Autosalon Ženeva
První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.
Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.
Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.
Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.
Autosalon Ženeva 2020 |
|
Autosalon Ženeva 2018 | Autosalon Ženeva 2017 |
Autosalon Ženeva 2016 | Autosalon Ženeva 2015 |
na toto som cakal, drava , dynamicka, bestseller je opat tu :yes: mame sa na co tesit, predaje pojdu pekne hore :yes:
"V letech 1994 až 2002 pracoval jako šéf designér Audi a je spojován s kompletní proměnou této značky a jejích modelů. V roce 2002 byl jmenovám šéf designérem Volkswagenu a od roku 2005 vedl tým designérů celého koncernu."
Zbytek máš tady nebo jinde na netu... :-!
[odkaz]
Hezkou zábavu a příjemné dovzdělání se.A méně emocí,je to směšné a nedospělé,jako ten GTI a jeho VW slinty
:yes:
Edit: Je snad Chris Bangle Němec? Není... jak tedy si mohl dovolit být šéfdesignérem tak mocné a adorované značky, jakou je BMW?
Topper napsal, že nový Ceed se mu moc líbí (mě taky, mimochodem). Na to se od 6B6 dozvěděl (ó jaká novinka), že Ceed navrhl občan Německa a že on (Topper) je totálně mimo. Ty teď píšeš o nějakých "antinemeckych brejlich".
Na to se dá napsat jen - HE? 8-s
Ps.: Když už jsme u toho "kastování", nemůžu se zbavit dojmu, že nejvíce kolem sebe kopou někteří, zdůrazňuji to slovo někteří, fanoušci koncernu. Máme zde článek o nové generaci Ceedu. Fanoušek automobilky (který se tím fanouškovstvím netají, za to má u mě velké plus) pouze napíše, že Ceed se mu líbí a předvídá mu dobré prodeje. NIC VÍC. A zareaguje nějaký "6B6" a po něm "mariachi" způsobem malého vzteklého kluka, kterému někdo vzal lízátko. Když nemáte rádi korejská auta, fanoušky těchto aut atd., tak články o těchto vozech nečtěte, na diskuzích nereagujte a nám ostatním nekažte pěkný den. Pro vás dva, pánové, mám dnes leda toto :no: :no: :no:
Ja jsem se naprosto klidne snazil vysvetlit ten postoj a pokud ctes diskuse i jindy nez prave ted, tak asi dobre chapes, proc sla tahle reakce prave na toppera a proc v ni bylo, co v ni bylo.
Ano, vím proč to směrovalo na Toppera. Je faktem, že můj příspěvek jsem cílil primárně na 6B6 a nezdůraznil jsem to - za to ti patří má omluva. Nicméně máš zapotřebí to paušalizování? Všichni fanoušci H/K na tomto serveru mají antiněmecké brejle? To bych si prostě nikdy nedovolil napsat o fanoušcích jakékoli automobilky.
A ta reakce 6B6 pod naprosto bezkonfliktním Topperovým příspěvkem prostě považuji za hloupou a zbytečnou. Pokud budeme do lidí jako Topper takhle nechutně neustále rýt, budou zase oni (zcela logicky) kolem sebe diskuzně kousat. To zde vážně chceme?
Ps.: Kdysi jsem v jedné diskuzi právě o Ceedu jednomu nejmenovanému fanouškovi koncernu, který nadával na "asijský" design, zmínil právě pana Schreyera, jeho tým a vývojové centrum v Německu, bylo mi odpovězeno, že když Schreyrer dělal pro Audi, byl skvělý (viz. Audi TT), ale jakmile začal pracovat pro korejce, jako odborník se "odepsal" a je z něho takový "nýmand". To je dle mého názor hlupáka. Ale nikdy by mě ani nenapadlo tuto poučku plošně adresovat na všechny "koncerňáky". Už chápeš, proč jsem reagoval tak, jak jsem reagoval?
O to nejde (tedy ne vsem diskuterum, jak tomu rozumim ja, jsou samozrejme i vyjimky, kterym o to jde (ale tech je mensina (aspon si to myslim))), jde o ty antinemecke (coz neni mysleno rasisticky) brejle (omlouvam se za nespisovny tvar) zdejsiho (jako zde na ACZ) H/K fanklubu (kam pocitam diskutery, kteri se vyjadruji o produktech techto korejskych firem vetsinou jen pochvalne (a misty az nekriticky), coz samozrejme neznamena, ze jsou sdruzeni v nejakem fanklubu (a ani ze hani produkty jinych firem (potazmo ne-korejskych)))), kde podstatnou cast uspechu (prevazne prodejniho ve vztahu k leaderum trhu, at uz jsou z koreje, ci z jakekoliv jine zeme) zabezpecuje (svou praci) nemecky (opet neni mysleno rasisticky) designer.
Neber to pausalizovani jako pausalizovani. Prece nemuzu za kazdym podobnym konstatovanim psat do zavorky, ze "ne vsichni jsou stejni". Proste at tu pisu cokoliv, pisu to s nadhledem a az na svetle - teda spis tmave - vyjimky to s nadhledem i ctu.
Osobne jsem si tehdy taky myslel, ze se PS pomatl, kdyz sel delat do koreje a ze se tim dost profesne shodil. Nicmene uz ho chapu - zatimco u Audi/VW mel jasne dane mantinely, tak u Kie ted doslova a do pismene tvori budoucnost. Je to Freier!
S tím posledním odstavcem naprosto a beze zbytku souhlasím - vidím to do puntíku stejně :yes:
Nicméně P.S. nedělá každý jednotlivý model - má v týmu více designérů různých národností a s různými předchozími zkušenostmi (z jiných značek).