Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Závodník Marco Simoncelli dnes při MotoGP přišel o život

9 komentářů

Pekelná Micinka
Odpočívej v pokoji, Marco. 😒
Apolo Anton Ohno
Marco R.I.P. 😒
kolmar
Pripajam sa taktiez. Nech odpociva v pokoji. Je to strasna tragedia, pri sporte by sa nemalo zomierat...
Bristol
byl výborným závodníkem...a hlavně velkým sympaťákem...bude v poli velmi chybět jistě nejen mě

hrozná ztráta pro nás fanoušky, pro jeho blízké i pro celý sport

bůh s tebou Marco... 😢 😢
MichalF
Hrozna tragedie 😒 R.I.P.
Je to obrovská škoda, Marco Simocelli jezdil skvěle,začátkem roku to vypadalo velmi nadějně, říkal jsem si, že je to nástupce Valentina Rossiho a ani ve snu by mě nenapadlo, že to takto dopadne,podle mě bylo jeho nevýhodou že byl hodně vysoký a to u motorek není úpně nejlepší,ale i tak jsem ho obdivoval že i přesto se stím uměl poprat, vahrát, urvat dobrý vysledek a být na stupni vítězů,byl to velký simpaťák, je to obrosvská smůla a neštěstí.
Chápu proč je Jeremy Clarkson z Top Gearu proti motorkám,jsem z Havířova říka se mu město květin,je to hezké město,ale je plné pomníčků od motorkářů a tento rok pribyl další při Zlatém Kahanci,moto gp je nádherný sport,má ale krutou daň.
Horst Fuchs
Nejsem úplně pravidelný divák GP, ale dnes ráno jsem závod sledoval. Havárie byla hrozná, doufal jsem ale, že to nakonec dopadne dobře. Bohužel si ta zubatá tetka s kosou, co tak ráda sedává motorkářům na tandemu, dnes vybrala ten nejvyšší obolus.
Marco, když už tě nemůžeme vidět, užij si tam nahoře pořádné závody kolo na kolo nejen s Daižirem, ale třeba s Frantou Šťastným nebo nešťastným Jardou Hulešem.
Budeme vzpomínat.
Ji/Ri
šílené..... 😢 je mi z toho zle.... 😢

Sbohem Marco,

Tvůj fanoušek........
luigi8403
To snáď nie!!!!!!!!!!!!Akurát som dnes na to nepozeral a toto sa stane.To je tragédia!!!!!