Ekonomika
Peugeot 308 1,6 VTi (88 kW) za 350 tisíc s bohatou výbavou: Francouzi se vydávají proti nabídkám Korejců
11 komentářů
Samozrejme, francouzske auto bych si podruhe uz nikdy nekoupil. Zivot je prilis kratky na takove hloupe e😜erimenty. :no:
Kdo chce rejpat ať rejpá, ale já jsem ho koupil před rokem a jsem nadmíru spokojenej. Teďka ho maj dokonce v akční nabídce...[odkaz]
Všichni frantíci jsou nahoru, to mohu potvrdit. sám jsem se s 308 důkladně seznámil a jízdní vlastnosti jsou velmi dobré, navíc poslední motory jsou vynikající jak výkonem tak spotřebou, která je dnes skoro číslo jedna. Skvělé jsou sedadla a vůbec všechny odkládací prostory a interiér, dokonce jsem se dočetl že 308 má nejkratší brzdnou dráhu ve svém segmentu, což vždycky oceníte a nemusíte do servisu kvůli tukanci.
Za tu cenu bych teda asi překousl i ten divný zadek :-!
tiež platím poistku z cenníkovej ceny a vtedy mám vždy pocit, že mám auto v skutočnosti o triedu vyššie >😒]
Když po mě chtěli platbu pojistného podle ceníkové ceny ( tuším, že to byl Renault finance kdo tohle tvrdě prosazoval ), tak jsem jim řekl sbohem.
Když jsem se ptal, jestli mi při krádeži vyplatí ceníkovou cenu ( mínus spoluúčast ), tak prý jen cenu aktuální ...
Tyhle * triky ať zkouší na někoho jiného.
Příště budu moudřejší.... snad 😉