Novinky
Autor se musel zblaznit...
Btw,, Golf za 907tis >😒] :yes:
Btw,, Golf za 907tis >😒] :yes:
o chvilu cakam clanok
BMW M6 vs Renault megane RS co koupit 😉 :yes😒br />
>😁
BMW M6 vs Renault megane RS co koupit 😉 :yes😒br />
>😁
kedze baworak bude od golfa podstatne drahsi a ludia budu happy aj za najlacnejsieho golfa, o bmw mozu normalni poctivi len snivat 😉
stastie ze existuju fabky logany thalie neviem na com by normalny clovek jazdil, nie kazdy je mafian a okrada ludi alebo stat takze nemoze si dovolit luxus
stastie ze existuju fabky logany thalie neviem na com by normalny clovek jazdil, nie kazdy je mafian a okrada ludi alebo stat takze nemoze si dovolit luxus
trosku mindracek ne? Nezamenuj neschopnost s poctivosti. To ze na sebe nekteri z nas vzali riziko a zacali podnikat automaticky neznamena ze jsou zlodeji. Nekteri podnikaji poctive jini mene, stejne tak jak nekteri zamestnanci odvedou svou praci poctive, v praci jsou vcas atd. a jini si tam prijdou odsedet svych 8, a nejlepe odsedet u kavicky s cigarkem.
Na auto kolem milionu dosahne velka cast schopnych vysokoskolaku behem par let po vysoke skole a to jsou zamestnanci, dle tebe ale asi ne "normalni".
:no:
Na auto kolem milionu dosahne velka cast schopnych vysokoskolaku behem par let po vysoke skole a to jsou zamestnanci, dle tebe ale asi ne "normalni".
:no:
Já jsem teda bohužel poctivej (aspoň doufám) zaměstnanec, ale vystihl jsi to podle mě naprosto přesně 😄 :yes:
ja jsem taky zamestnanec, ikdyz jsem nad podnikanim uvazoval (popri zamestnani) ale nakonec se rozhodl pro jednoduchsi a min rizikovou cestu 😄 Jen nerad vidim kdyz za kazdym podnikatelem clovek vidi sf!ni. 😉
Třebsa já za každým podnikatelem svini nevidím. Nicméně když si vezmu svoje spolužáky z VŠ (technika, v případě našeho kruhu ta výpočetní), tak po 15-20 letech od absolutoria možná tak 2 nebo 3 by na auto v téhle cenové relaci asi měli, ale reálně si ho nepořídil z nás nikdo.
No ono to bude sposobene tym, ze technicky vzdelani ludia maju dost rozumu na to aby nepotrebovali zvysovat svoju image kusom plechu na 4 kolesach, ktory velmi rychlo straca hodnotu.
Ja podnikam (v IT), mohol by som si okamzite v hotovosti kupit lubovolne z tychto dvoch aut, ale naco ked moje 8 rokov stare auto mi stale sluzi.
Ja podnikam (v IT), mohol by som si okamzite v hotovosti kupit lubovolne z tychto dvoch aut, ale naco ked moje 8 rokov stare auto mi stale sluzi.
>😁 >😁 Jo, takovejch virtualnich prachacu se najde vzdycky hromada >😁
no, velka cast VS behem par let auto za milion..😄 to jsi trosku prehnal..😉 ..to by v nem zaroven museli asi i bydlet.....😄
Neni to až takové zaměňování. Zatímco poctivým podnikáním si (snad) lze vydělat, tak jsou některé obory si zkrátka nevydělají sebepoctivější prací. A je to neschopnost??? Co je neschopného na zdravotní sestře? Jasně - MŮŽE začít podnikat, tak co remcá... Toto je typický argument ubohých "podnikatelů".
Jenže každý nemůže být ekonom, bankéř nebo informatik. Zkrátka některé profese parazitují na systému.
S poctivostí to ale až tak nesouvisí. Poctiví podnikatelé to mají o mnoho těžší, než ti "úspěšní".
Jenže každý nemůže být ekonom, bankéř nebo informatik. Zkrátka některé profese parazitují na systému.
S poctivostí to ale až tak nesouvisí. Poctiví podnikatelé to mají o mnoho těžší, než ti "úspěšní".
Tyhle plky o "normálních" lidech a "zlodějích" si běž vykřikovat do Lidovýho domu nebo na sjezdy KSČSSD. :-! :no: :no:
On občas GTI nepíše uplně od věci. Tady lze jen použít "makej na sobě".
Za tyhle prachy třeba dva Aurisy..............
Nebo šest Thalií ... O tom to není. Jen by mě zajímalo, kdo při koupi Golfa uvažuje o BMW. Já řešil Golfa taky, ale konkurenty byla Octavie a Astra ... Takže nevim nevim. Řešit BMW 1 za mega - tak jako konkurenta nemam Golfa, ale spíš Audi A3, A4, Mercedes B, C, Jaguar. V případě, že bych uvažoval o VW nebo Škodě, tak jedině o Superbu, nebo Pasatu.
Srovnávat BMW 1er - jedinný vůz nižší střední třídy s poháněnou správnou nápravou - s lidovozem pro lidi bez vkusu je stejný, jako se ptát někoho, jestli by si vybavil radši obývák v Möbelixu nebo od Musterringu. >😁 >😁 Jediný důvod proč většina lidí půjde do toho Möbelixu je, že na Musterring nemá. A stejný je to s těmito auty, resp. s jedním autem a jedním lidovozem. >😒]
Jasně - Golfa kupují ti co na to nemaj... :no: :no: :no: jak ubohá myšlenka.
Takže BMW 1 kupují ti, co nemaj na Bentley >😒] A dále: Golf za 900 tis. koupí jen ten, kdo nemá na BMW 1 za 650 tis.Výborně.
Hochu, ty rozumově konkuruješ velikonočnímu vejci :-!
Takže BMW 1 kupují ti, co nemaj na Bentley >😒] A dále: Golf za 900 tis. koupí jen ten, kdo nemá na BMW 1 za 650 tis.Výborně.
Hochu, ty rozumově konkuruješ velikonočnímu vejci :-!
Euro vi o cem mluvi... nebot do nedavna ridil vuz s tou spravne pohanenou napravou...
nebouranou Sedmu ve skvelem stavu z 97 a poridil ji bratru za sto koliku z Acek na skvelou pujcku bez zkrytych poplatku od Providentu...samozrejme hned jakmile dodelal perspektivni obor na ucnaku, ktery mu dnes prinasi prvni virtualni statisice mesicne >😒]
Potom vsak doslo na reseni pozarucnich oprav 😄 a stara dobra sedma se odporoucela zpet do rukou poctiveho prodejce.
