Novinky
Odpustte mi ten detinsky vyraz, ale tohle je KRU-TO-PRIS-NA PECKA!!! Spojeni SLS a CLS, masakr! Soucasny f/l (a.k.a Octavia coupe >😒] ) byla smrncovni, tohle je ale rana jak ma byt. MB je pro prdacke duchodce, nicmene kupatka a kabriolety umi jako nikdo! Kral je mrtev, at zije kral!
cls, sls, cl a toto nove sl su skutocne automobilove ceresnicky na torte :yes😒br />
paci sa mi novy hranajtejsi dizajn medaku, je skutocne dravejsi sportovejsi a mam pocit ze takyto dizajn bude aj menej starnut a auto bude stale vyzerat dobre, chce to este nove cl a stvorica topmodelov medaku ak neratam S triedu je uz uplne dokonala
:yes:
Jak někdo po tady tom všem (SLS, CLS, SL, ...) může ještě tvrdit, že Meďák je jen pro staré páprdy?! 😄
Pro mě jsou to auta a tečka. Moc mě netrápí, kdo v tom jezdí. Fakt je, že se MB snaží omladit svou zákaznickou základnu. Jinak bude třetím vzadu.
Jako Čech si neodpustím Laurin & Klement 1895 (1905 první automobil), Škoda Auto 1894 (mateřská Škoda 1859), Tatra 1850 (1897 první motorový vůz). Mercedes-Benz to jako značka projede i s tuzemskou konkurencí.