Novinky
jirka1203
0
další ošklivák od lexusu >😒]
Donnie
0
Další ošklivák?? Tobě přijdou všechny Lexusy ošklivý?
jirka1203
0
mne ano a dost, osobne pre mna je design lexu jeden z hajhorsich vobec. ale tak to citim možno len ja, neviem..
Sparrow
0
Proti gustu žádný dišputát, i když podle mne je rozšířený názor, jestli to mohu takto zobecnit, že zejména řada IS patří mezi nejhezčí ve své kategorii. To ale vůbec neznamená, že máš špatný vkus, máš prostě jiný než většinový názor. Howgh.
jirka1203
0
no prave sme sa v atelieri s chalanmi zhodli že design lexu je zlý zlý zlý.. sme tu dnes 4, tak sme urobili malu anketu 😄 😄 😄 😄
jirka1203
0
no prave sme sa v atelieri s chalanmi zhodli že design lexu je zlý zlý zlý.. sme tu dnes 4, tak sme urobili malu anketu 😄
Donnie
0
Hm a co třeba GS, to přece není ošklivý auto. Nebo naopak - udělejte si s klukama anketu, který auto pro vás není zlý zlý zlý a napiš to sem, zajímá mě to.
kolmar
0
Tak tak... vzdy hovorim 100 ludi 100 chuti, no mne osobne sa lexusi neskutocne pacia. Ci uz IS alebo LS a najviac GS a dochodca SC je tiez cool a borec LX a GX nic proti... Pre mna je IS najkrajsia premia v strednej... nech mi niekto povie vcom je horsi ako 3-er pred f/l ?!
twistedTSD
0
no mne se teda lexusy hodne libi...hlavne IS,LS
Skice sú velmi nedostatocné, chýba celkový pohlad, takze tazko cokolvek hodnotit. BTW cca. 20 palcové disky spravia dynamicky vyzerajúci voz i z Fabie. 😉
Zatím není moc co řešit. Ty skicy jsou pouze a jen skicy. Počkejme si na živý pohled. Frankfurt je za dveřmi. A pak hodnoťme.... 😉