Me zase fascinuje, kdyz nuzak rozhazuje virtualni penize. Za toho Golfa bys byl jeste sakra rad... ale chapu, ty uz si brousis zuby na "novou" E46 co... ze showroomu od ESA >😒]
nebouranou Sedmu ve skvelem stavu z 97 a poridil ji bratru za sto koliku z Acek na skvelou pujcku bez zkrytych poplatku od Providentu...samozrejme hned jakmile dodelal perspektivni obor na ucnaku, ktery mu dnes prinasi prvni virtualni statisice mesicne >😒]
Potom vsak doslo na reseni pozarucnich oprav 😄 a stara dobra sedma se odporoucela zpet do rukou poctiveho prodejce.
Me zase fascinuje, kdyz nuzak rozhazuje virtualni penize. Za toho Golfa bys byl jeste sakra rad... ale chapu, ty uz si brousis zuby na "novou" E46 co... ze showroomu od ESA >😒]
Nedavno nekdo tvrdil, ze novy Civic je drahe auto.....
A tady mame vrchol uniformnosti Golf za 800 000 ..... no thanks :no: :no:
A tady mame vrchol uniformnosti Golf za 800 000 ..... no thanks :no: :no:
tohle už není důkaz toho, že si kupuju "lepší ligu, platím za značku a mám na to", ale jestli někdo dá za obyčejný 17" kola 32 775kč, tak je magor 8-s
tak potom sme magori asi vsetci....
17" pneu 225/55 mas za cca 4-5tis, ale kedze BMW dava Bridgestone Runflat, tak jedna je za cca 6000czk. x4 = 24000 len za pneumatiky.
32000-24000= 8000 za disky. => 2000czk za original BMW disk je podla teba vela? >😁
OK, viem, nejde o celkovu cenu, je to len priplatok a prides o 16" plechy ktore tam boli v zaklade, ale ak si pozres aktualne ceny BMW diskov (trebars aj z druhej ruky) a novych penumatik, 32tis za komplet nove neposkrabane 17" kolesa nie je vela.
PS- to radsej ani nechci vediet kolko ma vysla sada OZ Ultraleggera 18" aj s gumami.... to by si asi nepredychal >😁
17" pneu 225/55 mas za cca 4-5tis, ale kedze BMW dava Bridgestone Runflat, tak jedna je za cca 6000czk. x4 = 24000 len za pneumatiky.
32000-24000= 8000 za disky. => 2000czk za original BMW disk je podla teba vela? >😁
OK, viem, nejde o celkovu cenu, je to len priplatok a prides o 16" plechy ktore tam boli v zaklade, ale ak si pozres aktualne ceny BMW diskov (trebars aj z druhej ruky) a novych penumatik, 32tis za komplet nove neposkrabane 17" kolesa nie je vela.
PS- to radsej ani nechci vediet kolko ma vysla sada OZ Ultraleggera 18" aj s gumami.... to by si asi nepredychal >😁
Tak ty OZ mne zajimaji - rozepis se 😄
Mas je na normalni cesty, nebo na okruh? Hmotnost? Vliv na jizdu?
Mas je na normalni cesty, nebo na okruh? Hmotnost? Vliv na jizdu?
na normalne cesty, 18" Ultraleggera - 8,7kg na disk. Gumy su na tom Dunlop Sport MAXX-TT.
uprimne, lepsie obutie som este nemal. Na Leone 1P som mal 17" Ultraleggery, tiez parada.
Povodne som sa 18" bal, ze to bude moc tvrde, ale teraz nemam ten pocit. Jasne, pri prebehnuti nejakou dierou, alebo cez kolaje pocitis rozdiel, ale zas citis ho aj na okreske kde to v zakrute sedi ako pribite 😄 a to mi hlavne slo. Auto ovela menej plave, hlavne ked prebehnes nejaky hrbol, tak mam pocit ze tam ani nie je odskok (aj ked jasne ze nejaky minimalny tam je).
uprimne, lepsie obutie som este nemal. Na Leone 1P som mal 17" Ultraleggery, tiez parada.
Povodne som sa 18" bal, ze to bude moc tvrde, ale teraz nemam ten pocit. Jasne, pri prebehnuti nejakou dierou, alebo cez kolaje pocitis rozdiel, ale zas citis ho aj na okreske kde to v zakrute sedi ako pribite 😄 a to mi hlavne slo. Auto ovela menej plave, hlavne ked prebehnes nejaky hrbol, tak mam pocit ze tam ani nie je odskok (aj ked jasne ze nejaky minimalny tam je).
Když to počítáš, jak jsi naznačil, tak to nevypadá nijak hrozně.
Druhá věc je, že já (ale i dost jiných lidí) si dokáže sehnat originál disky s novými kvalitními pneu (Dunlop, Conti,...) za dost méně v 17kách.
A dotřetice je na těch 32tisících příliš to, že jiné značky za stejně velká kola, stejně vyrobená pro danou značku například u BBS (jak to dělá BMW), čili stejně kvalitní, se stejnými pneu, chtějí o dost méně, třeba 20tKč, ale i pod 20 najdeš. Tady je vidět ten image značky, co to s lidmi dělá 😄
Druhá věc je, že já (ale i dost jiných lidí) si dokáže sehnat originál disky s novými kvalitními pneu (Dunlop, Conti,...) za dost méně v 17kách.
A dotřetice je na těch 32tisících příliš to, že jiné značky za stejně velká kola, stejně vyrobená pro danou značku například u BBS (jak to dělá BMW), čili stejně kvalitní, se stejnými pneu, chtějí o dost méně, třeba 20tKč, ale i pod 20 najdeš. Tady je vidět ten image značky, co to s lidmi dělá 😄
přesně tak. Konečně někdo, kdo trochu používá mozek a chápe, že cena je předražená z důvodu "image a značky". Je to jak píšeš, mají na tom obrovský profit, což chápu a neberu jim to. Pokud jsou tady kupci typu salatos, taky bych je obral a oni ještě jsou velmi spokojení. Může to být lepší? >😁
Jasne, skoc si koupit kola za babku na gieldu samochodowu do Gliwic a muses se nam vsem, co kupujem kvalitu smat.
