Novinky
augustin
0
Zasluzene sa jej tak dari. A za odvahu dat do kombiku pohon 4x4 si zasluzi :yes: . Tu v Rakusku boduje Oktavka prave koli tomu pohonu....clovek toho na vyber v danej triede az tak moc nema....a ak clovek nechce Passat a Subaru sa mu z dialky hnusi 8-s a nechce pritom ziadne SUV, tak Oktavka najlepsia volba. Len skoda, ze ten pohon je len pre kombi. Ale na druhej strane...potom ma Skoda nahradu-Yeti (ten sa mi ale na rozdiel od Oktavky vobec nepaci)
GS
0
Octavia je prostě trefa do černého, nejen v Česku, ale, jak vidno z prodejů, v celé Evropě, Asii a i na Blízkém východě. :yes:
Bristol
0
nevím kde ty jsi byl na blízkém východě...ale já tam letos v létě (Libanon) za celejch 16 dní víděl 3 škodovky...jedna fabie a 2 roomstery... 😉 octávka se dobře prodává/la...snad jen v Egyptě...
Na každého se dostane. Tak se netlačte, navíc já se rád vzdám té mojí. >😒]
jsou v poslední době všechny "jubilejní" automoboly v eco verzi? Vždyť je to hrůza :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
to už je těch německejch zmetků tolik ? >😁 :-!
Německej zmetek se jmenuje Ford Focus II. Že já blbec nekoupil oktávku, takhle ve 130 na dálnici pomalu ohluchnu a zpátečka šla řadit líp ve 14 let staré feldě. A to nepočítám že po dešti na tebe po otevření pátých dveří cákne voda (no ony to dělají i boční, ty ti to hodí do bot)... Gratuluji Škodě úspěch je to zasloužený!!!
s tym dazdom je to aj na passate aj na ostatnych autach, teliatko
Passat na tebe hodí z nějaké dutiny zpod okna tři deci vody? Který manager v kvádru by si ho pak nechal koupit, když by chodil na jednání s flekem na sáčku... No ale Passata nemám a neznám, ale Octavie v práci máme a neměl jsem s nima jediný problém.
Hehe. 1.6 Duratec? 😄 Kluci to trochu krátce zpřevodovali, na dálnici je to opravdu "hlukot" :no:
...vďaka nadvláde Volkswagenu už autá ako Superb II či Octavia nevzniknú. Asi. Ja mám totiž taký pocit, že Octaviu vystihuje jedno slovo: Kompletnosť. Mali sme 4 roky Ford Focus II Turnier a musím povedať, že ač jazdil lepšie ako Octavia, spokojnejší som s ňou. Nezažil som ešte totiž nové auto, ktoré za takú cenu ponúka celkom podarený kompromis medzi kvalitou jazdy, koniec-koncov podareným vzhľadom (Tak ale nehovorím že som si naň dlho nezvykal) a čo je podstatné, kvalitným interiérom, ktorý fakt nemá chybu, musím vyzdvihnúť stereo (Volá sa Bolero alebo taký nejaký gýč), ktoré podľa mňa môže konkurovať BMW Proffesional, ktoré mám vyskúšané z novej X3. Ale mám tu aj pár chýb, prirodzene, teda vlastne len jednu pre mňa pdstatnú. Riadenie. Volant prakticky umrtvený, bez citu, neviem kde mám predné kolesá. Za to malý čierny puntík. Takže tak, ač je to zo štvrtiny nemec, nie je to na škodu, Octavia si to zaslúži.
koncern VW je dost známý tím, že na řidičské zážitky vedle těch diod, měkčených plastů v interiéru a dalších super vychytávek zapomíná...takovej golf je prej řídíčsky celkem slušné auto...octávia z vlastní zkušenosti vim že ne...to je přesně šité na termín "dopravní prostředek" odveze toho mnoho, i celkem komfortně a rychle(pokud je tam slušný motor) ale když si vezmu fakt že i dodávka ford tourneo má od volantu větší zpětnou vazbu...tak při řízení octavie II přemejšlím kde se stala chyba...jasně na dálnici v létě na suchu je to celkem jedno...ale na zmáčené okresce při teplotách okolo nuly...bych zoufale chtěl vědět co se podemnou děje...a v octávce se to nedovím...nutno však dodat že toto je neduh naprosté většiny dnešních aut... :no: :no: :no: :no: