Ekonomika
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jak jsi viděl loni, kdy titul Auto roku vyhrál Merdeses SLS, tak cena není v anketě rozhodující.
SLS ale vyhrál titul Auta roku SDA, ne KMN. Jsou to dvě různé ankety. U KMN loni vyhrála Julča. A u ankety KMN naopak "value for money" hraje významnou roli. Asi proto bych tipoval Rio, Citigo na prvních místech, pak možná Evoque; i40 a Focus naopak vzadu. Poslední dva zmíněné modely jsou jednak už déle na trhu a jednak nejsou tak významně inovativní, Focus spíš degenerativní...
Vím, že to byly různé ankety. Ale tak jako tak, Gulietta také nepatří mezi nejlevnější.
Okrem Citigo a RR som mal možnosť reálneho stretnutia s ostatnými modelmi. Ak sa bude rozhodovať na základe poznatkov z reálneho stretnutia a nie z obrázkov, tak to tipujem na jasné víťazstvo Ria. To auto sa podľa mňa naozaj vydarilo a v reále pôsobí výrazne lepším dojmom ako z obrázkov. Je to poctivo urobené a veľmi pohladné auto. A k tomu ak zoberieme do úvahy "value for money", potom je pre mňa KIA Rio jasným kandidátom na víťazstvo v ankete.
Hyundai i Kia v zastoupení??? To je další úspěch... i tato nominace jihokorejců... Volil bych i40... :yes:
i40? To jsem od tebe vůbec nečekal >😁
Ale vážně, ty bys pro i40 hlasoval i v anketě letadlo roku 2011 😄
Ale vážně, ty bys pro i40 hlasoval i v anketě letadlo roku 2011 😄
>😁 ... klid, zatím nehlasuji "za letadla" ... vyjadřuji svůj osobní názor mezi zde nominovanými "letadly" 😄 Např. i v EuroCarBody Golden Award za rok 2011 i40 získala vítězství... o lecčems to svědčí... sdílím stejný názor na design, na který jsem narazil v recenzi Autorevue: "... jednoznačné ano, model i40 se po stránce designu velmi povedl. V dnešní době, kdy při koupi jednotlivých automobilů hraje poměrně výraznou roli také design, má korejská novinka díky fluidnímu vzhledu určitě pro mnoho lidí silnou zbraň. Passat nebo Superb vedle i40 vypadají jako Bolek Polívka po boku Julie Roberts. Nic proti Passatu nebo Škodě (ani proti Bolkovi) ale na nový Hyundai (i na Julii) se kouká přeci jen o něco lépe." >😁 --- Bolek Polívka po boku Julie Roberts --- 😉
Pro mne je počínaje předvedením modelu I40 slovo "fluidní" synonymen za "fuckoidní". Vedle I40 vypadá Passat variant jako antická Venuše vedle sochy Stalina. :no😒br />
Zkrátka model i40 se po stránce designu velmi NEpovedl. :no:
Zkrátka model i40 se po stránce designu velmi NEpovedl. :no:
Kia Optima :yes:
ale té se v EU automobilům zaslíbené zřejmě hned tak nedočkáme ;-\
Tak k věci
Focus v 5 musí být , je to Focus , ale nevyhraje protože už je to Focus .
i40 určitě velký krok pro Hyundai , ale malý pro lidstvo.
Rio líbivé , lákavé a nebudou stíhat vyrábět , ale pro mně malé 😄
Evoque objektivní páni novináři nemají z nominovaných jinou možnost volby.
Citigo moje žena vykřikla "jé to bych chtěla"
ale té se v EU automobilům zaslíbené zřejmě hned tak nedočkáme ;-\
Tak k věci
Focus v 5 musí být , je to Focus , ale nevyhraje protože už je to Focus .
i40 určitě velký krok pro Hyundai , ale malý pro lidstvo.
Rio líbivé , lákavé a nebudou stíhat vyrábět , ale pro mně malé 😄
Evoque objektivní páni novináři nemají z nominovaných jinou možnost volby.
Citigo moje žena vykřikla "jé to bych chtěla"
Je těžké rozhodovat pořadí. Každý z navržených vozů je hnusný v něčem jiném. Jednoznačně nejhnusnějším je ale ta parodie na SUV. Chtěl bych vidět ty "novináře", kteří o tom rozhodovali. Nagelované floutky mezi 20 a 30 lety, kteří "krásu" auta hodnotí podle následujícího scénáře😒br />
- co nějvětší kola :no😒br />
- co nejnižší světlá výška :no😒br />
- karosérie co nejvíc v zajetí vln, vlnech a nesmyslných prolisů, které doplňují celkově bramboroidní vzhled. Elegantní přímé linie jsou zakázány. :no😒br />
- přední světla musí být co nejvíce protažena vzad, nejlépe až do A sloupků :no😒br />
- palubní deska s vlnami, kelímky, tykadly a vředy je vzorem "krásy" :no😒br />
- sedí se co nejníže, to je cool :no😒br />
- vůz musí mít co nejvíce podpůrných elektronických fíčurek, aby se v něm teenageři cítili bezpečně :no😒br />
- motor musí být samozřejmě pouze benzínový, nejlépe třikrát přeplňovaný, co nejnižší kompresní poměr a co nejvyšší měrná spotřeba je známkou kvality :no😒br />
- je mi z toho všeho blbě... :no: :no:
Škoda Citigo. Jak jinak v téhle zemi. Podlemně je největším favoritem Ford Focus, ale silně pochybuje, že český tzv. motoristický novinář je objektivní.
1. range rover
2. nic
3. hyundai
4. fofo + kia
5. skoda
vsimli jste si, jak moc vypadl fofo sedan z oka fluenci?
2. nic
3. hyundai
4. fofo + kia
5. skoda
vsimli jste si, jak moc vypadl fofo sedan z oka fluenci?
K cemu to je? Na koho to miri? Na co bude mit vysledek vliv?
Organizovani podobnych anket je pouze cesta, jak umoznit "automotive" subjektum zaplatit novinarum dalsich par akci, kde se muzou najist a napit zadarmo. Finalova petka muze svym zpusobem napovedet, kdo se zrovna letos nejvic vytahnul. Takze preji prijemou zabavu, dobrou chut a neco vyberte, je jedno co, stejne to v konecnem dusledku nikoho nezajima.
Organizovani podobnych anket je pouze cesta, jak umoznit "automotive" subjektum zaplatit novinarum dalsich par akci, kde se muzou najist a napit zadarmo. Finalova petka muze svym zpusobem napovedet, kdo se zrovna letos nejvic vytahnul. Takze preji prijemou zabavu, dobrou chut a neco vyberte, je jedno co, stejne to v konecnem dusledku nikoho nezajima.
Pokud by ses náhodou chtěl vsadit, nabídnu ti hodně dobrý kurz... třeba na to, že příští rok bude Citigo nejprodávanější auto ve třídě.
Celosvětově, září 2011: Nejoblíbenějším modelem v září byla s 35.300 vozů prodanými kusy Octavia. Fabii si pořídilo 24.300 řidičů. Na třetím místě v prodeji byl Superb, jehož se prodalo 10.300 kusů, pro Yetiho se rozhodlo 6500 lidí. Roomsterů prodala firma 3600 kusů.
Český trh, říjen 2011: 1. Octavia 2362, 2. Fabia 1686, 3. Superb 427, 4. Yeti 390, 5. VW Golf 369, 6. Kia cee´d 348, 7. Roomster 342
A konečně, český trh minivozů, září 2011: Picanto 68, Panda 48, Spark 34... celkem 286.
Pokud bych si měl tipnout, pak vidím Citigo někde hodně za Fabií, ale mírně před trojicí Superb + Yeti + Roomster. Tak dobrý kurz jako xganga už ti ale nedám...
S Octavií a Fabií souhlasím... a nesmíme zapomínat, že karty zamíchá ještě MissionL, která nejspíše dokáže předstihnout Fabii a možná i ohrozit Octavii, ubere i Roomsteru. Superb, Yeti a Roomster jsou jiný svět, jejich čísla se s příchodem Citi nezmění a jde jen o to, jestli je dokáže Citi předhonit. Pokud by Citi "jen" shrábl 90% prodejů ve třídě mini, na Roomster by to stejně nestačilo... jenže podle mě dá hodně zákazníků přednost novějšímu Citi před starší Fabií, ať už to budou základní služebáky, nebo auta do města a pro chudší rodiny.
Můj odhad, spíš řádově pro ilustraci rozložení sil než z pohledu celkových čísel... a teď už fakt hodně vařím z vody😒br />
Octavia 2000 kanibalizována MissionL
MissionL 1800 kanibalizuje Octavii, Fabii i Roomster
Fabia 1000 kanibalizována Citigo zespodu a MissionL shora
Citigo 700 kanibalizuje Fabii
Superb 420 beze změny
Yeti 400 beze změny
Roomster 250 částečně kanibalizován MissionL
A já se zase s tebou vsadím, že nejprodávanějším autem v segmentu mini vozů bude příští rok Fiat Panda (záleží ovšem na tom, kdy bude v prodeji v ČR).