Novinky
hedvin
0
ten interier se mi fakt líbí,doufam že podvozek bude ta samá krása :yes:
Deadlift
0
Ja doufam ze bude jeste lepsi, zase s prehledem nejlepsi ve tride. :yes: :yes: :yes:
Vnitřek překvapivě dobrý, žádná hifi věž se konečně nekoná :yes: Z venku očekávané zklamání. Taková obytná Kuga ve které vidim ze předu i Ceed. Celek není nejhorší, ale už je jaksi překinetizováno. Prodloužená verze se šoupačkami je z profilu naprosto otřesná, tady to soudruzi z NDR teda nezvládli 😲 :no:
cmax je krajsi ako grand cmax.
grand verzia je krajsia u scenicu....
ale interier je zrovnatelny s tym v scenicu,ale asi by som bral novy cmax 5 miestny. :yes:
grand verzia je krajsia u scenicu....
ale interier je zrovnatelny s tym v scenicu,ale asi by som bral novy cmax 5 miestny. :yes:
Zvonka to na fotkách vyzerá zle...podivne zdvihnutý čumák, zadok ako uštipnutý kliešťami...
Neviem ako to bude s prístupom na zadné sedadlá, druhý pár dverí je síce hodne široký, ale tá lišta na záves dverí je hodne krátka...
Posledné dve miesta vyzeraú úboho, minimálny priestor a totálne zabitý kufor. Nemôžem pochváliť ani palubku, nesadla mi. Uvidíme naživo, ale z fotiek tento nový Ford nesiaha Grand Scenicu ani po členky...
Neviem ako to bude s prístupom na zadné sedadlá, druhý pár dverí je síce hodne široký, ale tá lišta na záves dverí je hodne krátka...
Posledné dve miesta vyzeraú úboho, minimálny priestor a totálne zabitý kufor. Nemôžem pochváliť ani palubku, nesadla mi. Uvidíme naživo, ale z fotiek tento nový Ford nesiaha Grand Scenicu ani po členky...
Řekl bych jen - Picasso.
Taky se mi to zdá celý podivný a ta díra dozadu je asi jen pro děti a to s ničim nesrovnávám. O zadních polosedačkách ani nemluvim. Nadopovaný káčko, či co?
Interiér okopírovaný z hyundaia. Takéto interiéry ( ix35 ) robí hyundai, najmä výduchy ventilácie ( takmer u všetkých modeloch ).
[odkaz]
Aktuálny c-max je oveľa krajší, toto je ...
Hyundai ix35 okopíroval exteriér od kugy a ford na oplátku interiér od hyundaia, takže 1:1.
[odkaz]
Aktuálny c-max je oveľa krajší, toto je ...
Hyundai ix35 okopíroval exteriér od kugy a ford na oplátku interiér od hyundaia, takže 1:1.
pekne. zkusili udelat kinetickej design, zadni dvere ala mazda a cele takove radobylibive. zepredu to neni spatny ale z boku je to fakt sileny. u mazdy si asi oddechli 😄
p.s.: a to sme jeste nevideli zadek...
p.s.: a to sme jeste nevideli zadek...