zkus zapojit mozek, pokud koupíš výše zmíněný kvalitní např. OZ Ultraleggera, tak to nemá nic společnýho se 17" kolama od BMW za příplatek 😉
tak pozor😒br />
Ad1 - ak pominieme hmotnost, pevnostne a kvalitativne su BMW original disky na urovni OZ Ultraleg. (hmotnost BMW disku je zavisla na designe, aky zvolis)
Ad2 - OZ Ultraleggera 17" stoji tak 280EUR kus, co je bratu rovnych nejakych 7000czk. Takze sada 4och ta vyjde na 28000. A to este nemas gumy 😉
Este stale je nova sada BMW diskov s RFT gumami za 30 prilis draha? >😁
Ad2 - OZ Ultraleggera 17" stoji tak 280EUR kus, co je bratu rovnych nejakych 7000czk. Takze sada 4och ta vyjde na 28000. A to este nemas gumy 😉
Este stale je nova sada BMW diskov s RFT gumami za 30 prilis draha? >😁
Ono by to chtělo nejdřív ujasnit, co kdo pod pojmem kola má, jestli jen disky, nebo disk + pneu, bez toho nemá cenu vůbec řešit... 😉
😄 kola BMW jsou kvalitativně na naprosto stejné hladině jako všechna ostatní kola. Jestli máš dojem, že se dělají v úplně jiné fabrice než třeba kola pro Škodu, VW, Renault nebo Porsche - tak jsi spadl z dubu. Velkou část ceny dělá hmotnost, typ laku a to, zda jsou třeba pohledově obráběné. Jinak je odlévají rentgenují, žíhají, obrábějí, lakují a kontrolují stejné stroje a stejní lidé.... Nech se pozvat do kterékoliv fabriky kde je dělají (třeba kolem Ostravy jich je dost) a ztratíš iluze. Jinak - tohle kolo bude stát cca 100E
ne, všichni magoři nejsme, nestrkej nás všechny do pytle k tobě 😉
zvláštní,že Golf má svoje 17" za 13500kč, což je cca 1/3 těch od BMW.
Hlavně BMW dává Bridgestone Blizzak runflat 225/55 R17 a jedna stojí 4100 s dph 😄 navíc BMW jako velkoodběratel má cenu těchto pneu zcela jinde, takže tvoje výpočty jsou...směšné >😁
za druhé tvoje výpočty jsou stupidní ještě v jednom ohledu. Ty si tedy myslíš,že BMW prodává originální 17" disk za 2000kč??? >😁 to asi BMW dotuje a prodělává na tom co? :yes😒br />
takže ano, jestli ti přijde 32 775kč za 17 kola adekvátní, jsi magor 😢
zvláštní,že Golf má svoje 17" za 13500kč, což je cca 1/3 těch od BMW.
Hlavně BMW dává Bridgestone Blizzak runflat 225/55 R17 a jedna stojí 4100 s dph 😄 navíc BMW jako velkoodběratel má cenu těchto pneu zcela jinde, takže tvoje výpočty jsou...směšné >😁
za druhé tvoje výpočty jsou stupidní ještě v jednom ohledu. Ty si tedy myslíš,že BMW prodává originální 17" disk za 2000kč??? >😁 to asi BMW dotuje a prodělává na tom co? :yes😒br />
takže ano, jestli ti přijde 32 775kč za 17 kola adekvátní, jsi magor 😢
Nesouhlas. Nechápu proč řešíš, za kolik má gumy bmw při nákupu? Pokud je mají za 1kč tak je to jejich věc a šikovnost. Prostě kupuješ bmw a do autsal bmw nejdeš proto, že na to nemáš, ale máš. Právě 30 za kola neřešíš.... Teď jen přemýšlím, jestli je magor ten, co dal za kola 33tis, tak by mě zajímalo, co jsem já, když mě obuté papučky stály 200.... jen pro zajímavost, označ mě, bez jakýchkoliv osobních vjemů .... prostě to tak je.
Bu´d na to máš anebo nemáš, bud máš tu nebo onu preferenci... Kupci talky taky přijde jako zvrhlost dokoupit sedla ze skurky... 😉
Bu´d na to máš anebo nemáš, bud máš tu nebo onu preferenci... Kupci talky taky přijde jako zvrhlost dokoupit sedla ze skurky... 😉
však o tom právě píšu. Buď na to máš nebo nemáš, ale jde o to, že kvalita fakt není v ničem lepší než kola od Fordu nebo AR, ale cena je 3 násobná 😉
jinak na vysvětlenou, tu cenu jsem řešil jako reakci na ty nesmyslný výpočty kolegy výše...
jinak na vysvětlenou, tu cenu jsem řešil jako reakci na ty nesmyslný výpočty kolegy výše...
No tak to ja som potom magor, ale normálne obutie čo som teraz kupoval na zimu stojí viac (žiadne nebezpečné pneumatiky, ale overená klasika typu Continental alebo Michelin + nejaké normálne disky a nie tie lacné šmejdy čo ani nejdú od novoty vyvážiť). Tá cena je úplne v poriadku, dokonca si myslím že na 17" a originál BMW by som čakal aj viac... 😉
To je naprosto normální cena za kvalitní kola. Ale ty možná řadši sadu 17" za desítku a v první díře budeš mít z kola elipsu. >😒]
ahááá,naprosto normální cena >😁 takže podle vás 3 chytráčků jsou 17" kola za 13500kč levná nevyvážitelná kola 😉 a v první díře je z nich elispa.
Divný, na takových elektronech jezdí 80% lidí a takový problémy nikdo nemá :-!
hele chlapi, měl bych pro váš super nabídku, mám tady 18" BBS , pro vás je mám za 60 000, to je super cena ne? >😁 >😁
Divný, na takových elektronech jezdí 80% lidí a takový problémy nikdo nemá :-!
hele chlapi, měl bych pro váš super nabídku, mám tady 18" BBS , pro vás je mám za 60 000, to je super cena ne? >😁 >😁
Golf za 800 a 900 litrů je už lehce přestřelené. V této cenové kategorii už je Golf nesmysl (možná tak GTI, R). Ještě to GTD za základní cenu, ale za 900 už téměř úlet.
Jinak porovnání zajímavé. Ale spíše se těším na porovnání s novou A3, které by jsme se měli za nedlouho dočkat.
JInak ač Golf je takovým ethalonem meinstreemu ve zpracování a ergonomii, tak BMW 1er je uvniř hezčí. Tam se povedlo. Naopk zvenku mi přijde 1er mírně řečeno opravdu nehezké.
Ale v téhle cenové kategorii je 1er jasnou volbou (až do příchodu nové A3)
Jinak porovnání zajímavé. Ale spíše se těším na porovnání s novou A3, které by jsme se měli za nedlouho dočkat.
JInak ač Golf je takovým ethalonem meinstreemu ve zpracování a ergonomii, tak BMW 1er je uvniř hezčí. Tam se povedlo. Naopk zvenku mi přijde 1er mírně řečeno opravdu nehezké.
Ale v téhle cenové kategorii je 1er jasnou volbou (až do příchodu nové A3)
Vyškrtni si DSG, navigaci s HDD a adaptivní podvozek a hned jsi o 120 tisíc niže, můžeš pokračovat s xenony, vyhřívanou seslí a parkovacími senzory... Nehledě na to, že GTI bude s touto výbavou hodně přes milion...
Ale prdlačky... tady se to srovnání vůbec nepovedlo, realita je někde kolem kupování velmi výhodných paketů a kolik stojí opravdu s tímhle motorem Golf se podívjete do skladovek, o 200-300t méně.
Dramatické proklamace, proč že si nepořizovat prémiový vůz jsou v podstatě velmi dobře známé, koncentrují se zpravidla do zoufalstvím zapáchajících výronů obsahu - je to předražená plečka, nebo - investuju do rozumnějších věcí, jako například do novýho mobilu...
Známé jsou ovšem i poměrně zásadní averze, proč kupovat vrcholný evropský (super)mainstream - znám jednoho, a tomu se golf tak sype, že ho už raději rovnou nosí v ruksaku, nebo - je to masírka neználků, mistři volantu jezdí zásadně vozy starší, než jsou oni sami...
Pokud však máme nahoře výzvu z nejmilejších, totiž řešit, zda koupit dnes nejlepší prémiový kompakt, či přes třicet let nejlepší kompakt (super)mainstreamu, považujme toto zadání především za velké vyznamenání pro Volkswagen, neboť horní dilema je opravdu realistické. Rovněž tak předmětné zadání přiřkněme ke kladům BMW, neboť je znát, že ani prémiový svět nemusí být nutně vyhrazen prioritně prémiovým lidem, a že při troše úsilí je možné zahájit poměrně nepodskočenou garážovou prémiovou kariéru i v cenových hladinách jemně nad pět stováků.
Samozřejmě, že horní cenová hrana přesahující milión bude pro většinu z nás neakceptovatelná z principu, přesto ani tohle miliónové kompaktní téma nezatracujme, nezapomínejme, že už nejsme všichni povinně přiděleni ke košťatům na palubě aurory, nezapomínejme, že si svůj svět vybíráme dnes ve značném rozsahu sami, a to se vztahuje jak k práci (též k povolání, k podnikání), tak ke garáži.
Sakra, tak co koupit? No věc je poměrně přehledná, záleží jen na tvých možnostech a na tvých prioritách... 😄 Jen se nesměj, tato diskusně ošlehaná věta, má v sobě veškerou radost i trpkost garážového světa, má v sobě všechnu pravdu o světě, o garáži, o... tobě. No, schválně, snad víš, že jsi než to, co tvůj vůz. Nevěříš? Běž do garáže, otevři vrata, koukáš na sebe...
P.S. Hele, ale spatřit tak v tý svý garáži to horní bávo... žrádlo, co?
BRAVO DUEL :yes:
Známé jsou ovšem i poměrně zásadní averze, proč kupovat vrcholný evropský (super)mainstream - znám jednoho, a tomu se golf tak sype, že ho už raději rovnou nosí v ruksaku, nebo - je to masírka neználků, mistři volantu jezdí zásadně vozy starší, než jsou oni sami...
Pokud však máme nahoře výzvu z nejmilejších, totiž řešit, zda koupit dnes nejlepší prémiový kompakt, či přes třicet let nejlepší kompakt (super)mainstreamu, považujme toto zadání především za velké vyznamenání pro Volkswagen, neboť horní dilema je opravdu realistické. Rovněž tak předmětné zadání přiřkněme ke kladům BMW, neboť je znát, že ani prémiový svět nemusí být nutně vyhrazen prioritně prémiovým lidem, a že při troše úsilí je možné zahájit poměrně nepodskočenou garážovou prémiovou kariéru i v cenových hladinách jemně nad pět stováků.
Samozřejmě, že horní cenová hrana přesahující milión bude pro většinu z nás neakceptovatelná z principu, přesto ani tohle miliónové kompaktní téma nezatracujme, nezapomínejme, že už nejsme všichni povinně přiděleni ke košťatům na palubě aurory, nezapomínejme, že si svůj svět vybíráme dnes ve značném rozsahu sami, a to se vztahuje jak k práci (též k povolání, k podnikání), tak ke garáži.
Sakra, tak co koupit? No věc je poměrně přehledná, záleží jen na tvých možnostech a na tvých prioritách... 😄 Jen se nesměj, tato diskusně ošlehaná věta, má v sobě veškerou radost i trpkost garážového světa, má v sobě všechnu pravdu o světě, o garáži, o... tobě. No, schválně, snad víš, že jsi než to, co tvůj vůz. Nevěříš? Běž do garáže, otevři vrata, koukáš na sebe...
P.S. Hele, ale spatřit tak v tý svý garáži to horní bávo... žrádlo, co?
BRAVO DUEL :yes:
Ty jsi Narcis, to je taky žrádlo >😁
Super počtení..... :yes: zvláště pasáž o smetáku na palubě aurory... >😁 😄
Jo, ty kostata mne taky dostaly >😁
Gti --> :yes:
Gti --> :yes:
psat o nepodskocene garazove premii za petset v souvislosti s 1 od bavoru - vzbud se z toho mokreho snu 😉
Myslím, že každé auto je hlavne úplne z iných vôd a každé má úplne inú cieľovú skupinu. Teda tu neexistuje žiadne dilema medzi nimi. Poviem to asi takto. Kto by sa snáď niekedy chcel rozhodovať pri kúpe medzi Golfom a 1er, tak výsledok môže byť len jeden. Golfa kúpi ten, kto jednoducho na 1er nemá alebo keby že aj má, tak je to už pre neho aj tak veľa peňazí a tak kvôli peniazom kúpi Golfa. Ten, ktorý loví v tejto triede a na 1er bez nejakého uťahovania opasku má, Golfa nekúpi...
VW Golf vs. BMW 1er nie je súboj Dávida s Goliášom. Toto je súboj, kde BMW jednoducho neprehráva. Jediným konkurentom mu môže byť chystané nové A-čko alebo 3-ka. 😉
VW Golf vs. BMW 1er nie je súboj Dávida s Goliášom. Toto je súboj, kde BMW jednoducho neprehráva. Jediným konkurentom mu môže byť chystané nové A-čko alebo 3-ka. 😉
Tak tedy - jak bych to jen..... ehmmm - asi takhle....- nelze upřít Golfu jistou gloriolu a ani to, že se za dobu své existence, postupuje generacemi, dokázal z bezvýznamného přibližovadla dělného lidu, posunout do určitých vyšších sfér, zčásti díky marketingu a zčásti zkrátka tím, že je to dobré auto, které se dotýkají sfér nejvyšších. Ale srovnávat ho s BMW1 - to je vůči Golfu trošku nefér. Nechci se dotknout všech Golfistů, ale BMW ještě nekleslo tak hluboko, aby bylo srovnání s Golfem fér. Aby bylo jasno - nesrovnávám teď milimetry, centimetry, kW, Nm , ale flair značky a to, co hraje při výběru auta roli, pokud nežijete od inkasa k inkasu. A tady je volba - Golfe je mi líto - jasná. Vrtule je Vrtule......
Je to tak. Cenové srovnání je v tomto duelu nesmyslné. Kdo chce bmw1 tak o golfa pohledem nezavadí. Prostě jen další článek ze serie stupido.... ;-\
Dobře napsáno!
Ovšem nutno dodat, že tak jako nejsou běžné Golfy přímo konkurencí pro 1er, tak u verzí Golfu GTD/GTI/R je to už trochu jinak, tam se lidi mezi Golfem a 1er rozhodují častěji, viz i srovnávací testy a duely 1er s těmito verzemi Golfu, kde to ani 1er nemívá zrovna jednoduché.
Ovšem nutno dodat, že tak jako nejsou běžné Golfy přímo konkurencí pro 1er, tak u verzí Golfu GTD/GTI/R je to už trochu jinak, tam se lidi mezi Golfem a 1er rozhodují častěji, viz i srovnávací testy a duely 1er s těmito verzemi Golfu, kde to ani 1er nemívá zrovna jednoduché.
Jo, pamatuju na srovnavasku R32 x 130i, tam se baworak zapotil...
to s Tebou souhlasím, ale nezapotí se tak jako řidič Golfu, protože Golf je "těžší" na čumák a to už chce fakt někoho, kdo volantem netočí jenom na plejstejšnu, jak píše s oblibou GTí, ale někoho, kdo si to auto "přečte" a je schopen na to reagovat.....
Tak to kazdopadne, takove nabusene verze toretikum do rukou nepatri. Do R32, 130i, nebo treba WRX STI (at te taky potesim >😁 ) musi ridic dospet.
Ja mel na mysli spis fakt, ze v tom testu BMW nesmetlo Golfa jako smeti ze stolu, ale jednalo se o hodne rovnocenne soupere.
Odkaz😒br />
[odkaz]
Ja mel na mysli spis fakt, ze v tom testu BMW nesmetlo Golfa jako smeti ze stolu, ale jednalo se o hodne rovnocenne soupere.
Odkaz😒br />
[odkaz]
:yes: S Stíčkem jsi mne fakt potěšil - nechtěl jsem to sem tahat, ale když už o tom mluvíš 😉 . Já mám z těhle aut respekt dodnes - v STi jsem jezdil - ne jako spolujezdec, ale taky jsem s tím rychle přestal, protože to auto je návykovka a pro mne by to byla cesta do pjůseju, protože všechny výše zmiňované vozy trestají v mnohem vyšších rychlostech a pak to stojí za to......
...seš mi takovej malej vlezdo***ka.... >😁 😉
Pockej - aby ze mne nebyl nakopzadek >😁
i ty divochu.... >😁
hoši - nechcete si to rande domluvit jinde? 8-s :😉 😉
Taky si myslim, že by místní čtyřprocentí měli raději využívat SZ. 😉
hele jenom jestli tady v menšině nebudeme my >😁 a aby to vůbec byla čtyři procenta....... už mlčím - už mlčím...............
Číslo čtyři je jen zástěrka, reálně bych tio viděl spíš na 40! 😲 8-s >😒]
Tak jednoduché to není, R32 je už poměrně "dávnou" minulostí (G5 R32 byl nejtěžší Golf na čumák vůbec), ale třeba dnešní Golf R s R4T je na předek lehčí, než 130i s R6 a při souboji někde na okresce se zapotí určitě víc řidič 1er se zadkem, než řidič Golfu s předkem, nebo 4x4. Jinými slovy, pouze průměrný řidič bude naopak snáz rychlejší v Golfu (s výkonově srovnatelnou motorizací), zadek může být výhodou spíš v zábavnosti, nikoli přímo v rychlosti (s vyjímkou rozjezdu z místa - zadek vs předek), nebo v uživatelské přívětivosti.
trefa - já s novou ostrou verzí golfu nejezdil, takže nemůžu soudit - pokud je to takhle tak se omlouvám Golfu.
Na omluvu to rozhodně! není, na tu jsou tu úplně jiné příspěvky, jejichž autory myšlenka na omluvu ani nenapadne...
P.S. Odbočím - fotka do fotosoutěže na téma "Auto a příprava na zimu", aneb nezávislé topení po našem😒br /> [odkaz]
😉
P.S. Odbočím - fotka do fotosoutěže na téma "Auto a příprava na zimu", aneb nezávislé topení po našem😒br /> [odkaz]
😉
Kdyz mi v usich troubi R32 tu sestikomorovou symfonii, tak se mi to pise dost tezko, ale po par jizdach, nedavno absolvovanych v R32 a R DSG, se mi prave ta R32 jevi skoro jako...nechci prehanet, ale jako vykopavka z praveku...
U toho R to dela nejen fantasticky motor, ale i nova generace Haldexu, nastavitelny podvozek, 😁S a jak pises - ten lehci predek a z toho plynouci lepsi vyvazeni.
U toho R to dela nejen fantasticky motor, ale i nova generace Haldexu, nastavitelny podvozek, 😁S a jak pises - ten lehci predek a z toho plynouci lepsi vyvazeni.
Kdyz uz se to tady porovnava, trosku OT ale porad VW, jen se kouknete na levne praktiky koncernu v USA... Tak jsem zvedav, jestli se to rozmazne stejne jako u Toyoty, tam se jakekoli podvadeni bere dost vazne, a i kdyby se "faux pas" takoveho typu stalo jen jednou, to podezreni, ze to delaji v pripade vsech testovacich vozu, tam porad zustane...
[odkaz]
[odkaz]
Zajimave...
Osobne bych z toho asi nedelal aferu, ostatne tady se obcas v testu taky objevi verze vozu, kterou normalne nejde nakonfigurovat, ci se pro nas trh nedodava, nebo je t proste novinarsky vzorek - v necem lepsi a v necem horsi, nez to, co si normalne kupujes.
Plati porad to same - koupis prece auto, ktere na tebe udela dobry dojem, proc bys za nej jinak utracel?
Osobne bych z toho asi nedelal aferu, ostatne tady se obcas v testu taky objevi verze vozu, kterou normalne nejde nakonfigurovat, ci se pro nas trh nedodava, nebo je t proste novinarsky vzorek - v necem lepsi a v necem horsi, nez to, co si normalne kupujes.
Plati porad to same - koupis prece auto, ktere na tebe udela dobry dojem, proc bys za nej jinak utracel?
Jsi ale hodně tolerantní ke všiváctví. Mi tohle nepřijde už jako " já nechtěl ", ale o cílený krok. Ale nedělám si iluze - každý hraje s nějakýma kartama...i když tohle patří do scény, kdy na konci spadne stůl a zůstane jeden mrtvý.
Oficiální reakce VW byla, že šlo o předprodukční kusy. Produkční verze prošla drobnými změnami, mimo jiné zmizel zmiňovaný kryt. Nejsem naivní, snad každý importér/ přímo továrna dá novinářským vozům extra péči. Je otázka do jaké míry, ale je to běžné. Už jsem viděl interiér auta u importéra úplně rozebraný a skládaný dohromady, protože šlo o novinářský kus a skřípal.
