Novinky
vondry87
0
že lidé sem chodí načerpat užitečné informace, které mohou následně využít při koupi vlastního auta. To je asi ta nejlepší vizitka, jakou si tento server mohl přát :yes:
Osle, ohol se >😁 :yes: Ale jinak jsou králové z této desítky jasně Evo a 911 😉
zdar pánové, původně jsem nechtěl, ale když už jsem v Top 10, tak se přiznám - v létě na vodě Poršák 3x políbil svodidla a po prohlídce odboníkem skončil jako totálka..... Tedy předpokládám, že se někde v Polsku nebo v Maďarsku objeví jako "nebouraný, lehce jetý, po prvním majiteli.... " 😄
více v recenzi a asi bych měl přichystat recenci nástupce 911 u mě v garáži ...
více v recenzi a asi bych měl přichystat recenci nástupce 911 u mě v garáži ...
o motoru vzadu a vepředu píšu v diskusi pod nebohým poršákem. Rozdíl je to při normálním až rychlém ježdění spíš ve prospěch motoru vzadu, na okruhu (a nebo při veliké vodě 😄 vyhrává motor vepředu.
Nejvyšší z KSA mi psal, že 911 je na vodě neřiditelná a že jsem neměl šanci. Jediná možnost jak přejet tolik vody je pomalu a opatrně.... tož teď už to vím 😄
Nejvyšší z KSA mi psal, že 911 je na vodě neřiditelná a že jsem neměl šanci. Jediná možnost jak přejet tolik vody je pomalu a opatrně.... tož teď už to vím 😄
Nojo, tak pro příště 😉 Já měl zas opačný problem u fiata, pětiválec před přední nápravou a vzadu nic :no: Tak hlavně že to nedopadlo ještě nějak hůř, jsou to furt jen svodidla a "jen" auto. Držím palce do budoucna..
Mám podobnou zkušenost s BMW M5 E39,na vodě s vypnutým DSC přišel rychlý a smutný konec,auto na sr.čky,já naštěstí až na pár modřin a lehký otřes mozku celkem v pohodě.Mimochodem,prodával jsem to jako nevzkřísitelnou mrtvolu,ale hoši to dali "nějak dokupy" a jezdí to v ČR.Moc dobře ale asi ne ;-\ ...
zdravy rozum
Oni su hrozni sunti. Da sa to odstranit ale zas na hlupakoch by tolko nezarobili. Mna potom napada ze aky je ostatok ked uz koncepcoiu odrbavaju
su to profici a dakych mrtvych maju oni v ............
v penazenke
Porsche vedome a umyslene vrazdi. A co ako?
Vela ludi je s tym spokojnych a berie to ako taku specifcikost. Ze akoze to je dobre v zakrutach, lenze to uz robi aj AWD, nemusi to auto preto vrazdit tak ako Porsche o com ale uz taktne mlci. A napise nieco ako ze rydzost alebo co...
Napriklad benzoan sodny, no a co? Alebo cyklamat sodny? No a co.
su to profici a dakych mrtvych maju oni v ............
v penazenke
Porsche vedome a umyslene vrazdi. A co ako?
Vela ludi je s tym spokojnych a berie to ako taku specifcikost. Ze akoze to je dobre v zakrutach, lenze to uz robi aj AWD, nemusi to auto preto vrazdit tak ako Porsche o com ale uz taktne mlci. A napise nieco ako ze rydzost alebo co...
Napriklad benzoan sodny, no a co? Alebo cyklamat sodny? No a co.