Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru: 8 aut pro Tokyo Auto Salon 2012

4 komentáře

Slavek-TDM
Tak to si vubec nedokazu predstavit... Navic me trochu mate oznaceni modelu, myslel jsem, ze Impreza WRX STI vubec nebude, ze bude jen WRX STI a pak Impreza... ;-\ Aby to japonsti soudruzi ponekud neprekombinovali...
Hammunasakra
Myslím "chybka" NEbude v Japonsku (a soudruhy tam moc NEmají 😉 ), ale bude to spíš (tak trochu) "ztraceno v překladu" 😄
PS: Na asi NEJvětším světovém autosalonu budou představeny TŘI verze téhle Subřenky a nějaká si převodovkou CVT kterou Subaru postupně do svých modelů zavádí, ale že by pak "finálová" prodejní verze "ostré" Imprezy STi (ať už se nakonec bude jmenovat jakkoli) NEbyla s manuálem, to je asi VELMi NEpravděpodobné... 😉
Slavek-TDM
No ja nerikam, ze nebude verze s manualem, ale prekvapuje me CVT v cca 300k aute a navic s vyslovene sportovnim zamerenim. Jelikoz mam velkyho skutra s variatorem, neni mi kombinace (relativne) velkeho vykonu a CVT cizi, ale ze maji technologii, ktera dokaze ten vykon prenest a jeste vydrzet primerene dlouho fungovat, to mi zatim hlava nebere 😲
Hammunasakra
No, ono to může být jen nějaké "výstavní lákadlo" = upozornění že mají nové (a prý není špatné) CVT (které se asi bude porfoliem "šířit") + reklama na nové auto - a udělali to "2 v 1" 😉
PS: Je docela možné že taková verze v reálu pak ani NEbude..
(rsp. bude Impreza s CVT, ale s nějakým "trochunižším" výkonem - třeba.. 😄
PPS: Uvidíme PO (tedy "při") výstavě - prostě AŽ vypustí nějaké "konkrétnosti/technické detaily" 😉