Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Jeep Wrangler na projížďce zasněženou krajinou

Jeep Wrangler ve svém dvoudveřovém i čtyřdveřovém provedení předvádí své schopnosti při průjezdu krajinou pokrytou sněhem.
Zpět na článek
25. 12. 2011 23:50
Výsmech... len kto si robí srandu z koho?
"Jeep Wrangler ve svém dvoudveřovém i čtyřdveřovém provedení předvádí své schopnosti při průjezdu krajinou pokrytou sněhem".
O akých schopnostiach tu hovoríme? Veď tie autá jazdia drvivú väčšinu času tých dvoch videí po upravenej ceste s ujazdeným snehom a to, čo "predvádzajú" v "teréne", zvládne pomaly každé SUV, aj tá cesta "terénom" bola už prejazdená... Titulok ma zaujal, reku budú tam nejaké skutočné ukážky toho, čo tieto autá dokážu, kde sú ich limity a podobne, ale veľkú väčšinu tých "schopností při průjezdu krajinou pokrytou sněhem" má každá predokolka... Tak ma napadá - pre koho sú určené tieto videá s vyššie uvedeným komentárom?
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Ham.
26. 12. 2011 00:23
Re: Výsmech... len kto si robí srandu z koho?
Je to klasické video spáchané marketingem, auto musí být v každém záběru vyleštěné, nikde ani kapka i když jede v břečce, motor nesmí být moc slyšet aby si zákazníci nemysleli, že je hlučné, nikde se nesmí moc naklonit protože by to vypadalo, že má vadné pérovaní, no prostě nejlépe auto postavit na válce, nastavit konstantní rychlost a krajinu okolo domíchat v nějakém studiovém programu. Snad ještě zapomněli pobíhající srnky jak skotačí v závějích ve sluncem zalité krajině. Bohužel takovéto kýče páchají marketingová oddělení všech automobilek, Jeep je v tom nevinně.
27. 12. 2011 07:48
Re: Výsmech... len kto si robí srandu z koho?
Taky bych čekal od redaktorů tohoto serveru trochu kritičtější přístup, tohle opravdu vypadá jak nepovedené reklamní video...