Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: CARTec v Brně otevřel nové dealerství Jaguar/Land Rover

V roce 2009 vedení společnosti CARTec rozhodlo po dohodě s výrobcem investovat téměř 20 milionů korun do projektu přestavby dealerství. Oficiální otevření proběhlo minulý čtvrtek.
Zpět na článek
3. 10. 2011 23:22
Nadcasove Hmm...
Necham stranou ten nadcasovy design ... ale jen mi staci se podivat na obleky vyfocenych lidi se mi na zvraceni. To radeji nemluvim o tom panaku v bilem, ten by mi neprodal ani Dacii >:D

Do prkynka vzal bych jim pulku platu a poslal je na vylet do londyna at se podivaji jake obleky se nosi v prodejnach prestiznich znacek.

Preji znacce hodne stesti na ceske pude, ale to je to co v CR nekteri jeste nepochopili, ze kdyz prodavam takovy vuz ci "sen" o takovem voze prodavam vse co k tomu patri = styl, eleganci a od toho musi vypadat i lide co se v tomto prostredi pohybuji.

Je to jako se divat na Slunce Seno a Jahody ....

:no:
Rozbalit vlákno
4
Avatar - Pekelná Micinka
3. 10. 2011 23:31
Re: Nadcasove Hmm...
No v tomhle s tebou souhlasím, obleky by měli mít na úrovni. Na druhou stranu, na jaké úrovni, resp. jak oblečeni tam chodí zákazníci. A ještě třetí pohled - nejdůležitější je, jaké budou mít vystupování a jak dobře budou "svým" vozům rozumět. Tak moc držím palce, zboží mají tedy fajnový. A ta rudá XKR-S, mlask... :-! :yes: objednateli upřímně závidím a přeji mnoho bezproblémových a rychlých kilometrů!
3. 10. 2011 23:50
Re: Nadcasove Hmm...
To oblekama jen zacina, a botama konci ...

To zda tam prijde clovek v tricku jim musi byt ukradene, ale clovek ktery zastupuje neco vic nez masove zbozi musi prodat sen, sen o vymecnosti "ikdyz nam vsem * smrdi stejne" omlouvam se za mou francoustinu.
Avatar - Pekelná Micinka
4. 10. 2011 10:08
Re: Nadcasove Hmm...
No máš pravdu, no. Tak jim přejme, ať na tom zapracují...
Avatar - Starfighter
4. 10. 2011 00:13
Re: Nadcasove Hmm...
Nojono, to jako pověstný bazárník v maskáčích, nezbytné vestičce a ověšený řetězy. U něj aspoň víš, na čem jsi.

Snad tyhle "chybičky" co nejdříve vychytají.