Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Wartburg 353W
Nissan ma opravdu skvelou techniku.
....to rozhodně...trochu mu to ale kazí rencek... 😉 ještě že se do infinity nic takového nemontuje...
INFINITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII… 😉
Já bych do rencka zas tak moc nekopal, paňáč je zachráncem Nissana, potažmo tedy i Infiniti.
Mig_35
Je vidět, že hybrid nemusí být vždycky zákonitě nudný! Každopádně velmi povedená kombinace.
rozhodně je to lepší než lexus CT200h...to je nevzhledný, slabý, drahý a nudnů...tohle cenově z konkurence nijak nevyčuhuje...a naštěstí ani výkony...
infinity u mě za toto :yes: :yes:
infinity u mě za toto :yes: :yes:
notak zrovna Lex CT 200 vypada o hodne lip nez toto infinity a vubec proc to porovnavas s CT 200? to je trida oproti Lex GS 450h ktery vypda oproti totemu M 35h jak poradny auto. M 35h je jek nejekej korejec nebo cinan, no hnus.
neporovnávam tyto auta přímo...jen hybrid proti hybridu...
Lex na to že má 100kW a stojí skoro jak 9-5 v základu to není uplně super...nedávno jsem četl test a vyzněl o dost hůř než tuto infinty
pokud se ti víc líbí Lex ok...neberu..mě se víc líbí toto infinity...
Lex na to že má 100kW a stojí skoro jak 9-5 v základu to není uplně super...nedávno jsem četl test a vyzněl o dost hůř než tuto infinty
pokud se ti víc líbí Lex ok...neberu..mě se víc líbí toto infinity...
chrudoš
Lidi, nebudte burani a naucte se psat spravne nazev techto krasnych aut - INFINITI !!!!!
Nikdo nepise Leksus, Wolksvagen nebo Audy, vzdyt to vypada hrozne
Nikdo nepise Leksus, Wolksvagen nebo Audy, vzdyt to vypada hrozne
Hy Chy Ky Ry Dy Ty Ny, takže InfinYtY, tečka! >😁
Tiida, Tiguan, Yeti, Audi, Lamborghini, comprendo hombre? 😄
Říkám to už dlouho, že u VW zaměstnávají lidi bez špetky vkusu a teď koukám, že i negramotné >😒] Avantyme, Latytude dokazují, že to jde >😁
>😁 Tyjo ja fakt az na tu Tiidu vyjmenoval jen koncern jo? To teda zamysleno nebylo...hergot, co se mi to v te hlave nosi...ze bych si lhal do kapsy a ve skutecnosti tajne touzil po nejakym tom vwostrym aute 😄
Wartburg 353W
Anglictina neni jediny jazyk na svete, treba v italstine je to spravne mnozne cislo k infinito.
MAP2009
Infity mi přijde jako nejošklivější auto této třídy. Jen osobní názor.
Ale pri pohledu do penezenky prisla nastesti stejna uleva jako u tebe a tohle nervydrasajici dilema si muzu odpustit 😄 Jo, nezavidim prachacum, takoveto problemy, to se proste ani nevyspis >😒]
tohle je moc usedlé...
Chci přejít na Japonce kompletně, tak snad až X6 za pár let dojezdí, tak bude mít Nissan nebo Infiniti něco lepšího v tomto segmentu trhu. Třeba Murano GT-R nebo Infiniti FX 60 😄))
Ta spolehlivost Japonců je oproti BMW Audi a MB prostě jinde...
Přes Nissana Cube, Fiat 500 Rosso edici a Renault Twingo Gordini jsem došel až k Jukovi.
Napřed k obyč 1,6 a pak jsem zjistil, že můžu mít přes Amilo fungláč s tou vyšší výbavou (pouze FWD) za 365tisíc bez DPH, tak jsem do toho šel.
1.6 turbo jezdí skvěle (7,1 z 0-100 podle GPS), auto je velice příjemné a jezdím s ním vyloženě rád, což jsem původně vůbec nečekal. Z nouzovky se stal kamoš který né a né omrzet.
Jen kdyby to mělo xenony, H4 svítí žalostně...
Už mám objednanou úpravu motoru na 240PS a 320NM (jednotka + výfuk), tak pak už budu asi prodávat GT-Rko jako zbytečný luxus 😄))
Když to shrnu, Juke mně nadchnul. A designově také (což neni úplně obvyklé) >😁
ad Infininity M: no to je ale mimoradne oskliva rada, mozna dobra atrakce pro vesnicany, ale pokud s tim nekam prijedete v civilizaci, podotykam zejmena prazske, pusobite prinejmensim podivne, asi stejne jako principal od kolotocu
ad Infinity: lituji vsechny majitele, az to jednou budou chtit prodat... to je snad lepsi dat to na hrani detem, nez cekat, az se najde magor, ktery by chtel ojete Infiniti. A pro zajemce o nove mam skvelou zpravu, ukecat slevu z cenikove ceny treba i o 30%, je v pripade Infinity pomerne nenarocna zalezitost. 😉
Exterier sa nemusi kazdemu pacit, je taky japonsky, ale nie nudny a nezazivny. Takto si predstavujem naskok vdaka technike!