Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Bristol
tak tohle auto nevypadá vůbec špatně...a pokud bude za dobrou cenu šup sem s ním k nám do evropy...BTW mám rád thaiwanské výrobky-HTC nebo GIGABYTE jsou skvělé značky... :yes: :yes: :yes: a pokud bude jejich auto stejně kvalitní...klobouk dolů nad mezinárodně neuznávanou Činskou republikou 😉
No, tak v pripade HTC mas pravdu, ale Gigabyte se zrovna nerovna kvalite...
ani v případě GIGABYTE nesouhlasim...mám doma jak PC tak dual sim od GB a nemohu si to vynachválit... 😉
Tak nevim, jsem zrovna musel koupit taky notas ted v lete a kdyz jsem se na ne podival tak uz jen ten vzhled me odrazoval, a zrovna mi ten comp nikdo moc nechvalil, kazdopadne pak jsem si taky koupil samsunga, ale parametry mel za tu cenu bezkonkurencni, a vzhledove vypada dobre, takze jsem rad ze jsem si vybral korejce, ale taky v porovnani s jinyma ma trosku horsi plasty, neni tak bytelnej, to musim uznat.
Ale HTCko je v pohode >😁
Ale HTCko je v pohode >😁
HTCčko není špatný...ale taková ChaCha....no to je hnus nechápu kdo to vymejšlel...ono korejci i Taiwanci jsou na elektroniku dost dobrý...o tom není pochyb...však ani v autech(korejci) nezaostávaj...a předpokládám kdyby se Čínské Republice dostalo mezinárodního uznání...ani tam by na sebe e😜anze nenechala dlouho čekat...
hijack
Tak trochu som myslel ze konecne pridu s niecim originalnym. Neviem ako ostatnym ale mne to pride z profilu ako nepodarena kopia novej S60 a interier je mix novych caddys a buiku..ale palec hore za ten interface na displayoch..zbytok nijak nevybocuje z radu asijskych luxusnych modelov 8-s
Interier se posoudit dle fotek neda, kvalita materialu predevsim, ale co se designu tyce, levny to neni, ani to neni jeden velikej bordel jako treba v ovem Focusu. :yes:
Mno, tak az vyrostes, taky si uvedomis, ze frajer se pozna teprv podle toho jak boura v tom dlouhem tahlem... To je totiz pole pravych eurodrzku a diamantovych kovboju. :yes: