Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
kari.laz
0
Ačkoli se snažili, tak tam ten zadek vypadá dost naroubovaně. 308 po FL je hodně povedený auto, ale tenhle sedan mě moc neoslovil.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Když na to koukám, v duchu se tetelím, že jsem si stihl koupit ještě starou dobrou 308mičku první generace. Jestli tohle je budoucnost nižší střední u Peugeota (myslím hlavně ten předek), pak mi tu chybí zvracející smajlík. K 508 se to hodí, ale k této kategorii se hodí dynamika, agresivita a ne rádoby managerský design. Ještě k tomu daj reklamu typu: "Jeane odvezte mne do firmy" a razítko luxusního vozu pro "chudé" a je vymalováno. Sry za kritiku, ale to auto se mi jako ortodoxnímu peugeoťákovi hnusí a to jak zvenčí, tak v interiéru. ;-\
Tak zrovna ten vysavač místo předku se mi u 308 nelíbil a po FL to značně eliminovali a vypadá moc pěkně
Každý má na to jiný názor od toho jsme lidé. Mě zase nesedí ten uhlazený vzhled faceliftu, ale hlavně a především ten předek (nárazník) v reálu nevypadá moc bytelně a ve spojení se zhnuseným plastikovým či snad dokonce bakelitovým podkladem pro modernizované logo Peugeot to evokuje laciné čínské autíčko z hračkářství u pana Ho.
Fugi
Moc se mi to sice nelíbí, ale na druhou stranu když to srovnám s Citroenem C4 sedan, tak je to jestě docela OK, ten Citroen vypadá daleko hůř...