Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Modernizovaná Škoda Superb na Grossglockneru

14 komentářů

kari.laz
Přední část Superbu patří k tomu nejhezčímu v segmentu. Jsem rád, že ponechaly tvar světel, který je hodně povedený. U ombíka toho nebylo moc co měnic ani na zadní části, ale uvidíme, jak se s tím poperou u sedanu.
cjoctavian
Aj Fabia RS mala pri testovani este predfaceliftove hlavne svetla, ale naraznik bol novy :-! Ked sa testuju chladice alebo brzdy, tak naco nove svetla...
nick.name
já tam teda vidim nový světla, aspoň že zakulatěj ten spodek, snad budou hezčí. jinak superb je supr (teda kombík)
igorvrazic
pekne zaujal seniorov 😄
Xawier
Ten zaujme každého!!! 😉 :yes:
bojler_
Pod maskováním vůbec nemusí být finální podoba, testují se brzdy a jejich okolí, cokoli jiného může být jinak..
XTad
Proc by kvuli brzdam maskovali predni a zadni cast?
RS
Ze stejného nedůvodu jako zde 😉 [odkaz]
XTad
A tam ten duvod byl jaky?
bojler_
Zkus trochu dumat, není to tak složité 😉
matlok
Přesně. Může tam být jakékoliv auto 😄 ještěže na těhle autech není vidět s jakým motorem to jezdí. Kdyby tam náhodou bylo 1,0TSI to by byla duskuze >😒]
Mimochodem neví někdo, jak je s převozkami "F" ? Kdesi jsem četl, že jsou určeny výhradně pro testovací jízdy prototypů. Ale spadají do katagorie "převozek" a tím pádem správně nesmí za hranice.....
beibej
třeba jsou to paralelní zátěžové testy komponentů pro O3/G7.
bojler_
Na ty není potřeba kopec jako kráva...
Thomas89
vykašlete se na to spekulování, stejně z toho bude zase jenom SuberB se špenátovým listem ve znaku 😉