Videa
alambert
nice...ale vážně- šlo mi o větu: "Mozna za par let budou tve oblibene vozy vypadat podobne a budes tady nadsene tleskat."
já říkám...Juke se mi nelíbí...a ty na to...až budou jiná auta vypadat jako juke, budeš nadšeně tleskat...
čímž mi tak jako podstrkuješ něco ve stylu, že se mi juke vlastně líbí, jen dělám, že ne...nebo to ještě nevím nebo já nevim co to má znamenat...prostě nemám rád takovýhle překrucování...
PS: sice říkáš, že má každý právo na názor...ale přitom dodáváš, že nazývat juka ohavným je přehnané...tak mám právo to říct nebo ne?
(PS2: o dva příspěvky sem zkusil letmo nastínit, proč se mi juke nelíbí a jak je tento pocit intenzivní...nemůžu za to, prostě to tak cítím... >😁 )
já říkám...Juke se mi nelíbí...a ty na to...až budou jiná auta vypadat jako juke, budeš nadšeně tleskat...
čímž mi tak jako podstrkuješ něco ve stylu, že se mi juke vlastně líbí, jen dělám, že ne...nebo to ještě nevím nebo já nevim co to má znamenat...prostě nemám rád takovýhle překrucování...
PS: sice říkáš, že má každý právo na názor...ale přitom dodáváš, že nazývat juka ohavným je přehnané...tak mám právo to říct nebo ne?
(PS2: o dva příspěvky sem zkusil letmo nastínit, proč se mi juke nelíbí a jak je tento pocit intenzivní...nemůžu za to, prostě to tak cítím... >😁 )
Inteligenci bych sem, byt tebou, netahal. Kdyz reagujes na nejaky prispevek, mel by ses ho nejdriv snazit pochopit. Ja nikde nepisu, ze tobe se libi, nebo ze by se tobe dokonce libit mel. To, ze se ti nelibi je naprosto v poradku a mas na to pravo. Pouze poukazuji na to, ze to, co si o nem myslis ty, si nemusi myslet nekdo jiny. Design, krasa a jejich vnimani je ciste subjektivni.
Takze jeste jednou - nazyvat Jukeho ohavnym je prinejmensim prehnane. Je jiny, nekonvencni, odvazny, ale to neznamena, ze je ohavny. Capiche?
PS: To PS ber jako namet na premysleni, muzeme si o tom za par let popovidat
PS2: velice rad si od tebe poslechnu, jaka auta se libi tobe
Takze jeste jednou - nazyvat Jukeho ohavnym je prinejmensim prehnane. Je jiny, nekonvencni, odvazny, ale to neznamena, ze je ohavny. Capiche?
PS: To PS ber jako namet na premysleni, muzeme si o tom za par let popovidat
PS2: velice rad si od tebe poslechnu, jaka auta se libi tobe
Tiež si myslím, že Juke je hnusný. Aspoň pre mňa. Uvidíme o päť rokov, či budú pokračovať v tomto dizajne. Aj páni od Renaultu už prestali e😜erimentovať. ( Velsatis, Megane)
alambert
záleží na tom, čemu říkáš uniformní design... spíš bych řekl, že mám rád uniformní kategorie aut >😁 absolutně totiž nchápu, proč bylo tohle auto stvořeno. působí mohutně, přitom je v něm celkem stísněno, je vysoké, ale není do terénu atd... a to nemám rád to je pravda... >😁 tady v tom případě je odpor k tomuto autu ještě osobnější. a to dávám tak jako za vinu tomu řešení předních světel, které se mi uplně hnusí. kvůli tomu je to úplně tak zvláštně osobní, ne jako obyčejně když se mi auto jen nelíbí... >😁
alambert
hned dvě věci svědčí o tvé nízké inteligenci... zaprvé nejsi schopný ani si pořádně přečíst moji přezdívku...a zadruhé máš tendenci vyprávět lidem co si myslí, nebo co si myslet budou...a to oboje nesnáším...čili bych tě rád poprosil, jestli bys těmito svými komenty mohl obšťastňovat raději někoho, kdo je na to zvědavej...
od toho, abych se dozvěděl, co se mi má líbit a co se mi bude líbit už tu je GTI, takže přijď s něčím jiným...
možná máš teď pocit, jestli jsem se nezbláznil, že jsem začal tím, že je juke hnusnej a tečka a přitom říkám tohle...ale jednak je to něco jiného, protože když něco o něčem řekneš, je to stejně jen tvůj názor...a co se týče pelikoše, diskuzi na téma hnusnost/krása juka vedeme v podstatě pod každým článkem o něm, už je to taková osobní tradice... >😁
od toho, abych se dozvěděl, co se mi má líbit a co se mi bude líbit už tu je GTI, takže přijď s něčím jiným...
možná máš teď pocit, jestli jsem se nezbláznil, že jsem začal tím, že je juke hnusnej a tečka a přitom říkám tohle...ale jednak je to něco jiného, protože když něco o něčem řekneš, je to stejně jen tvůj názor...a co se týče pelikoše, diskuzi na téma hnusnost/krása juka vedeme v podstatě pod každým článkem o něm, už je to taková osobní tradice... >😁
alambert - poměrně často ho potkávám na silnicích,což mě i překvapilo,pokud se ti líbí uniformní konzervativní design,tak chápu,že se ti nelíbí.
Za mě Nissan :yes:
Za mě Nissan :yes:
Alberte, to, ze tobe prijde nejohavnejsi jeste vubec neznamena, ze ohavne opravdu je nebo ze se dokonce nemuze jinym libit. Sice Juke neni uplne muj salek kavy, ale nazvat ho ohavnym mi prijde hodne prehnane. Za me ma Nissan :yes: za odvahu a invenci.
PS: Mozna za par let budou tve oblibene vozy vypadat podobne a budes tady nadsene tleskat.
PS: Mozna za par let budou tve oblibene vozy vypadat podobne a budes tady nadsene tleskat.
Zapomnel jsem jeste dodat informaci, ze Nissan ma pravdepodobne nejefektivnejsi CVT prevodovku s nejvetsim rozsahem prevodu a benzinove auto s Millerovym cyklem se spotrebou dieselu. At chces nebo nechces, musis videt, ze je smrst hlubokych inovaci. To neni, pri vsi ucte, jako kdyz nekdo jiny otvira dvere nadvakrat a rika tomu twindoor. To je asi jako vylet na Kokorin -- dobry, ale s letem na Mars se to srovnava tezko.
Souhlas. Nissan je jedna z nejprogresivnejsich automobilek soucasnosti. Neustale se pousti do neceho noveho a kvalita a spolehlivost jsou legendarni. Je pravda, ze Nissan vyklidil pole a soustredi se na okrajove veci jako crossovery, velka terenni auta, ale mozna diky tomu se dostal do zisku a jede. Nissan je v soucasnosti mozna nejdal v elektrice a ma i silny vyvoj palivovych clanku.
Mno vidíš a mě to zrovna přijde parádní 😉..
Nissan si cením a jeho přístup k evropskému trhu obdivuju. Nebojí se přicházet s novými nápady a umí je i prodat. Juke je zajímavá alternativa a zpestření silnic 😄
Nissan si cením a jeho přístup k evropskému trhu obdivuju. Nebojí se přicházet s novými nápady a umí je i prodat. Juke je zajímavá alternativa a zpestření silnic 😄
alambert
pelikoši...i kdybys nám ještě třeba tisíckát řek, že je to parádní, tak se to parádním stejně nestane... >😁 pořád to bude juke, čili nejohavnější v současnosti vyráběné auto... >😁
Clovek se casem vyviji a meni nazory. Taky se mi pred 5 lety libila uplne jina auta nez dnes.