Novinky
Jako motor dobrý, ale příplatek 300tkč oproti základnímu motoru, to je docela hodně.
100 tisíc za výkonový stupeň plus 70 tisíc za pohon všech kol. Celkem v mezích zvyklostí. A k tomu máš nabídku příplatků v ceně dalších odhadem 1.5 milionu. U BMW je ten rozptyl zhruba 500 tisíc (mezi 520d a 535xd).
Jak píše MT, skutečný rozdíl mezi o stupeň slabší motorizací je 100 tis., což není vzhledem k cenám A7/A6 zas taková hrůza.
A také tam hrají svojí roli převodovky, které jsem vynechal. Vzhledem k tomu, že rozdíl mezi 150 a 180 kW quattrem je 100 tisíc, mi přijde příplatek za 230 kW motor s hydrodynamickým automatem celkem rozumný.
Jinak já kankunenových 9 litrů rozhodně nechtěl vyvracet,já jsem jen suše konstatoval,že za 8l/100km se dá bez omezování jezdit třeba v BMW 535d a vyvrátil jsem jen to,že "není z čeho vybírat"! 😄
No jestli jsi myslel první generaci tohoto motoru, tak je to ještě větší sranda, protože s tou jsem jezdil za 12 (samozřejmě, dlouhodobý průměr, kdybych ho jezdil jako pracovní auto, by byl citelně nižší). :-! Ta úplně první iterace byla trochu nenažraná. Dnes je jinde. Ale i tenhle počin Audi nevypadá špatně - má širší pásma, kde dosahuje maxim.
Nevediem Xawierovu knihu jazd a nevidel som prispevok, kde pise o 10 000 km. Okrem toho je to jedno, pretoze tolko sa da zabehnut aj za tyzden vyletom po Europe.
Teoreticky som uvazoval o 535d xdrive. Nie som predajca BMW a preto neviem, odkedy presne je v ponuke, ale kratko na to, ako Audi predstavilo 3,0 Bi-TDI a v diskusii pri prvych jazdnych dojmoch s A6 Avant (1.8.2011) sa tu kricalo bravwo, BMW nic podobne nema, som si na stranke BMW vsimol, ze 535d xdrive sa objavilo v ponuke. Hovorim teda o F10. Neviem, kedy presne dostal prvy zakaznik prvy kus, ale verim, ze taky kus existuje a k dnesnemu dnu aj jazdi :-!