Ekonomika
Pekelná Micinka
0
No máš pravdu, no. Tak jim přejme, ať na tom zapracují...
Přejít do diskuze
Nojono, to jako pověstný bazárník v maskáčích, nezbytné vestičce a ověšený řetězy. U něj aspoň víš, na čem jsi.
Snad tyhle "chybičky" co nejdříve vychytají.
Snad tyhle "chybičky" co nejdříve vychytají.
To oblekama jen zacina, a botama konci ...
To zda tam prijde clovek v tricku jim musi byt ukradene, ale clovek ktery zastupuje neco vic nez masove zbozi musi prodat sen, sen o vymecnosti "ikdyz nam vsem * smrdi stejne" omlouvam se za mou francoustinu.
To zda tam prijde clovek v tricku jim musi byt ukradene, ale clovek ktery zastupuje neco vic nez masove zbozi musi prodat sen, sen o vymecnosti "ikdyz nam vsem * smrdi stejne" omlouvam se za mou francoustinu.
No v tomhle s tebou souhlasím, obleky by měli mít na úrovni. Na druhou stranu, na jaké úrovni, resp. jak oblečeni tam chodí zákazníci. A ještě třetí pohled - nejdůležitější je, jaké budou mít vystupování a jak dobře budou "svým" vozům rozumět. Tak moc držím palce, zboží mají tedy fajnový. A ta rudá XKR-S, mlask... :-! :yes: objednateli upřímně závidím a přeji mnoho bezproblémových a rychlých kilometrů!
Necham stranou ten nadcasovy design ... ale jen mi staci se podivat na obleky vyfocenych lidi se mi na zvraceni. To radeji nemluvim o tom panaku v bilem, ten by mi neprodal ani Dacii >😁
Do prkynka vzal bych jim pulku platu a poslal je na vylet do londyna at se podivaji jake obleky se nosi v prodejnach prestiznich znacek.
Preji znacce hodne stesti na ceske pude, ale to je to co v CR nekteri jeste nepochopili, ze kdyz prodavam takovy vuz ci "sen" o takovem voze prodavam vse co k tomu patri = styl, eleganci a od toho musi vypadat i lide co se v tomto prostredi pohybuji.
Je to jako se divat na Slunce Seno a Jahody ....
:no:
Do prkynka vzal bych jim pulku platu a poslal je na vylet do londyna at se podivaji jake obleky se nosi v prodejnach prestiznich znacek.
Preji znacce hodne stesti na ceske pude, ale to je to co v CR nekteri jeste nepochopili, ze kdyz prodavam takovy vuz ci "sen" o takovem voze prodavam vse co k tomu patri = styl, eleganci a od toho musi vypadat i lide co se v tomto prostredi pohybuji.
Je to jako se divat na Slunce Seno a Jahody ....
:no: