Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

PR

Zpět na článek

Auto Tip 01/2012: Audi A6 vs. BMW 5 vs. Mercedes-Benz E

10 komentářů

Fe
Dristíky dristíky.. Giulia ako fotomontáž jedného z návrhu na Giuliettu ešte.. :no:
3_diamanty
presne tak, cela alfa sa potapa uz roky 😉 a vlastne cele taliansko 😉
Bristol
máš recht...ale je mi smutno když vidím současnou podobu legend jako lancia, alfa romeo, saab a další tradiční značky které buď mají problémy...nebo již patří nějakému pofidérnímu vlastnikovi odněkud z jihovýchodu
3_diamanty
dikes,

nemysli si ze ma situacia talianskych aut tesi, znacky ako alfa romeo fiat lancia su predsa vo svete aut pojmom ale z minulosti sa zit neda a kedy na to pridu neviem, jedna vec je mat meno a dalsia vec je mat aj patricny uspech a predaj a modelovu ponuku a ta druha vec talianskym autam uz roky chyba.

len si zoberme priklad. okrem novej pandy nie je snad jediny poriadny model fiatu v ponuke, bravo? to uz vychadza z frmy, 500ka je mala imidzovka nic pre rodinu, panda nova bude fajn ale znacku nezachrani, punto ma tiez uz roky nic moc teda, ano novy dodge s logom fiatu cize freemont je fajn ale nie je tam nic fiatovske, tadial cesta nevedie podla mna.

lancia podobne, okrem delty ponuka zianda

alfa takisto , mito a giuliettou to nespasia, dalsie modely v nedohladne ponuka ziadna
Fe
Ostava nam len dufat, teda aspon fanusikom, ze sa FIAT prebudi a opät ozivi svoj modelovy rad v plnej vyzbroji ako niekedy v minulosti (Tipo, Tempra, Croma, Uno, Punto....)
sendador
No dle me ma dnes Fiat vetsi nabidku nez v minulosti - Panda, 500, Punto, Linea, Bravo, Sedici, Idea, Qubo, Doblo, Freemont a k tomu Scudo a Ducato. Vylozene tam chybi akorat ten kombik z Brava nebo Liney, coz vsichni vedi (az na vedeni Fiatu). A pak mozna jeste velke MPV a velky sedan, coz nabizi Lancia.
Nicco
a taky tam chybi SUV v nizsi stredni!!! :-!
sendador
SUV chybi nejak celkove, ale to dle me neni tak dulezity. Myslim, ze Fiat muze klidne bez SUV existovat, ale absence kombiku je v Evrope neomluvitelna
Bristol
upřímně FIAT mojí láskou není...ale Alfa Romeo nebo Lancia to byli svého času skvělé automobilky které vyráběli výborná auta před kterými se třásla i německá konkurence 😒 je mi smutno co alfa a lancia vyrábí dnes...a já věřím tomu že je to veliký podíl na skomírání těchto značek má neschopnost FIATu pružně reagovat na změny a potřeby trhu kvalitními a konkurenceschopnými výrobky...pak musí alfě utahovat opasek a na chryslery lepit značky lancia...taková ostuda :no: :no:
nasua23
Spíš by mě zajímalo srovnání vůči Tiguan😊