No to je sice fakt, ze nelze vyloucit, ze to dela i vic vyrobcu, na druhou stranu i kdyz se jedna v podstate o banalitu, myslim, banalni soucastku, jak muzeme s jistotou vedet, ze v pripade rozebrani auta na soucastky, tam nemaji jine tlumice, jinak ladeny podvozek, ono vyrobit 20-30 kvalitnejsich vozu pro tisk neni tak spatna investice, kdyz se po dobrych ohlasek lide hrnou do dealerstvi. A po zaparkovani auta v garazi uz placebo efekt zafunguje. Zrovna v USA se o takove veci jako zkusebni jizda moc lidi nezajimaj... proste na to neni cas, tim spis ma takove podvodne jednani vetsi vahu.
tato problematika se jinak casto vyskytuje i v pripade predstaveni novych vozu, nedal bych ruku do ohne, ze treba ty Astry GTC nejsou trosku vylepsene, aby udelaly lepsi dojem na novinare...
tato problematika se jinak casto vyskytuje i v pripade predstaveni novych vozu, nedal bych ruku do ohne, ze treba ty Astry GTC nejsou trosku vylepsene, aby udelaly lepsi dojem na novinare...
U sportovnich verzi aut si nedelam iluze taky. Pokud ma neco zajet super cas na Ringu, tak nastaveni podvozku tomu bude odpovidat, stejne tak naladeni ridici jednotky - pro zkuseneho tovarniho mechanika je to zalezitost na par minut. Podobne to vidim treba se znamym testem Renaultu Laguna 4control proti Boxsteru ve vyhybacim manevru. Nebo ta znama videa 😁rive x Haldex, kde Audi stoji a BMW jedou... Proste je tam auto konkurence postaveno do situace, ktera pro nej neni prirozena, pripadne je nejak znevyhodneno - aby vynikl maly detail na propagovanem aute.
Nicmene ten odkazovany clanek je ponekud tendencni. Ve stylu: MY jsme nejlepsi web, nebot bereme auta z prodejen a ne jako ostatni novinarske vzorky. MY zustaneme vzdy nestranni. Na NAS se muzete spolehnout... A to vse pod clankem, kde v Passatu chybi plastovy kryt na zavesu kufru. Ja muzu verit tomu, ze je to podvod s cilem ukazat se v lepsim svetle, nez konkurence. Ale stejne tak muzu verit tomu, ze na novinarske prezentaci, kde zastupce VW vylozene rekl, ze auta jsou predprodukcni vzorky, ten dotycny pisalek prisel pozde, tu klicovou informaci preslechl a ted se snazi to rozmaznout. Nebo tu informaci "minul" zcela zamerne diky jistemu "polechtani" konkurence...
Netoleruju slendrian, ale pravda obvykle byva nekde, kde ji pres hromady pismenek a flashovych reklam nejde moc videt. Spis jen tusit.
Nicmene ten odkazovany clanek je ponekud tendencni. Ve stylu: MY jsme nejlepsi web, nebot bereme auta z prodejen a ne jako ostatni novinarske vzorky. MY zustaneme vzdy nestranni. Na NAS se muzete spolehnout... A to vse pod clankem, kde v Passatu chybi plastovy kryt na zavesu kufru. Ja muzu verit tomu, ze je to podvod s cilem ukazat se v lepsim svetle, nez konkurence. Ale stejne tak muzu verit tomu, ze na novinarske prezentaci, kde zastupce VW vylozene rekl, ze auta jsou predprodukcni vzorky, ten dotycny pisalek prisel pozde, tu klicovou informaci preslechl a ted se snazi to rozmaznout. Nebo tu informaci "minul" zcela zamerne diky jistemu "polechtani" konkurence...
Netoleruju slendrian, ale pravda obvykle byva nekde, kde ji pres hromady pismenek a flashovych reklam nejde moc videt. Spis jen tusit.
Opět je tu vidět slet odpurcu Golfu kteři budou dookola opakovat jak je Golf nudny,neschopny a po par kilometrech nepojizdny. Jenže on někdo umi a někdo jen čumi....
[odkaz]
[odkaz]
Ok, tak čisto teoreticky. Povedzme, že chcem kúpiť nové auto, hľadám v nižšej strednej a nejak extra neriešim finančnú stránku... A mohlo vyjsť milión rôznych testov, kde Golf je napríklad rýchlejší o 2 sekundy na nejakom okruhu ako 1er, má lepšie jazdné vlastnosti, žerie menej benzínu/nafty, má väčší kufor a povedzme napríklad aj viac priestoru na zadných sedadlách... atď, atď... No a hádaj čo by som si kúpil? VW alebo BMW?? 😉
Neboj u mě by vyběr dopadl uplně stejně. Jen se snažim poukazat na to že Golf je opravněně ohodnocovavan tak jak je. Prostě je to lidr třidy se všim všudy a jiste otřepane naražky jsou povětšinou mimozni.
Ja proti VW alebo Golfu nič nemám a je mi jedno či ho niekto považuje za nejakého lídra alebo čo. Ja by som ho ale nekúpil. Mne to auto nič nepovedalo, ničím ma nezaujalo. U mňa to bude stále len šedá myška.
Jsou odpůrci a kritici... a ty jsi zase ten, kdo má komplex ze své vlastní garáže. Proč se nedokážeš sžít s tím, že sis auto koupil pro sebe a ne proto, že jej nejméně lidí kritizuje? 😲
No, jak to tak sleduju, nejvetsi "problem" s Golfem tady mas zrejme ty...
Nahore par lidi pouze poukazuje na to, ze Golfu proti 1er chybi aura vyjimecnosti a ze typicky zajemce o 1er jen stezi bude uvazovat nad necim tak prumernym jako je Golf - oba pokryvaji trosku jinou cilovou skupinu.
Tady to neni o pozici Golfu v ramci mainstreamu, tady to je 1er vs. Golf. A v tomhle souboji Golf proste taha za kratsi konec, at se nam to libi nebo ne, at tady obhajujes vlastni garaz nebo brojis proti Golfu z principu. 😉
Nahore par lidi pouze poukazuje na to, ze Golfu proti 1er chybi aura vyjimecnosti a ze typicky zajemce o 1er jen stezi bude uvazovat nad necim tak prumernym jako je Golf - oba pokryvaji trosku jinou cilovou skupinu.
Tady to neni o pozici Golfu v ramci mainstreamu, tady to je 1er vs. Golf. A v tomhle souboji Golf proste taha za kratsi konec, at se nam to libi nebo ne, at tady obhajujes vlastni garaz nebo brojis proti Golfu z principu. 😉
Já tohle srovnání považuji za zajímavé z druhého konce. Řekněme, že jsem si vybral z nižší střední dobře vybavený Golf, peníze mám a zajímá mě, co by mě stálo BMW a co mi přinese navíc. Tohle není o lidech, kteří chtějí BMW. Tohle je o lidech, kteří chtějí dobrý kompakt. Takový člověk může dát přednost Golfu, který není nijak výrazně horší, a ušetřit nemalou sumu. To, že má hnanou "správnou" nápravu, je většině zákazníků úplně jedno.
za článek, i když jsem ho čekal delší, každý z nich je jiná cenová liga, byť se dokážou cenově jakštakš protnout. Není prostě možné v rámci jednoho modelu pokrýt zájmy všech. I když má bmw základní cenu relativně nízko, budou solventnější zákazníci u nás více inklinovat k 1er, opak platí pro golf. Vítěz tedy není, každý slouží automobilce dobře a kryje to své pískoviště, ale jak tu bylo už napsáno přímí soupeři tohle nebudou.
Ano Golf a BMW jsou dva naprosto rozdílné světy, a to v tom, že kdo pořídí GOLFA mluví o tom kolik že to dostal slevu! Kdo pořídí BMW míří přesně tam kde hovořit veřejně o slevě je ........ sebevražda! 😉
Bravo BMW!
Bravo BMW!
Tak tohle je dost blba otazka. To je jako se ptat jestli jit do postele s Jirinou Bohdalovou, nebo Alenou Seredovou...
Je jasne ze s Jirinou by sel jedine GTi >D
Je jasne ze s Jirinou by sel jedine GTi >D
Předem se omlouvám, už raději, ale tohle je fakt vtipné >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 gut joke :yes:
Musím ještě uvést, že to s výše uvedeným postelovým bohem nemá nic osobního, abych se ušetřil další křížové cesty.... :😉
Musím ještě uvést, že to s výše uvedeným postelovým bohem nemá nic osobního, abych se ušetřil další křížové cesty.... :😉
No myslím, že v tomto prípade by s Alenou šiel aj GTI... 😄
jak víš? to můžeš tvrdit jen z jednoho důvodu a to toho, protože by jiřa už byla zadaná pro někoho jiného.... zino - ty divochu >😁 >😁 >😁 😉
Otázka je kam a proč..... po vzdychu aleny: GTI - udělej mě, tak by ji posadil za komp tady na auto cz a šel by na zteč do diskuze.... pak by řekl hrdinným hlasem: tak a ted se jdi podívat do mojí garáže at vidíš s kýms měla tu čest , bejbi
>😁 😄
>😁 😄
Problém je v tom, že první generace 1er byla spíš šeredná, než "Šeredová"...
8-s 😉
8-s 😉
Vidím to spíš obráceně. Nová je šeredná až běda. Stará byla šeredná unitř. Ted je nová pěkná uvnitř a šeredná zvenku. Se to jen otočilo.
Už si viděl tu novou naživo?
Znám spoustu dalších příznivců BMW co design minulé 1er prostě nepřekousli...
Znám spoustu dalších příznivců BMW co design minulé 1er prostě nepřekousli...
Ano viděl jsem novou 1 naživo a věru nic hezkého tě nečeká. Technicky možná s ohledem na konkurenci špička, ale vzhledově je to bída. Zkrátka BMW je čím technicky dokonalejší, tím vzhledově ošklivější a 1ka to opět potvrzuje. Poslední pěkné BMW Z4, tam ty linie hrají :yes:
Já vím dobře, co mě čeká, ale neptám se na srovnání 1er se Z4, ale na živé srovnání původní 1er se současnou 1er. 😉
Obě jsou osobnosti. Nová je ale....no uvidíš. Prostě parádní, ten pocit se nedá vypsat....
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
napadne 3 cm sněhu a BMW je v háji, teda pokud to není x-drive (to ale přeci není "ten správný pohon" >😒] )
mam doma 1er s najtazsim stvorvalcom 123d,uznavam ze v zime ma obcas problemy(tie su sposobene len kratkym zadnym previsom,chyba tam proste par kil,v 5er uz v zime ziadny problem neni),ale nic zavazne a ze by som sa niekde s nou nedostal?? >😁 >😁 >😁
Keby ta v autoskole naucili soferovat,nie len poznat predpisy tak by si s tym nemal ziadny problem,a jazdu by si si dokazal uzit.
Ono taketo reci rozsiruju hlavne ludia ktory si kupia olietany vrak zo zodranymi gumami,potom ho predaju a vsade kde pridu rozpravaju ako sa na tom neda jazdit.
A este byvam na Kysuciach aby si si nemyslel ze som odniekial kde nepozname sneh.
Keby ta v autoskole naucili soferovat,nie len poznat predpisy tak by si s tym nemal ziadny problem,a jazdu by si si dokazal uzit.
Ono taketo reci rozsiruju hlavne ludia ktory si kupia olietany vrak zo zodranymi gumami,potom ho predaju a vsade kde pridu rozpravaju ako sa na tom neda jazdit.
A este byvam na Kysuciach aby si si nemyslel ze som odniekial kde nepozname sneh.
Hele já su z brna a BMW 5er v kombajnu se nebylo schopno rozjet na mírně zledovatělé cestě. ASR, protiprokluz a všichni asistenti i svatí se snažili, ala byla to i tak bída bída. Samozřejmě - mít v kufru 2 pytle cementu, tak není co řešit >😁 Takhle je na zimu zadohrab vždy mínus, tedy pokud je motor vepředu :-!
Kysuce...paráda. Já jel s carrS na 20kach letnich conti , když hamry a bílá byla bílá.... A slo to.... Táhlo mě srdce tak jsem jel. Kamarád s 1er odjel celou zimu a v poho. Je to vždy o řidiči a jeho hlavě.
Patrim k tej stastnej mensine ktora si vychutnava Bilu 2x tyzdenne >😁 Bohvie kolko mm dezenu a litrov benzinu tam clovek uz nechal a stale ho to bavi viac a viac >😁
Bilu? Myslíš Bílou, na moravsko-slovenském pomezí?
A novy koberec cez Klokocov do Tzky.... Ale ty zatacky na bílé a Hamrech.... Ja tam jezdil 8 mesicu 3x tyzdenne.... Krása!!! :yes:
A není problém někde v prostoru mezi volantem a sedadlem?
Na které souhvězdí se díváte raději - na velký vůz nebo na malý vůz? Stejný smysl má otázka tohoto článku.
Nejde totiž až tak o vůz, jako o společenské zařazení. Je to jako míchat patricie s plebejci. To se zkrátka nedělá. Navíc koupí vozu si člověk kupuje i přístup k zákazníkovi v servise. Zatíco u Škodovky vám to opraví umaštěný moula ze Slovenska nebo jiné východní země, u VW dostanete mechanika se značkovými montérkami. V BMW pak mechanik musí používat předepsanou kosmetiku, aby v autě nezanechal nepatřičný puch 😉 Adekvátně tomu vás pak taky v servise oškubou o papouchy.
Jediný zásadní rozdíl v pojetí vozu je pohon. Rozdíl v užívání vozu to ovšem pro 99 procent řidičů a řidiček nepředstavuje. To je celé.
Nejde totiž až tak o vůz, jako o společenské zařazení. Je to jako míchat patricie s plebejci. To se zkrátka nedělá. Navíc koupí vozu si člověk kupuje i přístup k zákazníkovi v servise. Zatíco u Škodovky vám to opraví umaštěný moula ze Slovenska nebo jiné východní země, u VW dostanete mechanika se značkovými montérkami. V BMW pak mechanik musí používat předepsanou kosmetiku, aby v autě nezanechal nepatřičný puch 😉 Adekvátně tomu vás pak taky v servise oškubou o papouchy.
Jediný zásadní rozdíl v pojetí vozu je pohon. Rozdíl v užívání vozu to ovšem pro 99 procent řidičů a řidiček nepředstavuje. To je celé.
... co je tohle zase za blbej článek >😁 Srovnávat Golf a 1er je jako srovnávat jablka a hrušky. Prosím redaktora, který to psal, aby se probral a začal srovnávat srovnatelné věci...
BMW 1er vs. Audi A3 například a z druhé strany Golf vs. Astra vs. Focus atd... Těžko někdo, kdo si chce koupit BMW 1 přemýšlí nad Golfem >😁
BMW 1er vs. Audi A3 například a z druhé strany Golf vs. Astra vs. Focus atd... Těžko někdo, kdo si chce koupit BMW 1 přemýšlí nad Golfem >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nech toho ty šašku >😁
Ale chápu, škodovka je srovnatelná s BMW. :yes:
Ale chápu, škodovka je srovnatelná s BMW. :yes:
Jasně, věřím... ale to je výměna staré za nové, ne srovnání. Pokud srovnáváš, tak vetšinou s podobným zaměřením produktu a ne uplně mimo...
Tyhle dvě auta mají uplně jiné prodejní cíle i zaměření, jediná věc co je spojuje je velikost (nižší střední)... >😁
Tyhle dvě auta mají uplně jiné prodejní cíle i zaměření, jediná věc co je spojuje je velikost (nižší střední)... >😁
A co je na článku tak blbého? V Německu, tedy domácím trhu obou aut se tato srovnání dělají zcela běžně a samozřejmě, že řada kupců v Německu zvažuje obě alternativy. Prostě řada lidí váhá jestli o něco vyšší praktičnost, prostornost nebo rychlost proplétání mezi kuželi u Golfa nebo zadní náhon, zábavnější jízdní vlastnosti, silnější a úspornější motor u 1er je to pravé pro ně. Projdi si Německé servery a najdeš tam řadu srovnání všech možných motorizací právě těchto dvou aut. Takže redakci patří díky.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ano, ale v Česku je Golf něco jako svatý František ale jakékoliv BMW je sám Nejvyšší. Renault uctívají pouze primitivní kmeny v Asii.
No řekl bych, že to bude pouze dojem z pár křiklounů zde na serveru, jinak nevidím velký rozdíl mezi kupci a jejich přístupem v CZ a v D. Pro mě osobně prémie v nižší střední nedává smysl. Prémie je o vysokém image a to těžko má někdo kdo jezdí nižší střední byť by ji vyrobil RR. Ta se projevuje naplno v supersportech jako SLS, R8, v lux. třídě tedy, S, CLS, A8, A7, 7er, samozřejmě velká a střední SUV X5, X3, Q7, Q5, GL, GLK, roadstery, silně atakuje prémiovost vyšší střední A6, 5er, E ale ve střední již prémiovost značně vyčichává zvláště u nižších motorizací a v nižší střední a mini zbývá jen malý smrádek prémiovosti. Takže není důvod proč nesrovnávat třeba polo s A1 nebo golfa/focuse/magana s A3, 1er etc. Celý svět to tak dělá.
Blbej je spíš tvůj příspěvek, viz reakce Ham.a ze 17:46.
Samozřejmě, že Golf je lepší volbou, je možné ho objednat ve verzi 4x4, nižší budou i provozní náklady. Pokud bych porovnával nabízené verze, potom samozřejmě opět Golf, protože má narozdíl od BMW poháněnou tu správnou nápravu = tedy přední. Ani koně se nezapřahají za vůz, ale před něj... 😉
"Ani koně se nezapřahají za vůz, ale před něj..."
- jj, dnes je už ale 21. storočie... století páry a konských záprahov mám pocit už dávnejšie skončilo...
- jj, dnes je už ale 21. storočie... století páry a konských záprahov mám pocit už dávnejšie skončilo...
No jasně golf je lepší volbou protože má pohaněnou tu správnou nápravu = přední. A jěště si to oduvodníš tím že koně se zapřahají před vůz. OK, je to tvůj názor ale každé trochu luxusnější auto má zadní náhon (Mercedes, BMW, Rolls royce,Jaguar atd...) nebo když tak 4x4.
A auta s předním náhonem, všechny ty šunky jako Kia, Renault, Fiat včetně golfu atd... do takových dělají přední nahon aby byla levnější výroba. Pokud je to ve stejné cenové kategorií určitě bych bral bmw :no:
A auta s předním náhonem, všechny ty šunky jako Kia, Renault, Fiat včetně golfu atd... do takových dělají přední nahon aby byla levnější výroba. Pokud je to ve stejné cenové kategorií určitě bych bral bmw :no:
tak jsem ho taky veřejně srovnával s A4 kou a všem tvrdím, že Flu je skoro tak dobrá jako A 4 a v něčem ji lepší a dělám to s úplně vážnou tváří a lidé mi začínají tady na vesnici věřit. Inspiroval jsem se u marketingu Škoda a VW, neboť ten často nechává své produkty účelově srovnávat s jinými značkami ( BMW, Mercedes) s navozením výsledného dojmu, že Škoda je srovnatelným produktem s tradiční značkou ( obvykle boduje v kvalitě zpracování nebo velikostí zavazadlového prostoru). Už samotné srovnávání nesrovnatelného s důrazem na určité kvality slabšího vozu posunuje vnímání značky kupředu. Tak chápejme i tento článek.
Nevim jak v Nemecku, ale u nas to vidim na vetsi uspech BMW v kategorii +800tisic. Nicmene kolik lidi u nas kupuje kompakt skoro za mega?
120d v horni konfiguraci neni vubec spatna, ale za tu cenu je mozne koupit napriklad Golf R... Nevim, kde BMW ukazuje na Golfa jako na soupere, ale spis to vidim na postaveni proti A3... Pocitam, ze z te hromady Golfu, co se celosvetove prodaji, presahuje cenu +-700 tisic jen par kusu (obrazne), kdezto BMW prave tam zacina.
Ke cti BMW uz ani ty nejslabsi modely nelze oznacit za pomale a tak kompromis v podobe slabeho dynamiky k bohate vybave uz neni nutny. I nejlevnejsi varianta jednicky udela z ridice krale silnic :yes: