Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
kari.laz
0
Přední část Superbu patří k tomu nejhezčímu v segmentu. Jsem rád, že ponechaly tvar světel, který je hodně povedený. U ombíka toho nebylo moc co měnic ani na zadní části, ale uvidíme, jak se s tím poperou u sedanu.
cjoctavian
0
Aj Fabia RS mala pri testovani este predfaceliftove hlavne svetla, ale naraznik bol novy :-! Ked sa testuju chladice alebo brzdy, tak naco nove svetla...
nick.name
0
já tam teda vidim nový světla, aspoň že zakulatěj ten spodek, snad budou hezčí. jinak superb je supr (teda kombík)
bojler_
Pod maskováním vůbec nemusí být finální podoba, testují se brzdy a jejich okolí, cokoli jiného může být jinak..
Proc by kvuli brzdam maskovali predni a zadni cast?
Přesně. Může tam být jakékoliv auto 😄 ještěže na těhle autech není vidět s jakým motorem to jezdí. Kdyby tam náhodou bylo 1,0TSI to by byla duskuze >😒]
Mimochodem neví někdo, jak je s převozkami "F" ? Kdesi jsem četl, že jsou určeny výhradně pro testovací jízdy prototypů. Ale spadají do katagorie "převozek" a tím pádem správně nesmí za hranice.....
Mimochodem neví někdo, jak je s převozkami "F" ? Kdesi jsem četl, že jsou určeny výhradně pro testovací jízdy prototypů. Ale spadají do katagorie "převozek" a tím pádem správně nesmí za hranice.....
beibej
třeba jsou to paralelní zátěžové testy komponentů pro O3/G7.
Thomas89
vykašlete se na to spekulování, stejně z toho bude zase jenom SuberB se špenátovým listem ve znaku 😉