Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Grand C-MAX: Druhá verze druhé generace

22 komentářů

hedvin
ten interier se mi fakt líbí,doufam že podvozek bude ta samá krása :yes:
Deadlift
Ja doufam ze bude jeste lepsi, zase s prehledem nejlepsi ve tride. :yes: :yes: :yes:
RS
Vnitřek překvapivě dobrý, žádná hifi věž se konečně nekoná :yes: Z venku očekávané zklamání. Taková obytná Kuga ve které vidim ze předu i Ceed. Celek není nejhorší, ale už je jaksi překinetizováno. Prodloužená verze se šoupačkami je z profilu naprosto otřesná, tady to soudruzi z NDR teda nezvládli 😲 :no:
vrkuboy
:yes: souhlas
Pekelná Micinka
Souhlas, ten bok je tragický.
Deadlift
Ceed prave kopiruje toho Fucose. 😉
salamoon
cmax je krajsi ako grand cmax.
grand verzia je krajsia u scenicu....

ale interier je zrovnatelny s tym v scenicu,ale asi by som bral novy cmax 5 miestny. :yes:
Klaudius
toto na scenic nemá ani omylom, žiaľ

čakal som viac
zlysoused
Tohle se pejskovi a kočičce fakt nepovedlo. :no:
Klaudius
Zvonka to na fotkách vyzerá zle...podivne zdvihnutý čumák, zadok ako uštipnutý kliešťami...
Neviem ako to bude s prístupom na zadné sedadlá, druhý pár dverí je síce hodne široký, ale tá lišta na záves dverí je hodne krátka...
Posledné dve miesta vyzeraú úboho, minimálny priestor a totálne zabitý kufor. Nemôžem pochváliť ani palubku, nesadla mi. Uvidíme naživo, ale z fotiek tento nový Ford nesiaha Grand Scenicu ani po členky...
Pekelná Micinka
Řekl bych jen - Picasso.
Navtech
Jako, že to maloval ožralej Picasso? Asi jo... 😉
Pekelná Micinka
Ne, jako že designem vede C4 P
Navtech
Taky se mi to zdá celý podivný a ta díra dozadu je asi jen pro děti a to s ničim nesrovnávám. O zadních polosedačkách ani nemluvim. Nadopovaný káčko, či co?
Klaudius
Tiež mám z toho taký pocit. Fakt som zvedavý na reálny kontakt, ale obávam sa, že fotky tentoraz veľmi neklamú.
twistedTSD
podle me zas vypada dobre, mnohem lip nez grand scenic (ale ten se mi vubec nelibi), s temi poslednimi sedadly souhlasim, ale to se dalo cekat...
Klaudius
Prečo sa to dalo čakať?
Mám Scénic II a po usadnutí do nového som sa v priebehu minúty cítil ako doma. 😉
escorpion
Interiér okopírovaný z hyundaia. Takéto interiéry ( ix35 ) robí hyundai, najmä výduchy ventilácie ( takmer u všetkých modeloch ).

[odkaz]

Aktuálny c-max je oveľa krajší, toto je ...

Hyundai ix35 okopíroval exteriér od kugy a ford na oplátku interiér od hyundaia, takže 1:1.
Deadlift
Hyundai ix35 okopiroval exterier od Kugy i interier od Fiesty. 2:0 mozna i 5:0. Kopiraci korejsky. :no: :no: :no: [odkaz]
[odkaz]
escorpion
Jasné, teraz budú všetky automobilky kopírovať iba ford...

pre vytriezvenie odkaz
[odkaz]
Na www.autoweek.nl koukněte na první oficiální fotky superba combi
skejpa
pekne. zkusili udelat kinetickej design, zadni dvere ala mazda a cele takove radobylibive. zepredu to neni spatny ale z boku je to fakt sileny. u mazdy si asi oddechli 😄
p.s.: a to sme jeste nevideli zadek...