Novinky
Len aby tam dali aj iné motory než len tú 1.2 s 75k , je to proste des ..... Možno by sa hodilo 1.6 motor od Fulence alebo 1.5 diesel
Souhlas, 9 let je dnes v automobilovém světě opravdu dlouhá doba... Jinak, už nemyslím, že bude nový Logan tak přelomový, jako tomu bylo u současné generace... Ceny aut jsou po recesi na opravdu nízké úrovni a v B-segmentu se jde níž už opravdu těžko... Stejný problém (cenu) vidím možná i u připravovaného Popstaru. Ten již nesplňuje (nebo alespoň ne v takové míře) rovnici nastavenou Loganem MCV - ultralevně za 7 místy v kabině... Každopádně, jsou to pouze jen mé domněnky, nechtěl bych nijak předbíhat...
PS: Dost zvědavý jsem na nový - severský designový směr značky...
PS: Dost zvědavý jsem na nový - severský designový směr značky...
Je to osizeny rendlik, ktery si nehraje na kvalitu. Proste vozidlo ze zeme Romu. :-!
aby přišel nástupce Logana/MCV. Bohužel teprve za rok bude představen na IAA v Paříži a do prodeje půjde až v r. 2013, což je vzhledem k vývoji na trhu fakt hodně pozdě.
Přesto jsem zvědavý s čím Dacia (alias Renault) přijde, Duster příjemně překvapil.
Přesto jsem zvědavý s čím Dacia (alias Renault) přijde, Duster příjemně překvapil.
ved to poznas 😉