Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus LF-Ch: Lexus vstoupí do nižší střední třídy v roce 2010

23 komentářů

IPace
ne nelibi se me to, je to desne preplacane a nabobtnale ;-\
zlysoused
:no:
twistedTSD
klid, je to jen koncept...
acALIEN
To sice jo, ale koncepty bejvaj hezci nez finalni vyrobek, jestli bude finalni verze hnusnejsi nez tohle, tak to jsem zvedavej, kdo to koupi >😁 .
twistedTSD
>😁 zajimavy...
acALIEN
>😒]
Beekey
Az dojde k vyrobe ten exterier sa umierni, ale asi zial aj ten interier, ale je to dost odvazny koncept interieru, tak snad tam z toho nieco zostane, v konecnej podobe to bude urcite pekne auto, a o kvalite pochybovat neni treba... 😉 :yes:
Co sa tyka toho, ci sa to ludom paci alebo nie, no v Cesku- Slovensku sa tomu ani nedivim, ked pre vacsinu ludi je krasne auto postavene z troch kociek a la octavia...
lakyno
Ja zasnem nad kritikmi tohto auta... Ved na Slovensku a v Cechach ani keby vosli do segmentu malych aut, cize s este nizsou cenou tak by nato nemala vacsina pracujucich robosov...skoda pisat...ale prosim Vas nerieste dizajn niecoho naco budete mat az o niekolko rokov v bazari...peace!

:-!
Beekey
presne tak... A drzia sa hesla, " na co nemam, neni pekne" >😁
acALIEN
Co to tu povidas 😄 ? Nesrovnavej prosim kupni silu Slovenska s Ceskou Republikou....
Plautus
8-s jasné, ste nám na hony vzdialení...by som už pomaly aj zabudol, že je fakt, že v ČR máte České Švýcarsko >😁
acALIEN
Na hony ne, ale preci jen je to v CR o necem jinem nez v SR, to nemuzes poprit.
Subaru.in
Mluv za sebe! 😉
lakyno
Písal som, že väčšina a nie, že všetci...Takže kľudne môžeš naň mať, budem iba veľmi rád...
acALIEN
To vis, oni to maj na vychode slozitejsi....Srovnavat CR a SR ma asi stejny vyznam, jak srovnani SR a Madarska...
lakyno
Neviem co tu kazdy nieco porovnava ( kupnu silu )... bud to chcem a nato mam alebo nechcem, pripadne slintam a vozim sa v mainstream-e...nic viac, nic menej... :-!
acALIEN
:yes:
kolmar
Tak nech si kazdy povie svoj nazor, no mne sa to paci.. dlho som bol zvedavi na konkurenciu v C-cku od Lexu a verim, ze tejto studii sa budu drzat... Proste konecne poriadny konkurent 1-er nech Lex postavi...
Privital by som najviac keby bola verzia s klasickym 150-200 konovym bendzinom...
Plautus
"...verzia s klasickym 150-200 konovym bendzinom...", ktorá dá na "bendžo" každému, žejo? >😁
kolmar
O com tocis??? Proste hovoril som o klasickom spalovacom motore nie o hybride!!! Cize bud atmosfericky alebo preplnany, nieco ako ma 1-er 20i... Aby auto bolo dostatocne silne a lacnejsie ako hybrid.
Ze da kazdemu "na bedžo" tak to ani nahodou... ved na TT RS, Focus RS, 135i a podobne by si ani nemohol pozriet... Proste slusne auto so slusnym motorom... o to mi islo :-!
Plautus
ja o voze, Ty o koze 😉
inak som Ťa samozrejme pochopil už v úvodnom príspevku...
kolmar
>😁 :yes: tak to sa Ok, o mne sa to asi neda povedat >😁

PS: 1-er alebo Civic? 8-s (len tak do plena)
apo_bmw
Mně se exterier velice líbí, zvláště předek, zadek a profil. Má super proporce a postoj. Vnitřek mi trochu připomíná americké studie vozů budoucnosti ze 60tých let, ale celkově autu dávám velké šance. Ode mne za 1.