Novinky
alambert
pane bože....ty LED ohavnosti na tom XJ220...kdybych měl po ruce pistoli, tak si vpálim kulku do hlavy....
Také jsem si všiml, a pak jsem si řekl, že je škoda se tím zabývat. Moje kára to není a na druhou stranu, třeba to částečně zvyšuje bezpečnost provozu.
alambert
myslím, že kdyby svítil hlavními světly, bylo by to podstatně bezpečnější... hlavně u takovéhoto auta, které najede pár kilometrů a jinak je akorát někde vystavené, je to úplně zbytečné...
Byl jsem se tam podívat na oficiální přadstavení Evoque. A po návštěvě jsem dospěl k tomu, že auto je sice super, ale koupit bych ho šel jinam.
Asi po 5 minutách si mě paní všimla, zeptala se, co si přeji a upozornila mě, abych se auta moc nedotýkal, protože je již vyleštěno na nějakou akci. Měl jsem několik jednoduchých dotazů, ale paní nevěděla. Že se podívá na internetu a zjistí mi to. Slušně jsem jí poděkoval za informace a odjel. Od prodejce očekávám diametrálně odlišný přístup. Pak se nemůžem divit, že dost lidí koupí auto třeba v Německu ....
Asi po 5 minutách si mě paní všimla, zeptala se, co si přeji a upozornila mě, abych se auta moc nedotýkal, protože je již vyleštěno na nějakou akci. Měl jsem několik jednoduchých dotazů, ale paní nevěděla. Že se podívá na internetu a zjistí mi to. Slušně jsem jí poděkoval za informace a odjel. Od prodejce očekávám diametrálně odlišný přístup. Pak se nemůžem divit, že dost lidí koupí auto třeba v Německu ....
zdravy rozum
Takovy a hentakovy vuz a navrzeno je to na 50km/h naraz do druhyho.
Vzdyt je to smesny.
Spis nez nejake osobni utoky a odveci dristy at je alespon zabava.
Treba jen ty bocni vyztuze dveri, proc maji auta jen jednu sikmou vyztuz, ma prenaset i celni naraz, co vlastne ani poradne nemuze,
dale kostra karoserie ma v nosnicich, treba A sloupek, neuzavrene prurezy C a U tvaru ne O a D, taky u lamba, atd atp.
to jsou vsechno veci, ktere nejsou drahe nebo netechnologicke nebo co, voni proste suli na lidech tech 500 nebo 23 000 korun nebo kolik krate 6 milionu vozu a mame to ze proc...
Volvo zdroje uvadeji, ze jsete asi 30 let nez to bude na tu stovku. Jedna se o umyslne zabijeni lidi?
To je jak by Vas chirurg poradne nesesil, usetri nit a tam v rozich se to uz sroste samo, obyvkle, no ne? Tak proc sit az do konce, ze jo.
To by mohli jen zakaznici, ze by kupoali jen bezpecna auta a jina odmitalli, jenze ze by se vsichni vozili v MB SLS? 😢
Vzdyt je to smesny.
Spis nez nejake osobni utoky a odveci dristy at je alespon zabava.
Treba jen ty bocni vyztuze dveri, proc maji auta jen jednu sikmou vyztuz, ma prenaset i celni naraz, co vlastne ani poradne nemuze,
dale kostra karoserie ma v nosnicich, treba A sloupek, neuzavrene prurezy C a U tvaru ne O a D, taky u lamba, atd atp.
to jsou vsechno veci, ktere nejsou drahe nebo netechnologicke nebo co, voni proste suli na lidech tech 500 nebo 23 000 korun nebo kolik krate 6 milionu vozu a mame to ze proc...
Volvo zdroje uvadeji, ze jsete asi 30 let nez to bude na tu stovku. Jedna se o umyslne zabijeni lidi?
To je jak by Vas chirurg poradne nesesil, usetri nit a tam v rozich se to uz sroste samo, obyvkle, no ne? Tak proc sit az do konce, ze jo.
To by mohli jen zakaznici, ze by kupoali jen bezpecna auta a jina odmitalli, jenze ze by se vsichni vozili v MB SLS? 😢
A to Klausa buzterant odpustila? 😲
Ty máš vůbec zajímavé postoje, v autě snů máš MB-R protože podle tebe je to dostupný vůz a o MB CL tu píšeš, že slušný člověk by si to auto nekoupil... Člověče, z tebe až mrazí... 8-s :no:
Výhoda je, že si Jag můžete koupit i u těch, který nemaj správný hadry, ale zase vás může hřát u srdce, že jste neudělali kšeft s charym. 😉
[odkaz]