Novinky
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
...Čekám kdy tu zase nějakej zhrzenej fiaťák, frantík, nebo korejec napíše, že to tam mají podplaceny >😁
Samozřejmě... na vedlejším webu pro změnu Fluence v Indii vyhrála taky nějaké ocenění... V Indii asi vyhraje kde co cokoliv.
A já to Fluence přeju a rovněž gratuluji! :yes:
Fluence je "poněkud" vejš a jeho ocenění může být tomu pro škodovku adekvátní (třeba manažerské auto roku...). Nakonec jistá podobnost mezi těmito vozy z hlediska pojetí i třeba desihnu tady je, třeba to, že se jedná o relativně levná, ale dospěle se tvářící auta, která v sobě mají víc důstojnosti a reprezentativnosti, než klasické evropské hatche s baťohem - třeba Fiesta nebo Linea a o třeba srovnatelném Hyundai ani nemluvě. Otázkou je, který automobilový trh je z našeho pohledu dorší - jestli ten indický, nebo ten latinoamerický. Já bych si troufl říct, že LA vede.....
Fabia sedan II, prodavala by se i u nas. Starsi lidi by ocenili komfort vevnitr pri otevrenym kufru.
Já bych řekl, že je to zdařilej malej sedan, v Indii je asi populárnější díky "reprezentativnějšímu" vzhledu na rozdíl od technicistně studených, byť dokonalých VW Venta a především Hondy City. V jedné z oněch indických reportáží v souvislosti se zahájením výroby a prodeje moderátorka uvádí na závěr reportáže, že na rozdíl od Venta škodovka vypadá větší a luxusnější. Projel jsme si pár indických auto webů a překvapilo mně, jak tam zahájení výroby Rapidu prožívali, stejně jako velice pozitivní přístup a reakce na tenhle model, ale škodovky obecně. Na druhou stranu o situaci na tamějším trhu svědčí fakt, že Oktávie je zařazena do kategorie luxusních aut (stejně jako samozřejmně Superb). A jako perličku na závěr z mého "cestování" indickými autoweby mohu uvést informaci i Citigu a lítost nad tím, že v Indii se prodávat nebude.....