Novinky
Arese
0
To není otázka jazyku, angličtinou vládnu dostatečně, problém je nedostatek času 😉 Každopádně díky za odkazy. Ať už kombík příjde nebo ne, každopádně je velice potěšující, že se Julča na trhu dobře ujala :yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Tu sa potvrdzuje to: "študuj, uč sa jazyky..." a budeš mať informácie z "prvej ruky". 😄 Publikované to bolo pred dvoma dňami. [odkaz] [odkaz]
Podle toho, že jsi mě oslovil "TY" předpokládám, že jsi dotčený, že jsem kritizoval článek o budoucích modelech Alfy od Marka. To je ale naprosté nedorozumění - já jeho náhledy na připravované modely různých automobilek naopak hodnotím jako špičkové a vždy je zhltnu jako malinu! Jen mě prostě překvapilo, že se tam o Giuliettě Sportwagon nic neříkalo. To ale vůbec nemusí být Markova chyba - buď to Taloši rozhodli až teď, nebo je jen přání otcem myšlenky a žádný kombík nebude. Nebo se prostě k té informaci Marko nedostal - ale to mu přece nikdo nemůže vyčítat - nikdo přece není děd Vševěd!
Predpokladám, že TY nám spracuješ lepší prehľad o ďalšej existencii AR. Správa je tak z pred dvoch dní. Ale, že o tom tunajší tifosi ešte nevedia? Mali by ste sa lepšie organizovať.
Predpokladám, že nám tu "ziskovosť" alfy potvrdíš nejakým faktom.
Faktom je, že už niekoľkokrát nám bolo sľúbené, že alfa bude ročne produkovať a predávať 300 000 ks. Alebo to bolo menej, Či viac? Menej. Viac .....menej ..viac. Kto sa ma v tých talianskych sľuboch orientovať.
Faktom je, že už niekoľkokrát nám bolo sľúbené, že alfa bude ročne produkovať a predávať 300 000 ks. Alebo to bolo menej, Či viac? Menej. Viac .....menej ..viac. Kto sa ma v tých talianskych sľuboch orientovať.
Ta Giulietta Sportwagon je jistě super zpráva, ale ještě by to chtělo ten sedánek 😄 (info pro agenta AR, který sledoval naši minulou diskuzi nad investičním plánem AR.) Musí totiž jíž o opravdu čerstvou informaci, když na tom přehledu připravovaných modelů od Marka není o Giuliettě kombi ani slovo...
Zprava auto.cz patrne vychazi z clanku na ANE ( [odkaz] ) vcetne tvrzeni o 75% podilu kombiku v kompaktni tride v Italii. To samozrejme neomlouva redakci, ze si zjevny nesmysl neoverila. A tobe patri bod za uvedeni udaju na pravou miru vcetne konkretnich cisel. :yes: 😉
to s tím Chryslerem jako prvního napadlo mě nebo Wollfa, teď už si fakt nevzpomínám.... 😉
Se sedanem to ještě není úplně rozhodnuté, uvidí se....
Se sedanem to ještě není úplně rozhodnuté, uvidí se....
Kez by to byla pravda, byla by to moc pekna auta. Jen ten kombik by to chtelo trosicku delsi.
Taliani tu majú svojich tajných agentov, sledujú aktuálnu situáciu, trendy a názory miestnych odborníkov a podľa toho okamžite menia v Taliansku strategické plány... Veď aj kúpu Chrysleru im určite poradil nejaký miestny guru... >😁
Ale k veci, mne príde divné, že keď už na základe Julči stvorili sedan Dodge Dart [odkaz] , prečo nespravia aj Julču sedan? Veď na juhu (a mierne aj v našich končinách) sú sedany obľúbené...
Ale k veci, mne príde divné, že keď už na základe Julči stvorili sedan Dodge Dart [odkaz] , prečo nespravia aj Julču sedan? Veď na juhu (a mierne aj v našich končinách) sú sedany obľúbené...
... pánové v redakci, ale má ACZ nějakou "redakční radu", která nějak plánuje co na stránky kdo pověsí nebo prostě píšete články jak se Vám zachce? 😉
Minulý týden nám tady Marko naservíruje, že "Alfa je v největší krizi své historie" a že střední SUV se bude dělat v Turíně. No a neuběhne týden a Aleš tvrdí, že "Alfě se daří dobře" a crossover se bude dělat za mořem.
Chápu, že vyznat se v současné AR není úplně snadné, ale zas je to Vaše práce, ne? 😉
No, korunu tomu Aleš nasadí tvrzením, že "kombíky mají v C-segmentu v Itálii podíl 75%". Zkuste někdy mrknout na www.unrae.it a malinko, opravdu jen malinko to proklikat. Najdete tam třeba toto: [odkaz] a toto: [odkaz]
No a když si vytáhnete data (já vím, že to je vopruz), tak zjistíte toto: [odkaz] - jsou to data za letošek do listopadu včetně 😉
Ono Italové to vedou podivně, ale že by rezignovali na kombík, kdyby se ho prodávalo 75% v dané třídě, to zas jako fakt ne....
Jinak je jistě potěšitelné, že pokud tady minulý týden horečně řešíme v diskusi, že by to chtělo nějakou další karosářskou variantu Giulietty, tak že na to automobilka reaguje jen s týdenním spožděním >😁 :yes:
Minulý týden nám tady Marko naservíruje, že "Alfa je v největší krizi své historie" a že střední SUV se bude dělat v Turíně. No a neuběhne týden a Aleš tvrdí, že "Alfě se daří dobře" a crossover se bude dělat za mořem.
Chápu, že vyznat se v současné AR není úplně snadné, ale zas je to Vaše práce, ne? 😉
No, korunu tomu Aleš nasadí tvrzením, že "kombíky mají v C-segmentu v Itálii podíl 75%". Zkuste někdy mrknout na www.unrae.it a malinko, opravdu jen malinko to proklikat. Najdete tam třeba toto: [odkaz] a toto: [odkaz]
No a když si vytáhnete data (já vím, že to je vopruz), tak zjistíte toto: [odkaz] - jsou to data za letošek do listopadu včetně 😉
Ono Italové to vedou podivně, ale že by rezignovali na kombík, kdyby se ho prodávalo 75% v dané třídě, to zas jako fakt ne....
Jinak je jistě potěšitelné, že pokud tady minulý týden horečně řešíme v diskusi, že by to chtělo nějakou další karosářskou variantu Giulietty, tak že na to automobilka reaguje jen s týdenním spožděním >😁 :yes: