Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi A6 allroad quattro: Nová generace přijde v červnu

8 komentářů

Emel
Tahle kategorie aut se mi líbí, na nový allroad jsem dost zvědavý. První generace se mi líbila moc, druhá v nejčastější šedostříbrné s megachromovou maskou už méně...

Podle maskovaných fotek to vypadá, že auto je zvýšené minimálně.
Patriot
No s motorem bi-turbo TDI 230Kw, to bude solidní cestovatel. Podle mě nebude mít konkurenci. Na vzduchovém podvozku, to bude jak na hory tak na dálnici..Super volba!
ridlley
Konkurenciu samozrejme mat nebude, pokial sa do niecoho podobneho nerozhodne ist bmw alebo mb, co si celkom neviem predstavit pri pohlade na sucasnu 5er/E, ako by sa dalo z tychto aut zostrojit nieco podobne...
white label
Souhlas, i když zrovna třeba u té současné 5er touring si to docela představit dovedu. Ale už mají 5GT, X5, X6, takže vlastně proč...
Philipp.
Mě tedy příjde, že zážehová V8 4,2l byla docela oblíbená... Mno aspoň moje oblíbená 😄
white label
No byla hlavně oblíbená u "bychů" (takže se stejně moc neprodávala), skuteční kupci dávali pochopitelně obvykle přednost V6 TDI...
Mig_35
Benzínová 4,2 se skutečně těžko hledá, nenabízí nic extra z pohledu dynamiky oproti 3.0 TDI...
white label
Pravda, jako nová nabízela především extra cenu 8-s a extra spotřebu... a navíc (jako "bonus") při následném prodejí i nejvyšší ztrátu hodnoty vozu. 😉