Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Infiniti M35h – Hybrid z Guinessovky

40 komentářů

Drag-On
Škoda toho prevedenia S. V ňom vyzerá Infinity M naozaj nádherne. Hybrid v prevedení S by bola pri tomto aute ideálna voľba. Takto by som váhal či M37 S alebo M35h GT. Ešteže nemám toľko peňazí a nemusím nad tým uvažovať >😁
chrudoš
Tak ja bych teda zase volil tohle GT, proste poradny kocar a s tim hybridem a jeho chodem to vypada a zni vyborne. Toto je dle me dobra cesta pro zachovani velkych atmobenzinu 😄
Ale pri pohledu do penezenky prisla nastesti stejna uleva jako u tebe a tohle nervydrasajici dilema si muzu odpustit 😄 Jo, nezavidim prachacum, takoveto problemy, to se proste ani nevyspis >😒]
hihihi
Jo jo GT je urcite lepsi volba, ale pro mne maly kufr, ale na golf idealni >😁
Sysoj Psojič
Přesně tak, kdyby byl ve verzi S, možná bych i opustil myšlenku na XFR 😄
tohle je moc usedlé...
pelikoš
pokud se nepletu,tak už jsi nissan měl(nebo máš),tak proč lovit v jiných vodách?říká se,že má infiniti nejlepší servis
Sysoj Psojič
Mám GT-R a Juke Dig-T na zimu a popojížďky (žena má stále svou X6).
Chci přejít na Japonce kompletně, tak snad až X6 za pár let dojezdí, tak bude mít Nissan nebo Infiniti něco lepšího v tomto segmentu trhu. Třeba Murano GT-R nebo Infiniti FX 60 😄))
Ta spolehlivost Japonců je oproti BMW Audi a MB prostě jinde...
pelikoš
gt-r je klasa,o tom žádná.a co juke,jak ten si stojí?
Sysoj Psojič
Juke je naprosto milé překvapení. Hledal jsem něco obyč na popojížďky na zimu, protože GT-R při 300metrové jízdě z domu do práce opravdu trpí. Navíc aby to byla trochu stylovka a klidně i srandovní. Nesnáším totiž vepřová auta.
Přes Nissana Cube, Fiat 500 Rosso edici a Renault Twingo Gordini jsem došel až k Jukovi.
Napřed k obyč 1,6 a pak jsem zjistil, že můžu mít přes Amilo fungláč s tou vyšší výbavou (pouze FWD) za 365tisíc bez DPH, tak jsem do toho šel.
1.6 turbo jezdí skvěle (7,1 z 0-100 podle GPS), auto je velice příjemné a jezdím s ním vyloženě rád, což jsem původně vůbec nečekal. Z nouzovky se stal kamoš který né a né omrzet.
Jen kdyby to mělo xenony, H4 svítí žalostně...
Už mám objednanou úpravu motoru na 240PS a 320NM (jednotka + výfuk), tak pak už budu asi prodávat GT-Rko jako zbytečný luxus 😄))
Když to shrnu, Juke mně nadchnul. A designově také (což neni úplně obvyklé) >😁
pelikoš
díky za téměř vyčerpávající referenci.s těmi h4 jsem to tušil,asi si něco nechávají na fl.tak přeju hodně šťastných kilometrů...
Sysoj Psojič
Na to, kolík má celkem Juke předních světel, je to špatné skóre >😁
Machýrek
ad servis Infiniti: urcitou zkusenost s nimi mam a mohu potvrdit, ze zejmena pristupem k zakaznikovi o nekolik levelu prevysuji servisy zavedenych premiovych znacek, vzhledem k poctu prodanych a tedy i servisovanych aut to vlastne ani jinak byt nemuze. Otazka je jak dlouho jeste. Se vzrustajicimi prodeji to postupne prejde do normalu, nebo se stagnujicimi prodeji to tu nakonec zabali.

ad Infininity M: no to je ale mimoradne oskliva rada, mozna dobra atrakce pro vesnicany, ale pokud s tim nekam prijedete v civilizaci, podotykam zejmena prazske, pusobite prinejmensim podivne, asi stejne jako principal od kolotocu

ad Infinity: lituji vsechny majitele, az to jednou budou chtit prodat... to je snad lepsi dat to na hrani detem, nez cekat, az se najde magor, ktery by chtel ojete Infiniti. A pro zajemce o nove mam skvelou zpravu, ukecat slevu z cenikove ceny treba i o 30%, je v pripade Infinity pomerne nenarocna zalezitost. 😉
Ragnotti
Neviem podla mna podivne vyzera clovek jazdiaci na trojkovom BMW 1.6 alebo 2.0d s nalepkou M3 😄
Blue Sun
Kolotočářskou image mají dnes spíš Audi a BMW, než vcelku neokoukaná novinka Infiniti. Pražská "civilizace" je vůbec sama o sobě pojem... >😁
Ragnotti
Niekolkokrat som sa viezol v starsom FX35 a kto sa neviezol nevie o com to je. Nemam prislis rad benziny, ale 3,5 od nissanu je nieco neskutocne. Ten zvuk, ten zatah, ked treba tak aj kultivovanost. Nemam rad automaty, ale ten automat tocil tym benzinom do zbesilych 7000. Ani nemam rad SUV, ale FX a jeho neskutocna trakcia v zakrutach ma dostala. Akurat to zralo neprijatelnych 14-18 l / 100. Dnes s tymto hybridom odpada nevyhoda abnormalnej spotreby, interier vyzera bozsky, jednym slovom bravo! Odporucam vyskusat, ten motor je podla mna navykovy. A v ciernej farbe je najkrajsie hmm.
Exterier sa nemusi kazdemu pacit, je taky japonsky, ale nie nudny a nezazivny. Takto si predstavujem naskok vdaka technike!
Ronault.
Já teda jel "jen" FX37 S a spotřeba byla o dost nižší než těch 14-18l/100. Jel jsem ale i v M30d a na diesel mě opravdu dostal. :yes:
Wartburg 353W
Nissan ma opravdu skvelou techniku.
Sysoj Psojič
Bezpochyby :yes:
Bristol
....to rozhodně...trochu mu to ale kazí rencek... 😉 ještě že se do infinity nic takového nemontuje...
pelikoš
INFINITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII… 😉
Bristol
tak sorry no: infiniti 😉
pelikoš
přijímá se 😉
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
Já bych do rencka zas tak moc nekopal, paňáč je zachráncem Nissana, potažmo tedy i Infiniti.
Bristol
já do něj rozhodně nekopu...nemám proti rencku prakticky nic... 😉 jen mám trochu pochybnosti o kvalitě některých jeho modelů... 😉
pelikoš
dneska to vypadá,že by nissan mohl koupit renaulta.nissan jede [odkaz]
Mig_35
Je vidět, že hybrid nemusí být vždycky zákonitě nudný! Každopádně velmi povedená kombinace.
Bristol
rozhodně je to lepší než lexus CT200h...to je nevzhledný, slabý, drahý a nudnů...tohle cenově z konkurence nijak nevyčuhuje...a naštěstí ani výkony...

infinity u mě za toto :yes: :yes:
mojetvoje
notak zrovna Lex CT 200 vypada o hodne lip nez toto infinity a vubec proc to porovnavas s CT 200? to je trida oproti Lex GS 450h ktery vypda oproti totemu M 35h jak poradny auto. M 35h je jek nejekej korejec nebo cinan, no hnus.
Bristol
neporovnávam tyto auta přímo...jen hybrid proti hybridu...

Lex na to že má 100kW a stojí skoro jak 9-5 v základu to není uplně super...nedávno jsem četl test a vyzněl o dost hůř než tuto infinty

pokud se ti víc líbí Lex ok...neberu..mě se víc líbí toto infinity...
Bristol
sorry..infiniti >😁
hihihi
Opravdu porovnavej s novym GS 450h, urcite bude v US prime srovnani, uvidime, ktere bude lepsi...a hrat si na zrychleni 5.5, 5.6, 5.7 to fakt nechapu, tim se ten clanek docela shazuje...v realu to opravdu poznam ;-\
chrudoš
Lidi, nebudte burani a naucte se psat spravne nazev techto krasnych aut - INFINITI !!!!!
Nikdo nepise Leksus, Wolksvagen nebo Audy, vzdyt to vypada hrozne
Ronault.
Hy Chy Ky Ry Dy Ty Ny, takže InfinYtY, tečka! >😁
pelikoš
>😁
chrudoš
Tiida, Tiguan, Yeti, Audi, Lamborghini, comprendo hombre? 😄
Ronault.
Říkám to už dlouho, že u VW zaměstnávají lidi bez špetky vkusu a teď koukám, že i negramotné >😒] Avantyme, Latytude dokazují, že to jde >😁
chrudoš
>😁 Tyjo ja fakt az na tu Tiidu vyjmenoval jen koncern jo? To teda zamysleno nebylo...hergot, co se mi to v te hlave nosi...ze bych si lhal do kapsy a ve skutecnosti tajne touzil po nejakym tom vwostrym aute 😄
Wartburg 353W
Anglictina neni jediny jazyk na svete, treba v italstine je to spravne mnozne cislo k infinito.
pelikoš
lingvistický oříšek... >😁
MAP2009
Infity mi přijde jako nejošklivější auto této třídy. Jen osobní názor.
pelikoš
pokud chceš kritizovat,tak se nauč psát správně jméno :-!