Testy
Celkem chápu, že testeři, přesedávající z vozu do vozu mohou mít problémy si zvyknou na systém řazení pod volantem v podobě, jak je aplikovaný u Z4 ( tento nářek je zcela pravidelný ), ale měli by si uvědomit, že majitel, mající vůz k dispozici déle, jak jejich pár hodin, si na to prostě zvykne a pak už se jeví možnost řadit nahoru i dolů prsty jedné ruky jako vlastnost veskrze pozitivní. Můžete si dokonce vybrat, jestli to bude ruka pravá, levá, nebo obě. Technická realizace u BMW je taková, že by nebyl problém invertovat chod jednoho z pádel tak, aby se pak chovala obdobně, jak se již stává v současnosti standardem, ale po určité úvaze přijdete na to, že tím v praxi nezískáte vůbec nic.
Škoda jen že tak krásné auto je po stránce podvozku a jízdních vlastností tak nedokonalé...
Bravo Porsche Boxster!
Bravo Porsche Boxster!
A tak jak píše Vondry, nic proti TT a 370 Z, ale jsou jiná třída. 370 Z se líbí i mi.
Boxster si dá všechny k obědu, dobrou chuť😒br />
[odkaz]
oběma nadělil na okruhu přes dvě sekundy.
Další věc, zde nejde o čas na kolo, ale o použití v provozu. V Porsche sem jel a po 20 minutách jsem byl vytřískaný a to jsem na sport zvyklý. Chápu to u 911, ale ne u cabria. Proto si myslím, že v této třídě - špičkové sportovní kupé kabrio jsou jen dva etaloni Z4 a SLK.
Takže u klasické 911ky (2+2 kupé) to chápeš, ale u dvoumístného roadsteru ne?
Podle tebe by teda měla být jasně jinak naladěna 911 kupé proti cabriu, stejně jako Boxster proti Caymanu? Proč? A tehnhle rozdíl bys čekal u všech značek, nebo jen u Porsche?
Ovšem pokud se budeme bavit o jízdních vlastnostech tak Z4 a hlavně SLK težce propadá, i můj 13 let starý děděk jede naprosto neskutečně. Před Boxstrem jsem měl 211 koňovou 944 S2, která měla motor vepředu a přes transaxly poháněnej zadek, přestože 3l lépe zrychloval, tak jízdně a v zatáčkách se nechytal na Boxstra. Váha mého Boxstra je 1240 kg včetně příplatkové výbavy (viz moje recenze zde na moje auto)
Jel jsem v prní generaci Z4 a v druhé generaci SLK a obě auta mě utvrdila, že Boxster má stejně navrh i když oproti vrcholným motorizacím v Z4 a novém SLK pokulhává
A k motoru uprostřed, motor uprostřed je tak specifická záležitost, že pochybuji že BMW a Mercedes by kvůli jednomu modelu dělali komplet nový vývoj všeho od začátku... to si může dovolit Porsche které mělo a má "pouze" pár modelů.
Cena ano za Porsche a kvalitu se platí, a na interiér se BMW i Mercedes nechytá, jak kvailtou, tak materiály. Servis BMW o moc nepokulhává, ovšek kvalita Mercedesu a servis za poslední roky letí dolů...
Auto Porsche Boxster (Spyder) :yes: 😄
Mít ty prachy, tak asi moc velké dilema mít nebudeš. Z4 se opravdu moc nevyvedla - kromě designu, který se mi moc líbí. Pokud to chceš jen na běžné ježdění, tak ti to může být ukradené.