Ekonomika
Klaudius
0
Isteže. Veď kto iný? 😄
white label
0
Tak to abys pomalu změnil zaměstnavatele, provokatére... 😉 >😒]
Už teď připravují veřejnost na to, že nebudou vyrábět nejvíc aut, ani letos, ani příští rok, a to i bez zemětřesení. Proto ty nápadné nenápadné upozorňování nějakého "analytika" na "tržní hodnotu" (virtuální holub na střeše), nový reklamní oblbovák, něco jako džejdýpover - kolik lidí si myslí, že je spokojeno. Ví někdo, o kolik kusů aut konkrétně klesla Toyotě výroba díky zemětřesení, když úplně stála výroba jenom pár dní ? No a předstihnout ve výrobě GM v bankrotovém režimu (předloni) a který několik měsíců nevyráběl o nějakých 30000 aut, to je výkon...
Dopad zemětřesení na výrobu byl dost velký... jednak na samotnou Toyotu, jednak na její subdodavatele. Mimochodem občas se to dotklo i někoho jiného... například některé Fordy s automatem měly dost zajímavé dodací lhůty kvůli jakési součástce z JP.
Tržní hodnota není zase takový virtuál, je to prostě hodnota vydaných akcií... je to skutečná hodnota majetku, ne nějaká anketa, i když samozřejmě ovlivněná vnímáním trhu.
Tržní hodnota není zase takový virtuál, je to prostě hodnota vydaných akcií... je to skutečná hodnota majetku, ne nějaká anketa, i když samozřejmě ovlivněná vnímáním trhu.
Problemov kvoli zemetraseniu bolo podstatnie viac (aj u Fordu).
Toyota nas presviedcat o buducorocnych vysledkoch sice moze, ale pravdu sa dozvieme az za rok. Ono je im to aj tak prd platne, najdolezitejsie je, kolko na kuse zarobia. A k rekorderom v tejto discipline, ak sa nemylim, nepatria.
Vseobecne si myslim, ze japonci si zacinaju na svojej tvrdohlavosti vylamovat zuby - Honda sama nie je spokojna s Civicom, Toyote tiez uchadza vlak, Mazda sa nevie dostat z marazmu predchadzajucich majitelov. H/K ma naslapnute tak ako nikdy, za 5 rokov zacneme hufne nakupovat Cinu... Trosku mi to zacina pripominat scenar vyrobcov mobilov - kedysi neotrasitelna Nokia sa udusila svojou pychou. Par zlych tahov a vsetko je v pecku.
Toyota nas presviedcat o buducorocnych vysledkoch sice moze, ale pravdu sa dozvieme az za rok. Ono je im to aj tak prd platne, najdolezitejsie je, kolko na kuse zarobia. A k rekorderom v tejto discipline, ak sa nemylim, nepatria.
Vseobecne si myslim, ze japonci si zacinaju na svojej tvrdohlavosti vylamovat zuby - Honda sama nie je spokojna s Civicom, Toyote tiez uchadza vlak, Mazda sa nevie dostat z marazmu predchadzajucich majitelov. H/K ma naslapnute tak ako nikdy, za 5 rokov zacneme hufne nakupovat Cinu... Trosku mi to zacina pripominat scenar vyrobcov mobilov - kedysi neotrasitelna Nokia sa udusila svojou pychou. Par zlych tahov a vsetko je v pecku.
S Mazdou bych nesouhlasil. Bylíšky Sky, nová CX-5 a nová 6 jsou na velmi dobré cestě oddělení se od Fordu. Toyota se dusí svojí pomalostí, zahleděním do ekologie (recyklované materiály v kabině, hybridy), Honda se ztratila a ještě nenašla. Zajímavé je, že se jak Honda, tak Toyota, po letech hraní si s palivovými články a hybridy a odmítání dieselu (evropský trh přece není důležitý) najednou rozhodly zpoždění dohnat a nabídnout malé diesely o objemu 1,6 (Autocar už měl možnost testovat Civic s 1,6 i-DTEC a dobrý, diesel váží stejně jako benzín !!!!!!!!!!)
Tohle mi přijde jako poněkud evropocentrický pohled. Ale musím přiznat, že sám do čínského nebo amerického trhu taky moc nevidím, jen jsem byl nedávno v šoku, že nejvíce aut v US vyrobí Honda. Faktem je, že soutěž o největšího výrobce není až tak zásadní, mít jistotu setrvání v top 3 by možná Toyotě stačilo.
Toyota patřila vždy k průkopníkům efektivní výroby, nakonec toto od ní opisují všichni ostatní, nejen v automobilovém průmyslu. Jak si ale stojí dnes je otázka.
Toyota patřila vždy k průkopníkům efektivní výroby, nakonec toto od ní opisují všichni ostatní, nejen v automobilovém průmyslu. Jak si ale stojí dnes je otázka.
Tržní hodnota je i není virtuál, i kus psychologie a vlastně taková "anketa" mezi majiteli akcií, "Na kolik si ceníš svoje akcie, za kolik jseš ochoten je prodat? Každá vydaná akcie má nějakou nominální hodnotu.Když se firmě daří, je cena obchodovatelných akcií za kterou jsou ochotni je kupci na burze koupit vyšší. Ale tomu "daření" pomáhají i takovéto články, kdy nějaký "odborník" nenápadně nápadně vyjádří "svůj názor". Pokud přijde Toyota o prvenství v počtu vyrobených aut,tak aby to majitele akcií nevyplašilo a nezačali prodávat,cena akcií by začala klesat, tedy i ta tržní hodnota, tak se hodí i takováto vyjádření, že vlastně o nic nejde. A k čemu by potom byl dobrý "včerejší den", kdy byla cena akcií vyšší? Taky jsem takhle mohl prodat akcie jedné firmy z kupónové privatizace (žádná "jistota desetinásobku" pro hlupáky) 12000 Kč za akcii. Protože jsem byl nenajedený a chtěl ještě víc a čekal, tak jsem nakonec prodal za nějaké 4000 a byl jsem rád. Hold osmitisícikorunový virtuální holub na střeše, třeba zase jednou budou za 12000 a já měl ještě čekat ...
V dobách stability u zavedených firem je hodnota akcií dlouhodobě stabilní. Je ale pravda, že velkou částí hodnoty automobilky je třeba hodnota značky, která reaguje na různé skandály nebo naopak úspěchy.
V české kuponovce to byla "dynamická" doba... i pokud jsi pozorně analyzoval skutečnou hodnotu firmy a byl připraven neprodat při prvním poklesu, mohlo se snadno stát, že peníze odtekly tunelem a akcionářům zůstala prázdná skořápka.
V české kuponovce to byla "dynamická" doba... i pokud jsi pozorně analyzoval skutečnou hodnotu firmy a byl připraven neprodat při prvním poklesu, mohlo se snadno stát, že peníze odtekly tunelem a akcionářům zůstala prázdná skořápka.