Novinky
Pokiaľ viem tak Hyundai i 30 1,4 má 5 stupňovú prevodovku a vy ste napísali: "je i chybějící pátý převodový stupeň. "
Má tam byť šiesty.
Má tam byť šiesty.
Pracuju v Hyundai v převodovkárně a můžu potvrdit, že čtyřstupňové kousky fakt nevyrábíme...
A nezapomenete tam občas nějaký namontovat? >😒]
Hmmm, to by asi nefungovalo... ;o) Naopak, už asi budem dělat jenom šestistupňové, a vůbec se tomu nedivím. Jsou to motory vyhoněné otáčkama a tomu odpovídá lehký stálý převod v rozvodovce. Šestku to potřebuje jako sůl.
Pokud se nepletu tak na jedné ose hřídele převodovky je více pževodových stupňů.... nenamontovní čtyřky by znamenalo absenci více kvaltů >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ano, je to tak. Autor clanku chybne opsal cast moji jiz byvale recenze. Je jasne, ze i3O ma v zakladu 5 rychlostnich stupnu a ze prave 6 rychlostni stupen chybi.
Ahoj,
přemýšlím o nákupu Hyundai i30, ale zajímala by mě především kvalita. Moc nerad bych měl auto více v servisu než s ním jezdil. Nyní mám škodovku. Díky
přemýšlím o nákupu Hyundai i30, ale zajímala by mě především kvalita. Moc nerad bych měl auto více v servisu než s ním jezdil. Nyní mám škodovku. Díky
"It's good value, particularly well-equipped, roomy... Biggest suprise of all - it's also pretty good to drive." - FIFTHGEAR recenze [odkaz]
Téměř maximální počet bodů v hodnocení 4 z 5!
A největší překvapení ze všech - moc dobře se řídí! >😒]