Novinky
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Byl jsem se tam podívat na oficiální přadstavení Evoque. A po návštěvě jsem dospěl k tomu, že auto je sice super, ale koupit bych ho šel jinam.
Asi po 5 minutách si mě paní všimla, zeptala se, co si přeji a upozornila mě, abych se auta moc nedotýkal, protože je již vyleštěno na nějakou akci. Měl jsem několik jednoduchých dotazů, ale paní nevěděla. Že se podívá na internetu a zjistí mi to. Slušně jsem jí poděkoval za informace a odjel. Od prodejce očekávám diametrálně odlišný přístup. Pak se nemůžem divit, že dost lidí koupí auto třeba v Německu ....
Asi po 5 minutách si mě paní všimla, zeptala se, co si přeji a upozornila mě, abych se auta moc nedotýkal, protože je již vyleštěno na nějakou akci. Měl jsem několik jednoduchých dotazů, ale paní nevěděla. Že se podívá na internetu a zjistí mi to. Slušně jsem jí poděkoval za informace a odjel. Od prodejce očekávám diametrálně odlišný přístup. Pak se nemůžem divit, že dost lidí koupí auto třeba v Německu ....
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ty máš vůbec zajímavé postoje, v autě snů máš MB-R protože podle tebe je to dostupný vůz a o MB CL tu píšeš, že slušný člověk by si to auto nekoupil... Člověče, z tebe až mrazí... 8-s :no:
Výhoda je, že si Jag můžete koupit i u těch, který nemaj správný hadry, ale zase vás může hřát u srdce, že jste neudělali kšeft s charym. 😉