Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Viper dostane desetiválec 8,7 l: Upsizing

19 komentářů

Anonym
To sice možná vypadá, ale sundat to jde vždy. Ale Viper tam nikdy kryt neměl, tak asi aní mít nebude. Ten zvuk je zajímavý no, ale je prostě trošku zvláštní
italio
ale vypadá to líp bez nich >😁 slyšel jsem V10 a zvuk je úžasný, já bych si zvykl hned >😒]
Anonym
Tak amerika jde pořád svou vlastní cestou a to je dobře. :yes:
Anonym
Nezbývá než souhlasit :yes: :yes:
Anonym
Tak to že tam bude zas V10 vím už 4 měsíce, to není žádná novinka, tyhle informace v USA prosákly už dávno. Díky bohu za V10, ten prostě do Viperu patří
Anonym
Oplastování bych neřešil, já ho tam třeba mam, ovšem jeho sundání trvá cca 20 vteřin >😒]

Důležitější je že je to brutální V10 s pořádným výkonem, točivým momentem a věřím že krásným zvuekm, i když zvuk V10 je takový divný, proti V8.
kdo kdy slyšel viper na vlastní uši, potvrdí.
kubyak
V dnesnej dobe, kedy sa spomina iba downsizing...ma upsizing celkom pobavil...hh
MariAchi
Ano - tohleto je motor, kolem ktereho se toci cely svet 😄
figurka
To je přesně ono. I když toto (a Vette taktéž) není má krevní skupina, nelze toto auto nerespektovat.
Bristol
i když bude asi potřebovat mobilní benzínku... >😁 každopadně jsem rád, že někde jinde se downsizingu vyhýbají...
Lonestarstate
Tak tak......i když osobně bych radši koupil Corvettu, tak Viper je prostě Viper. :yes:
madbrain
tento vuz skutečně nepotřebuje žádné komentáře...snad jen ten palec nahoru. :yes: :yes: :yes:
Glaukos
:yes:
boost.
Přesně :yes:
figurka
Zase jednou zpráva po jejímž přečtění mám lepší náladu. Výborné. Děkuji do USA. :yes:
dan8
Jsem rád, že se nepotvrdily zvěsti o osmiválci, V10 prostě do Viperu patří 😄
italio
V USA je svět ještě normální 😄 "jednoduchý" našlapaný motor bez nějakého přeplňování, bez nějakého pitomého oplastování, prostě nádhera
vrkuboy
dej pokoj s tím spamem
viper je klasika 😄 😄 😄 😄 😄

www.vintagesportscar.info