Novinky
Velkú revolúciu v dizajne Audi teda nerobí :-!
aby taky nebyla tak dlouho na trhu,octavia2 je od roku 2004 . :yes: na tomto novém podvozku o neco později vyjede i Golf 7 a nova octavia ...
Nepotěší, neurazí. Tohle už tu bylo a ne jednou.. Čekal bych od Audi víc, v designu exteriéru "zamrzla". Pro některé to je největší +, za mě nuda a -. 😉
Jak tu čtu, tak je tu dost povzechů nad tím, že to vypadá skoro stejně jako stará a3, nebo jiná porovnání. Tak by jsem rád podotknul, že oficiální podoba nikde nebyla ještě zveřejněna a podoby výše jsou jen nějaké představy a nebo koncepty. Teoreticky z toho konceptu by to mělo vycházet, ale všichni víme, jak je to s realitou koncept vs produkce. Jasné je, že designově bude zapadat do modelové řady Audi a nějaké překvapení se očekávat asi nedá. ALe vzhledem k tomu, že se mi design Audi líbí, tak to nevidím jak problém.
Dost mě překvapila informace o dieselovém tříválci. To tam chtějí dát 1,2 TDI? Nebo že by vyvinuli nějaký nový dieselový tříválec? Proč tam proboha nenechají jako základ 1,6 TDI. Doufám, že alespoň přijdou s tím dvakrát foukaným dvoulitrem. Ale vzhledem k tomu, že to bude novinka Audi s motorem napříč a nic většího se tam nevejde, tak myslím, že dvakrát foukaný dvoulitr TDI bude mít premieru právě v A3.
Zatím se dá o většině věcí jen spekulovat, takže na nějaký závěr si počkám na finální představení.
Dost mě překvapila informace o dieselovém tříválci. To tam chtějí dát 1,2 TDI? Nebo že by vyvinuli nějaký nový dieselový tříválec? Proč tam proboha nenechají jako základ 1,6 TDI. Doufám, že alespoň přijdou s tím dvakrát foukaným dvoulitrem. Ale vzhledem k tomu, že to bude novinka Audi s motorem napříč a nic většího se tam nevejde, tak myslím, že dvakrát foukaný dvoulitr TDI bude mít premieru právě v A3.
Zatím se dá o většině věcí jen spekulovat, takže na nějaký závěr si počkám na finální představení.
Ty si myslíš, že by to mohlo vypadat významně jinak?
Těžko říct, předek bude asi podobný. Ale nechci zatím hádat. Počkám na představení.
Design Audi je čistý a "líbivost" je otázkou individuálního vkusu. Mě každopádně chybí jakákoliv hierarchie, ze které by bylo jasně vyjádřeno, pro koho je daná modelová řada "ušitá". Možná je tahle monotónnost záměrem a důvodem, proč Audi roste, ale pokud člověk ví, co chce, tak se u Audi ukouše nudou. 😄
Mě naopak jednoduše střižený Design audi hodně sedí a za nudný ho nepovažuji. Spíše za promyšlený. Nic tam neruší, pomalu stárne a není tam žádný designerský prohřešek, žádná zbytečnost.
Z 1/2 myslíme stejnou věc, jen volíme jiná slova. Také jsem uvedl, že design Audi považuji za čistý.
Mě "vadí", že zaujímá konzervativní pozici, kdy si raději netroufne přinést něco, co by způsobilo diametrálně odlišné názory. Toho se BMW ani Mercedes nebojí. A co hlavně, u konkurence vím, se kterou modelovou řadou se ztotožnit, pokud mám rodinu, pokud jsem svobodný, pokud chci intenzivní zážitek z řízení nebo pokud potřebuji reprezentovat. U Audi cítím všechno a současně velké NIC. 😄
Mě "vadí", že zaujímá konzervativní pozici, kdy si raději netroufne přinést něco, co by způsobilo diametrálně odlišné názory. Toho se BMW ani Mercedes nebojí. A co hlavně, u konkurence vím, se kterou modelovou řadou se ztotožnit, pokud mám rodinu, pokud jsem svobodný, pokud chci intenzivní zážitek z řízení nebo pokud potřebuji reprezentovat. U Audi cítím všechno a současně velké NIC. 😄
Tak unifikace dorazila už i k BMW a Mercedesu. u BMW 5er a 7er by se mohlo hrát na "najdi pět rozdílů" Ale popravdě BMW se mi moc nelíbí, dokonce nová 1er mi přijde vyloženě ošklivá. Předek nové 3er se mi taky nelíbí. A pak paskvyli jako X1, X6 a 5GT mluví za vše. Naopak nový vzhled mercedesů je mi hodně sympatický. Ten se mi poslední dobou líbí čím dál tím víc.
Některé BMW nesnáším, hlavně X1, ale u Mercedesů šli do hran zjevně moc. Na Éčku je to znát nejvíc. Ale nové ML a B, to je paráda, trefa do černého. Teď to nepřehnat s faceliftem, trošku vycizelovat, jemně zaoblit, přidat nové Áčko, GLko a GLC/BLK postavit proti Q3 a bude tu comeback jako hrom (jakkoli se Mercedesu špatně nedaří).
Mohlo by to fungovat jako v USA😒br /> Mercedes-Benz: Mercedes-Benz USA reported November sales of 28,255 vehicles, a 55.2 percent improvement over November 2010 (Mercedes a Smart)
BMW: BMW Group posted total November sales of 26,271 vehicles, an increase of 14.8 percent vs. last year. (BMW a Mini)
Lexus Division reported total sales of 19,458 units, up 2.4 percent over November 2010 on a DSR basis.
Audi: Audi of America recorded its best November ever, with sales totaling 9,700 vehicles for the month — a 3.6 percent increase vs. last year
Safra 55% oproti minulému roku, to je paráda.
Mohlo by to fungovat jako v USA😒br /> Mercedes-Benz: Mercedes-Benz USA reported November sales of 28,255 vehicles, a 55.2 percent improvement over November 2010 (Mercedes a Smart)
BMW: BMW Group posted total November sales of 26,271 vehicles, an increase of 14.8 percent vs. last year. (BMW a Mini)
Lexus Division reported total sales of 19,458 units, up 2.4 percent over November 2010 on a DSR basis.
Audi: Audi of America recorded its best November ever, with sales totaling 9,700 vehicles for the month — a 3.6 percent increase vs. last year
Safra 55% oproti minulému roku, to je paráda.
Nedivil bych se, kdyby to byl hybrid který s 1,2 TDI představovali v Polu již před 2 lety.
Asi jedině v případě Hybridu by to dávalo tak nějak smysl.
Tříválce bude nasazovat i BMW, takže bych se nedivil, kdyby je nasadili také. Stejně je má VW připravené.
Kolega to myslel trochu jinak, vůz jako A3 (prémiová značka) velikosti Octavie/Golfu a motor s výkonem 55 kW / 180 Nm. BMW má připraveno v 3válcích přes 100 kW, jestli si dobře pamatuji.
1,2TDI je prostě motor určený primárně pro vozy třídy Fabia/Pol👋Ibiza, na ty stačí. V základním provedení by to u Audi byla skoro ostuda. Pokud ale bude posílen elektromotorem na řekněme 65-70 kW a 220-230 Nm, už to ostuda nebude, ale alternativa pro ty, kdo hledí na CO2 a spotřebu a výkon není pro ně tak důležitý.
1,2TDI je prostě motor určený primárně pro vozy třídy Fabia/Pol👋Ibiza, na ty stačí. V základním provedení by to u Audi byla skoro ostuda. Pokud ale bude posílen elektromotorem na řekněme 65-70 kW a 220-230 Nm, už to ostuda nebude, ale alternativa pro ty, kdo hledí na CO2 a spotřebu a výkon není pro ně tak důležitý.
Je mi to jasné. Necháme se překvapit. Určitě nečekám, že by Audi začínalo na úrovni VW. I u A1 si drží odstup od Pola a základní motorizace je 63 kW benzín (respektive 66 kW nafta). A3 má aktuální základ 77 a 66 kW. A eko model je 77 kW (ta 66 je tam jen kvůli ceně od). 55 by bylo skutečně (nemilé) překvapení.
Pokud vím, Audi tyhle malé diesely nedělá, takže těžko říct, co to bude. Mám pochybnosti o silnější variantě, takže by to mohl skutečně být hybrid, jak jsi naznačoval.
Pokud vím, Audi tyhle malé diesely nedělá, takže těžko říct, co to bude. Mám pochybnosti o silnější variantě, takže by to mohl skutečně být hybrid, jak jsi naznačoval.
Audi si potřebuje zachovat odstup a hybrid by neznamenal odstup ve výkonu ale odstup díky "náskoku v technice". Navíc se mluví delší dobu o 1,6 TDI 92 kW, tak to by byla pěkná kombinace.
Jak píšeš, základ bude asi těch 1,2 TDI 66 kW (s hybridem, možná i bez). Mimo Německo to asi moc bodovat nebude ale v Německu to bude přesné auto pro penzisty. A flotilové CO2 to bude snižovat zdárně (a o to nakonec jde především). 😐
Jak píšeš, základ bude asi těch 1,2 TDI 66 kW (s hybridem, možná i bez). Mimo Německo to asi moc bodovat nebude ale v Německu to bude přesné auto pro penzisty. A flotilové CO2 to bude snižovat zdárně (a o to nakonec jde především). 😐
Nové Audi A3 čtu. Tak si to přečtu, tohle auto to potřebovalo jako sůl. 1er je božská a nový MB bude pravděpodobně počin roku. Taky kouknu na fotky a ono je to to samé, jen unifikované k dnešnímu audi směru. Nuda.
Proč má každé nové malé prémiové německé auto spadlý xicht jak vyžilá kur-va? 😉
Už u A8 mě to štvalo, ale jednička a tohle tomu dávají korunu...
Ještě že jsou jejich větší káry pěknější (až na tu A😄 :-!
Už u A8 mě to štvalo, ale jednička a tohle tomu dávají korunu...
Ještě že jsou jejich větší káry pěknější (až na tu A😄 :-!
Všem už je-be z těch emisí. až to vypne 4 válce ze 4 a pojede to dál, tak mě to začne zajímat. jinak ať to tam kur-va nemontují 😄
Kdybych chtěl dvouválec, koupím si Fiat 500 nebo zahradní traktor
>😁
V posledním Auto Moto a Sportu je krásný článek, jak je toto emisní start stop a válcůvypínáníovské šílenství nicotné proti správné aerodynamice. Dobré počtení.
Kdybych chtěl dvouválec, koupím si Fiat 500 nebo zahradní traktor
>😁
V posledním Auto Moto a Sportu je krásný článek, jak je toto emisní start stop a válcůvypínáníovské šílenství nicotné proti správné aerodynamice. Dobré počtení.
Taaak a ted mi reknete, ze se nenechali inspirovat😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kde přesně tu podobu vidíš? Dekor, výdechy, přístroje, volant, vše jiné. V té řadě tlačítek? Nemá něco podobného třeba Mini (jinak stylizované, ale principiálně to samé)? A není to zrovna premiéra, mají to minimálně rok.
Interiér je sparťanský. Nemá ho prekombinovaný tlačidlami ako astra, ale chcelo by to viac ako toto. Na mňa to pôsobí lacne, hoci kvalita spracovania a použitých materiálov bude isto výborná.
BMW1 ho má krajší, hoci exteriér sa mi páči viac u audi (aspoň na skici).
BMW1 ho má krajší, hoci exteriér sa mi páči viac u audi (aspoň na skici).
Je mi jedno, jestli se inspirovali, nebo ne. Ten interiér je ale strašný 8-s To se jim ale fakt nepovedlo :no:
Jak bude auto vypadat doopravdy si budeme muset ještě chvilku počkat, ale měli by už konečně něco udělat s celkovým designem.
Jak psal Kankunen, prostě šedá myš ;-\ sice neurazí, avšak zcela bez emocí 😢
Jak bude auto vypadat doopravdy si budeme muset ještě chvilku počkat, ale měli by už konečně něco udělat s celkovým designem.
Jak psal Kankunen, prostě šedá myš ;-\ sice neurazí, avšak zcela bez emocí 😢
po 9 letech...hm..bylo na čase... :no:
..naopak, u A3 (8P) je i po 9letech, pořád na co koukat. Faceliftovaná A3, doplněna sympatickým S-line paketem exteriéru, na příjemných 18'' , (přestože jako taková je na trhu od roku 2004), má v porovnání i s mnohem mladší konkurencí, pořád navrch. Četl jsem rok-dva nazpět tady na auto.cz , "Nová A3 nepřichází neb v Ingolstadtu neumí nakreslit nic hezčího". A přeci umí. Z negativního pohledu bych vytknul jednu věc - tento vůz (5dr.verze) je často označována jako kombi (jindy limuzína), ale dozadu se vejde sotva svetr - tohle prostě není kombi (od toho je tady A4/A6 Avant). Z kladů pak, přestože (8P) je postavena na stejné platformě jako octavie/leon/golf, tak jen u tohoto modelu byla možnost objednat si ho v nezměněné podobě i s V6."Kolik lidí, tolik chutí“ proto pro mě, A3, je pořád ideálním, stylovým autem na tzv. "everyday single life and drive". :yes:
Nástupce služebně nejstaršího modelu Audi dostane rysy většího modelu A6. Až na to, že přední světla vypadají jako evoluce těch z BMW 1. Nicméně A3 je mnohem hezčí auto, než BMW 1
proč jsou německá auta (včetně Audi) úspěšná je to, že jejich světla nepůsobí jako plameny, blatníky nejsou zvýrazněny nesmyslnými oblouky, na dveřích nejsou zbytečné lomenice a tak podobně ...
Tolik jen pro stejskaly, kteří by chtěli od Audi větší odvaz 😉
Tolik jen pro stejskaly, kteří by chtěli od Audi větší odvaz 😉
Kdybych k tomuto autu napsal moje oblíbené slovo pro vozy Audi / všestejné / tak bych význam slova nuda urazil, bude se muset pro audiny vymyslet nový výraz třeba meganuda.
O interieru nemá ani smysl psát, já vím skvělé zpracování a materiály, toť argumenty koncerňáků, vám by měli navrhnout palubku pouze se dvěma budíky a ničím jiným a budete spokojeni, teda pokud to bude mít na volantu znak WV a ostatních jejich značek.
A kvalita materiálů palubní desky?? když porovnáváte kvalitu materiálu palubní desky v této třídě, porovnejte taky někdy ceny aut v této třídě u Audi bude o několik set tisíc Kč větší.
O interieru nemá ani smysl psát, já vím skvělé zpracování a materiály, toť argumenty koncerňáků, vám by měli navrhnout palubku pouze se dvěma budíky a ničím jiným a budete spokojeni, teda pokud to bude mít na volantu znak WV a ostatních jejich značek.
A kvalita materiálů palubní desky?? když porovnáváte kvalitu materiálu palubní desky v této třídě, porovnejte taky někdy ceny aut v této třídě u Audi bude o několik set tisíc Kč větší.
[odkaz]
bol to taky predlzeny spotvoreny passat
chvalabohu audiny vyzeraju dnes podstatne lepsie aj ked su podobne si viac ako kedysi