Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 640d: Nové fotografie a video

13 komentářů

Mig_35
No vidíš.
Machýrek
Z meho prispevku to jasne vyplyva. Ano.
Mig_35
Tys už viděl kupé naživo?
Mig_35
CL je myslím o hodně dražší... a pro důchodce😄
Mig_35
Rouhal jsem se a říkal jsem, že je nová šestka o ničem. Ale tahle v M-paketu, v bílé barvě a na dvacítkách - bože - to je čistá krystalická krása. Absolutní fantazie. To spláchne i CL do *.
Verze s dieselem konkurenci určitě nemá, nikdo nic podobného nenabízí, ale benzinové se rozhodně s CL kryjí a pokud u zákazníka nerozhoduje značka (v této kategorii často rozhoduje), tak se rozhoduje právě mezi CL a 6kou. Ale rozhodně je to z nejpovedenějších nových aut, o tom žádná... :yes:
mrak1
proč má nesvítící LEDky dole a zároveň po bavorsku ve světlech.
Machýrek
Po osobnim setkani: na zivo jeste hezci, nez na fotkach. Dle meho nazoru nejlepsi volba ze soucasne produkce BMW. Jedina vada na krase je umisteni displeje navigace - v petce je to vyreseno elegantneji - ta vystrcena placka vypada divne, ale je to veci osobniho vkusu, verim ze prave tohle spouste lidem bude pripadat cool. Casem si na to zvyknu nejspis 😄
ridlley
aby nebolo malo toho tak :yes: :yes: :yes:
_Dave
:yes: :yes: po dlouhe dobe auto, ktere me naprosto dostalo, uplne vsim, absolutni pecka, ze ktere se dojem jeste zdvojnasobi, kdyz ji vidite na zivo...
limak 74
Ve své třídě nemá konkurenci,protože žádná není CLS má 4 dveře,CL je o třídu víše ,Audi nic takového nemá a kupé E od Mercedesu je na podvozku třídy C jinak karosérie špica,to samé zadek,pouze jediná vítka průměrná zpětná zrcátka tento sportovní model by si zasloužil sportovnější a zakomponování blinkrů do hlavních svítilen je nešťastné model podle mne ztrácí určitou dravost.
Parda71 (BMWfans)
:yes:
Ham.
Je to typické coupé a srovnání s CLS nebo SL je mimo. BMW zaslouží uznání, že drží tento klasický koncept v nejčistší možné podobě :yes: