Novinky
Pokiaľ viem tak Hyundai i 30 1,4 má 5 stupňovú prevodovku a vy ste napísali: "je i chybějící pátý převodový stupeň. "
Má tam byť šiesty.
Má tam byť šiesty.
Pracuju v Hyundai v převodovkárně a můžu potvrdit, že čtyřstupňové kousky fakt nevyrábíme...
A nezapomenete tam občas nějaký namontovat? >😒]
Hmmm, to by asi nefungovalo... ;o) Naopak, už asi budem dělat jenom šestistupňové, a vůbec se tomu nedivím. Jsou to motory vyhoněné otáčkama a tomu odpovídá lehký stálý převod v rozvodovce. Šestku to potřebuje jako sůl.
Pokud se nepletu tak na jedné ose hřídele převodovky je více pževodových stupňů.... nenamontovní čtyřky by znamenalo absenci více kvaltů >😁
petrumr
Nejvíce mně vadí, že ti korejci jsou lacní tam udělat nějaký vychytávky.I 30 mně připomíná moji corolku, dobrý auto, ale ničím nenadchne.
Ano, je to tak. Autor clanku chybne opsal cast moji jiz byvale recenze. Je jasne, ze i3O ma v zakladu 5 rychlostnich stupnu a ze prave 6 rychlostni stupen chybi.
Ahoj,
přemýšlím o nákupu Hyundai i30, ale zajímala by mě především kvalita. Moc nerad bych měl auto více v servisu než s ním jezdil. Nyní mám škodovku. Díky
přemýšlím o nákupu Hyundai i30, ale zajímala by mě především kvalita. Moc nerad bych měl auto více v servisu než s ním jezdil. Nyní mám škodovku. Díky
"It's good value, particularly well-equipped, roomy... Biggest suprise of all - it's also pretty good to drive." - FIFTHGEAR recenze [odkaz]
Téměř maximální počet bodů v hodnocení 4 z 5!
A největší překvapení ze všech - moc dobře se řídí! >😒]