Novinky
Nechte ho spát. Vedle chystám díru pro Jaguar-combi.
nazdar Lonesi, ja som kedysi pisal pod nickom Johnny,ale teraz som kto som- Balkan proste, mne sa inak strasne pacia tie nove Cadillac-y, hlavne CTS,STS a SRX. o BLSku poviem jedno...bolo to dobre auto, ale nie vyborne a chybal mu ten smrnc co ma CTS. co sa tyka kombi- RIP...to proste neni Cadillac, hoci co ma Cayenne diesel spolocne s porsche? snad spotrebu 15l/100km(vid test spred tyzdna). aj tak..nevadi, pocul som ze na 2011,2012 sa chysta BLS/ATS- nieco tejto velkosti a ze to bude top!!!!
...že tohto podivného kríženca Európy a Ameriky verejnosť za "ameriku" a pravý Cadillac proste nevzala. Takže nízkym predajom sa ani nedivím, myslím, že BLS-ko naozaj oslovilo málokoho.
Přitom na dálnici je to slušný auto, ale to je pro mě tak asi všechno.
tak já ho si možná nakonec přece jenom koupím, jezdím denně 5km po dálnici takže by se mi hodil :-!
Mně osobně se tento hranatý amerikáňec docela líbí, bohužel u nás na vesnici bych s tím spůsobil takový poprask, že si raději koupím toho Saaba >😒]
BLS je škoda, to auto se mi líbí, možná ještě o kousek víc než sesterský Saab 9-3. Jenže proti image německé velké trojky se v Evropě těžko prosazuje, i kdyby konkurenční auto bylo výrazně lepší. A to BLS (při vší úctě) není, byť ani nijak výrazně nezaostává...
To číslo je fakt hodně nízké. Ale oni to do júesej prej moc nevozili, no a v Evropě chtěli hrát prémii proti svaté trojce z Reichu a to se holt nedělá 😉
Škoda, tahle hranatá generace Kadilaků byla fajn :-!
Jednou mně v US svezl známý v parádním kupéčku. Teda, kupéčku - prostě nějaká pětimetrová dvoudvěřová vobluda, v bordó s tunou chromu. Uvnitř místa že by tam mohla mít skušebnu klidně nějaká kapela, na všechno čudlíky, motor 8válec nějakého obrovského objemu, stejně nic nebylo slyšet. Ročník si už nepamatuju, cca 84-85. Fajn :yes: