Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Navtech
Nevím, jestli je to dostatečně "luxusní", když s tim jedeš 36 hodin na dovolenou 😉 Ale ta ďoura na spaní je fajn >😁
Tak 36 hodin je už extrém. To jsem jel snad jen někam do Španělska a to už je pěkná řádka let, dnes už bych letěl. Zase máš v R-classe spací díru, záchod a kávovar? >😁
Jo, mam.
Cévka a kolonostomie se nepočítá >😁
Moc chválim poslední testy náklaďáků a autobusů. Paráda. Jenom se teď musím důsledně ohradit ke spojení "top značka Sony"... 😄
Velmi pěkný článek víc takových. Kupodivu i autobusem se dá jet na kvalitni dovolenou - ne jen na otočku do Chorvatska. Já jsem například pracoval pro cestovku, která se specializuje na cyklozájezdy - není to zrovna levné, ale ubytování je vždy prvotřídní, stejně jako komfort a služby a autobusem se jede, protože táhne vlečku s koly a je během celého pobytu nepostradatelný - na kola čeká, převáží je mezi lokacemi - a právě na takový typ zájezdů se tyto "luxusní" autobusy hodí skvěle.
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak s opěradly a ani sedadly v současných busech problém nemám, horší to je s místem na nohy, ale lepší se to... pravda, dálkovým busem už nějaký ten rok nejel
Nicméně v autobusech mě překvapuje ta globalizace, motor odtamtud, sklet tam... a šroubují to v Turecku. Přitom jsem o téhle značce a mnoha dalších, co se na silnicích pohybují nikdy neslyšel.
Také si rád rozšířím přehled i v "užitkáčích", Karosa (Irisbus) by měl mít další vrásky. Nějak se nechci dožít doby, kdy to v Mýtě zabalí a přesunou linku do Indie/Číny/Tchajwanu/Pákistánu/Gwantanam… 😒 Viz. "smrt" Akumy 😢
Autobus je to zaujímavý a celkom pekný, bolo by fajn keby podobné busy nahradili tie naše polorozpadnuté - ani si to neviem predstaviť. 😄
Jediná věc, která se mi moc nelíbí, je trochu horší stylistika článku, ale aspoň je to věcné a jasné.
Mohlo by se ještě přidat pár vyjasňujících prvků, např. proč jsou na řadící páce 2x + a -, vím, že se jedná o mezipřevody atd. A nebo jak všelijak swe dá ovládat osvětlení, to abychom si nestěžovali, že nám řidič nechce pustit lampičky na čtení.
Takže bravo auto.cz :yes: