Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

10 nečtenějších recenzí na Moje.auto.cz roku 2011

9 komentářů

vondry87
že lidé sem chodí načerpat užitečné informace, které mohou následně využít při koupi vlastního auta. To je asi ta nejlepší vizitka, jakou si tento server mohl přát :yes:
Sonny Crockett
Osle, ohol se >😁 :yes: Ale jinak jsou králové z této desítky jasně Evo a 911 😉
baca42
Zrovna včera večer se mi na palubním počítači objevil další zajímavej nápis😒odkaz]
minulé video😒odkaz]
první video😒odkaz]
concorde
zdar pánové, původně jsem nechtěl, ale když už jsem v Top 10, tak se přiznám - v létě na vodě Poršák 3x políbil svodidla a po prohlídce odboníkem skončil jako totálka..... Tedy předpokládám, že se někde v Polsku nebo v Maďarsku objeví jako "nebouraný, lehce jetý, po prvním majiteli.... " 😄
více v recenzi a asi bych měl přichystat recenci nástupce 911 u mě v garáži ...
Sonny Crockett
Au :no: 😒 Ale pokud si to někdo nahradí Corvetkou, tak to smutek rychle zmizí 😉 Mimochodem, je ten motor vzadu velký problem, co se týče rozložení hmotnosti?
concorde
o motoru vzadu a vepředu píšu v diskusi pod nebohým poršákem. Rozdíl je to při normálním až rychlém ježdění spíš ve prospěch motoru vzadu, na okruhu (a nebo při veliké vodě 😄 vyhrává motor vepředu.
Nejvyšší z KSA mi psal, že 911 je na vodě neřiditelná a že jsem neměl šanci. Jediná možnost jak přejet tolik vody je pomalu a opatrně.... tož teď už to vím 😄
Sonny Crockett
Nojo, tak pro příště 😉 Já měl zas opačný problem u fiata, pětiválec před přední nápravou a vzadu nic :no: Tak hlavně že to nedopadlo ještě nějak hůř, jsou to furt jen svodidla a "jen" auto. Držím palce do budoucna..
samael
Mám podobnou zkušenost s BMW M5 E39,na vodě s vypnutým DSC přišel rychlý a smutný konec,auto na sr.čky,já naštěstí až na pár modřin a lehký otřes mozku celkem v pohodě.Mimochodem,prodával jsem to jako nevzkřísitelnou mrtvolu,ale hoši to dali "nějak dokupy" a jezdí to v ČR.Moc dobře ale asi ne ;-\ ...
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.