Ekonomika
lancer24
0
celkom by som prijal porovnanie v štyle čo kupiť medzi pickupmi...auta rovnakeho zamerania mohlo by to byť zaujimave...
kari.laz
0
to by nebylo úplně od věci. Dát tam nějaké porovnání pracovních schopností (vychytávek a možností pro usnadnění práce), nějaké schopností jízdy v terénu s nákladem, jízdní vlastnosti s plným naložením a podobně.
Tabulka malejch pindouru je tady !! >😒]
Ze se prodava Q7, to mozna jeste pochopim, ale XC90, ktere ma uz snad 27 let, to teda klobouk dolu, tohle musi prinaset Volvu neustale dost penez.
Amaroun se taky docela drzi, prodeje stejne jako Hilux, nevim ovsem jak je to v cizine. Parkrat jsem jej uz potkal, na maly truck ma moc jemnou tvar, takove auto chce poradny kukuc, pred kterym opadavaji narazniky, viz [odkaz]
>😒]
Ze se prodava Q7, to mozna jeste pochopim, ale XC90, ktere ma uz snad 27 let, to teda klobouk dolu, tohle musi prinaset Volvu neustale dost penez.
Amaroun se taky docela drzi, prodeje stejne jako Hilux, nevim ovsem jak je to v cizine. Parkrat jsem jej uz potkal, na maly truck ma moc jemnou tvar, takove auto chce poradny kukuc, pred kterym opadavaji narazniky, viz [odkaz]
>😒]
ver tomu ze skor by so msi kupil volvo XC90 ako obludy typu Q7 alebo X5 😉
a ver tomu ze tento model volvu stale perfektne vynasa to je pravda :yes:
a ver tomu ze tento model volvu stale perfektne vynasa to je pravda :yes:
Ani XC90, ani Q7 a ani žádný jiný nesmysly. Dokud bude na světě Range Rover, tak není o čem se bavit. :yes:
Ty uz jsi toho tady koupil tolik, ze by pro tebe extra mohli na ACZ udelat taky nejakou tabulku.
Topper1982 - nejradobynakupovanejsi auta na tomto webu.
Topper1982 - nejradobynakupovanejsi auta na tomto webu.
XC90 má deset let a když zajdeš do prodejny a posadíš se do ní, tři dny z toho ajfru neusneš. Proto se stále prodává. Je nádherná, a to jak zvenku tak zevnitř.
odkedy patri defender medzi velke terenne auta a SUV? Na dlzku je rovnako dlhy ako audi Q5 a to je radene do triedy malych SUV, cenu ani nespominam ved cenovo je defender dvakrat lacnejsi ako audi Q5, co je teda tym dovodom ze je defender v kategorii velkych terrenych aut a SUV nechapem.
trojdverovy defender je navyse velkostou na urovni suzuki jimny,
kto robi tie tabulky? to by som rad vedel 😄
trojdverovy defender je navyse velkostou na urovni suzuki jimny,
kto robi tie tabulky? to by som rad vedel 😄
Buďme radi, že tie tabuľky nerobíš ty, to by v nich boli iba Kia a Hyundai. Sem tam vložíš nejaký ten Peugeot.
Tie rozmery ti idú .... ako všetky tvoje príspevky.
Jimny je dlhý 3,6 metra, Defender 90-tka v krátkej verzii atakuje 4 metre a 110-tka SW má cca 4,8 metra. Najlacnejší "defík" začína na 30tis. + doplnky a si na 40tis éčkach. Ani tie počty ti nejdú.....
Tie rozmery ti idú .... ako všetky tvoje príspevky.
Jimny je dlhý 3,6 metra, Defender 90-tka v krátkej verzii atakuje 4 metre a 110-tka SW má cca 4,8 metra. Najlacnejší "defík" začína na 30tis. + doplnky a si na 40tis éčkach. Ani tie počty ti nejdú.....
Tak tak :yes: uz som to tu chcel napisat no vdaka za predbehnutie 😉
A to este chlapec nevidel nazivo 130-ku ze aky je to "mrnous" 😄 S trochou nadsazky Jimniho berie na korbu 😉 Ale nic proti nemu, jimny je super stroj :yes:
A to este chlapec nevidel nazivo 130-ku ze aky je to "mrnous" 😄 S trochou nadsazky Jimniho berie na korbu 😉 Ale nic proti nemu, jimny je super stroj :yes: