Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Pathfinder: Konec ostrých hran

20 komentářů

kari.laz
Zepředu se to zdá být pěkné, zezadu minimálně ty bílá zadní světla mě moc neoslovují. A ty hrozný vlny na boku mě odrazují asi nejvíc. Uvidíme v reálu. Známý má současný model a je to nádhera. Ve svém segmentu jedno z nejhezčích aut. Tak doufám, že to moc "nepohonojí".
woody-alien
Asi je předčasné to komentovat, z náznaků se stejně jako ty obávám módního "vlnobití". Současnej model ctí heslo: V jednoduchosti je krása a podle mě dělá dobře. Takže taky doufám, že to moc "nepohnojí". 😉
white label
Jj, cpát na chlapacký Pathfinder korejské vlnobití by bylo designově hodně kontraproduktivní...
pelikoš
podle mě je to naznačení podběhů nebo blatníků nebo jak to mám popsat a o vlnobití notabene "korejském" nemůže být řeč :-!
jets_cz
design je vždycky věc velmi subjektivní a co se jednomu líbí druhému se může hnusit... každý jsme jiný a proto se dělá tolik druhů aut 😉
3_diamanty
:yes:
norik91
Len ak to bude design a la ix35, ostane už len Land Cruiser...
bubbalicious
S těmi zadními světli souhlas. Snad bude finální verze jiná aspoň pro evropu by si to mohli odpustit 😄.. Ta boční vlnka mě až tak neděsí na Infiniti se mi to líbí, sem se to tolik nehodí ale věřim že to bude nakonec povedené. Ta přední maska slibuje pěkné auto :yes:
ericn
Počkejme na realitu - zatím mi to přijde dobré 😉
pelikoš
velmi velmi dobré 😄
bubbalicious
Tak tak.. Uvidíme jak to bude nakonec vypadat ale zatím jsem optimista 😄
ericn
I já, tahle ochutnávka je zdařilá :yes:
pelikoš
práda.pookud se k nám nebude dovážet nový PATROL,tak to bude od nissanu král silnic.. 😉
bravo nissan
Glaukos
jen aby dováželi aspoň ten Pathfinder, přeci jen není dělaný pro Evropu
pelikoš
aktuální verze se s navarou vyrábí ve španělsku,ale nový patrol se vyrábí v japonsku a z evropských zemí se vozí jenom do ruska a na ukrajinu(8 válců,5,6 objem)
salamoon
novy patrol myslis to prebrandovane velke infiniti? ak ano,tak :yes:
pelikoš
mám pocit,že infiniti vzniklo až z nissanu a i kdyby to bylo obráceně [odkaz] tak toho umí dost.youtube toho je plný... :-!
pelikoš
znovu jsem si prohlížel ty fotky a videa a prostě paráda.nissan v této (nejen) umí :yes: :yes:
Katikakus
:yes:
ricz73
jinak děs. Naprostá rezignace na terénní schopnosti 😒 Kde člověk dneska sežene slušné auto do terénu? 😒