokázal, že pořád umí a mít tři téměř vyrovnaná auta v MS zní po letech útlumu jako sen :yes: :yes:
3. 10. 2011 16:39
Re: Dramatizuje...
No, pokud Mini nebude mít lepší auto než Ford a Citroen (tomu moc ale nevěřím), tak se současnou jezdeckou sestavou na šotolině, která tvoří většinu rally, moc šancí na bednu mít nebude. Naopak na asfaltu by se zadařit mohlo...
3. 10. 2011 15:57
Dramatizuje...
...se to hezky... Jsem zvědav příští rok na Mini.