Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo Giulietta for Maserati: Stylový náhradní vůz

12 komentářů

LudaBaxa
"O tom, že se jedná o obyčejnou Alfu, bude posádku informovat plaketka Alfa Romeo for Maserati..."

Vážená redakce, opravdu se jedná o obyčejnou Alfu?
LudaBaxa
Vážená redakce..
Sonny Crockett
>😁
>😁
chrudoš
No, majitel porouchaneho Maserati vetsinou posle sveho ridice / zamestnance/ kohokoliv vsechno vyridit a na cas presedne do sveho BMW/MB/ proste cokoliv, pochybuju, ze Mase bude jeho jedine auto a ze by tuto Alfu bral, moc mi to nesedi...teda jen odtusuju 😄
BeranK
Přesně to samý mně napadlo. Ale jak jsi si jistě všiml, podobné zprávy z italské stáje jsou tady běžné, nakonec o nových modelech, progresivním řešení, obchodních a sportovních úspěších se tady u FIATU psát nedá, tak aspoň takovéhle "bomba" zprávy a zvěsti. Nakonec, mraky příznivců téhle značky tady si žádají své...tak jim to přejme. Popravně podobné parazitování je dost typické pro národy z jihu Evropy, takže je to jenom takový folklór. 😄
Mr.Murphy
a furt ten celý nabubřelý a nanicovatý koncern vydělává.... Řekni mi, jak to ti nekňubové dokážou? ;-\ Jinak nevím, kolik majitelů Maserati s Chrudošem znáte.... Já znám jednoho a věř mi, že by raději jezdil náhradní Giuliettou než nějakým Bávem....

Ale jinak souhlasím, že tenhle tah s Alfou pro Maserati je šílenost. Ostatně jako nedávno když dali F500 pro Ferrari a ještě předtím Mito pro Maserati. Všechno to byly strašně nepovedené akce a asi právě proto je Fiat opakuje....
MariAchi
Muzu mit par dotazu?

- Opravdu znas nekoho, kdo pohrdne "nejakym BMW" ve prospech AR? 😄
(tohle vymezovani je pro italfans typicke a samozrejme nesmyslne)

- Proc je to silenost? Nevidim duvod, proc by GranSporta mel vezt na prohlidku karbono-keramickejch Bremb muj zamestnanec. A kdyz mi reknou, at si pro to prijdu za dve hodky, tak proc bych si volal na cestu do mesta taxik, kdyz muzu pojezdit Giuliettu (a pripadne ji pak objednat pritelkyni)?

- Z ceho soudis, ze slo o nepovedene akce? Nejakej odkaz (ja nic nehledal)? Rad si poctu, ty vysledky mne zajimaj...
igorvrazic
Tak zajtra pojdem toho svojho tam odparkovat,aby mi konečne spravili tu vrzgotavu palubovku >😁
sendador
Predpokladam, zes v tom nikdy nesedel 😄
MariAchi
Proc, kruci, tu kuzi nedavaj i na tapecira?
Jen vymeni sedadla (vlastne na ne hodi jen jiny odstin kuze), ale tapecira nechaj jak jsou... :no😒br />
No, kdyby ale mela Giulietta jinej predek, DNA by stelovalo i podvozek, to by bylo brko :yes:
DRBNUTY
suhlas...a este keby dali klucky zadnych dveri na spravne miesto :yes: