Novinky
...včera, přesně v této barvě toto vedle mne zaparkovalo, musím uznat, v reálu, naživo, to vypadá ještě mnohem hůře, 😒 cenu probírat nemá smysl, tohle bych nechtěl ani náhodou, ....jak může z konstrukčního kanclu, kde vzniklo Punto, BRAVO, vyjít takováto obluda,....jinak přeji hezké Vánoce 😄 😄
No nechci nic rikat, ale panda III se jeste neprodava nebo se pletu? 😉
nepredáva sa, nie je ešte ani u predajcov a dokonca nebola ani nejaké oficiálna prezentácia...otázne čo dotyčný videl...hlavne, že to vyzeralo ešte škaredšie ako na fotkách..dobrý fór >😁
To vis, kdo chce psa bit, hul si najde, a pokud ne, tak si ji treba...nakresli? >😁
Tak to jsou tu někteří přímo malíři...
V reálu jsem to ještě neviděl, ale stejně se mi líbí starší generace víc. Ta má v sobě nápad, je nezaměnitelná a vypadá mile. Tohle je laciná obluda z jižní Ameriky trochu předělaná pro Evropu. Pár moderních detailů nezakryje celkovou bachratost. Vylepšit dokonalé prostě nelze.
Je škoda, že požadavky na konstrukci předku kvůli bezpečnosti chodců budou znamenat podobné vysoké a tlusté předky u všech aut které vzniknou, doba , kdy měly karoserie alespoň náznakem klínovitý profil je dávno pryč.
Je škoda, že požadavky na konstrukci předku kvůli bezpečnosti chodců budou znamenat podobné vysoké a tlusté předky u všech aut které vzniknou, doba , kdy měly karoserie alespoň náznakem klínovitý profil je dávno pryč.
Nejdražší verze bude asi +- podobný příplatek jako v té Itálii... tedy 2k€ při stejné motorizaci a dalších 1500€ za 0.9... tedy nějakých 270.000 českých. Ale to už je docela spekulace.