Novinky
IPace
0
ne nelibi se me to, je to desne preplacane a nabobtnale ;-\
:no:
Az dojde k vyrobe ten exterier sa umierni, ale asi zial aj ten interier, ale je to dost odvazny koncept interieru, tak snad tam z toho nieco zostane, v konecnej podobe to bude urcite pekne auto, a o kvalite pochybovat neni treba... 😉 :yes:
Co sa tyka toho, ci sa to ludom paci alebo nie, no v Cesku- Slovensku sa tomu ani nedivim, ked pre vacsinu ludi je krasne auto postavene z troch kociek a la octavia...
Co sa tyka toho, ci sa to ludom paci alebo nie, no v Cesku- Slovensku sa tomu ani nedivim, ked pre vacsinu ludi je krasne auto postavene z troch kociek a la octavia...
Ja zasnem nad kritikmi tohto auta... Ved na Slovensku a v Cechach ani keby vosli do segmentu malych aut, cize s este nizsou cenou tak by nato nemala vacsina pracujucich robosov...skoda pisat...ale prosim Vas nerieste dizajn niecoho naco budete mat az o niekolko rokov v bazari...peace!
:-!
:-!
Co to tu povidas 😄 ? Nesrovnavej prosim kupni silu Slovenska s Ceskou Republikou....
Mluv za sebe! 😉
Písal som, že väčšina a nie, že všetci...Takže kľudne môžeš naň mať, budem iba veľmi rád...
To vis, oni to maj na vychode slozitejsi....Srovnavat CR a SR ma asi stejny vyznam, jak srovnani SR a Madarska...
Tak nech si kazdy povie svoj nazor, no mne sa to paci.. dlho som bol zvedavi na konkurenciu v C-cku od Lexu a verim, ze tejto studii sa budu drzat... Proste konecne poriadny konkurent 1-er nech Lex postavi...
Privital by som najviac keby bola verzia s klasickym 150-200 konovym bendzinom...
Privital by som najviac keby bola verzia s klasickym 150-200 konovym bendzinom...
"...verzia s klasickym 150-200 konovym bendzinom...", ktorá dá na "bendžo" každému, žejo? >😁
O com tocis??? Proste hovoril som o klasickom spalovacom motore nie o hybride!!! Cize bud atmosfericky alebo preplnany, nieco ako ma 1-er 20i... Aby auto bolo dostatocne silne a lacnejsie ako hybrid.
Ze da kazdemu "na bedžo" tak to ani nahodou... ved na TT RS, Focus RS, 135i a podobne by si ani nemohol pozriet... Proste slusne auto so slusnym motorom... o to mi islo :-!
Ze da kazdemu "na bedžo" tak to ani nahodou... ved na TT RS, Focus RS, 135i a podobne by si ani nemohol pozriet... Proste slusne auto so slusnym motorom... o to mi islo :-!
Mně se exterier velice líbí, zvláště předek, zadek a profil. Má super proporce a postoj. Vnitřek mi trochu připomíná americké studie vozů budoucnosti ze 60tých let, ale celkově autu dávám velké šance. Ode mne za 1.