Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Škoda Citigo – Boleslavské mini v pohybu

15 komentářů

File12
Vcera jsem ho videl na silnici v Praze ve zluty barve. Musim ricct ze vypada hezky. Fabie je hnus, ale tohle? Fakt libivej povoz.
amadeus
"Upozornění: Vozy vyrobené do 12. kalendářního týdne 2012 mohou být osazeny tímto
logem ŠKODA."
GTI
Tady nestačí jen smeknout, tady to chce na koleno :yes: Třídně absolutně nedostižná krása. Auto sedí dokonale na silnici, styl, styl, styl.

BRAVO ŠKODA :yes:
armanyk
Už to nehul :-! , ztrácíš kontakt s realitou a obestírají tě děsivé přízraky. 😉
esenbe
Tímto příspěvkem jsi mě přesvědčil o tom ,že za to nejsi placený. Protože když se tito lidé (blogeři) zaměstnávají tak jsou instruování k tomu ,aby měli buď více identit. Neutrální , zapálená , nesmělá. A nebo jsou uděláni tak ,aby měli jen jednu rozumnou ,které ostatní lidé věří a následují ji jako svého guru. Ovšem mohli jste zvolit taktiku ,musím být viděn i když budu vypadat jako ***. Ve firmě kde jsem dělal tomu nebožákovi dávali pár korun ,takže jestli ti to za to stojí.
GTI
Například, při čtení tvého příspěvku mě jako první napadá, že snad musíš být placený z Bohnic. A dobře... 8-s >😁
esenbe
Místo toho ,aby jsi už dávno přiznal barvu. Tak se to snažíš otočit jinam.
4hill
Tohle a styl? To si dřív sednu na * z vašeho příspěvku než z VW se zadkem Dacie..Panda je jednička..A tenhle nic neříkající derivát Upu je jen další hledání škodovky najít si směr..Bohužel ne svůj.. :no:
LEGOPARK
Nazov je zavadzajuci. Automobil sa komplet cely vyraba v Bratislave, Boleslavsku fabriku ani nevidelo.
kari.laz
panda taky nebyla polský fiat 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dan8
No teda... Ze zacatku se mi vubec nelibilo a ted se mi libi cim dal tim mene. Hlavne ta zadni cast. :😉 Ale tak kazdy ma jiny vkus...
flajboj82
Mě se to líbí...Uvažuji o koupi pro manželku...Líbí se jí to taky a jezdí jen po městě...navíc je to i stylový auto...
DawQa
ještě pěknou reklamní masáž v tv a budeme jich vídat hodně 😉
ze začátku se mi tahle trojka moc nelíbyla, ale zraje to jak víno a doufám že osobní kontak nebude odstřašující.. >😁
Hombre_71
Dnes jsem měl tu čest vidět Citigo na vlastní oči. Dlouho jsem je obcházel, prohlížel, ale jediné co mě na první i poslední pohled napadlo bylo - Trabant. Moderní Trabant. Netrpím falešnými předsudky, ale takhle nudné a šedivé auto se jen tak nevidí. To i Dacia Logan mi přišla že má nějaký šmrnc proti tomuhle výtvoru. Ne, opravdu ne.